Co? Gdzie? Kiedy?

Dla tych, którzy zaczynają i tych, którzy już wygrywają - dajcie sobie znać, gdzie się można poganiać!

Moderator: SebaSTI

Postprzez Bujaka Jamajka » niedziela, 23 lis 2008, 18:07

Z kad to info ? ja wiem że 6 grudnia na "Targowicy" odbędzie się "Kręciołek Jesienny" organizowany przez ASM. Zapisy od 10:30 start o 12 będą 2 lub trzy przejazdy Wpisowe 30 zł. Więcej informacji na
http://www.asm.fc.pl
"RWD jest jak SEX, po co jeździć na ręcznym skoro można dać w pizdę" ...

Zdobysław Bucki fotografia rajdowa (i nie tylko) :)
Bujaka Jamajka
N3

Postprzez gabrally » niedziela, 23 lis 2008, 21:04

Bujaka Jamajka napisał(a):Z kad to info ? ja wiem że 6 grudnia na "Targowicy" odbędzie się "Kręciołek Jesienny" organizowany przez ASM. Zapisy od 10:30 start o 12 będą 2 lub trzy przejazdy Wpisowe 30 zł. Więcej informacji na
http://www.asm.fc.pl

Aaaaaa sorry. Moja wina, niedoczytałem daty :P
Dzięki za info! Może wpadnę. To o ten kręcioł mi chodziło ;)
Coraz częściej zastanawiam się, czemu zamiast rajdów nie wybrałem szachów. Na przykład. ;)
gabrally
N4

Postprzez Bujaka Jamajka » niedziela, 23 lis 2008, 21:25

Dostałem nieoficjalne info że A. Galicyjski 7 grudnia coś organizuje ale to dostałem info od kolegi wiec nie sprawdzone ;)
"RWD jest jak SEX, po co jeździć na ręcznym skoro można dać w pizdę" ...

Zdobysław Bucki fotografia rajdowa (i nie tylko) :)
Bujaka Jamajka
N3

Postprzez rallyfilip » czwartek, 27 lis 2008, 00:25

Kilka imprez na śląsku:

6.12 - KJS Bielsko-Biała - ostatnia runda BMKA

7.12 - Mikołajkowy Sprint - ostatnie zawody na torze Fiat Auto Poland. organizator: www.azt.tychy.pl

7.12 - AMK Ślązak organizuje "Ścigania o Rydułtowską Barbórkę"
rallyfilip
N1

Postprzez Zajcev » czwartek, 27 lis 2008, 10:42

Bujaka Jamajka napisał(a):Dostałem nieoficjalne info że A. Galicyjski 7 grudnia coś organizuje ale to dostałem info od kolegi wiec nie sprawdzone ;)

Po przerwie, spowodowanej problemami technicznymi, mamy przyjemność zaprosić wszystkich na ostatnią eliminację Samochodowych Mistrzostw o Puchar Burmistrza Gminy i Miasta Dobczyce. Zawody odbędą się w niedzielę 14 grudnia, tradycyjnie już na terenie byłej giełdy samochodowej w Dobczycach. Organizatorem imprezy będzie niezmiennie Automobilklub Galicyjski.

Trasa, jak zawsze, będzie miała charakter mini-oesu, na którym nie zabraknie różnorodnej nawierzchni z przewagą odcinków szutrowych i łączników ziemnych. Zalecana płyta ochronna pod silnik. Nawet jeśli na trasie będzie zalegał śnieg, jazda na okolcowanych oponach nie będzie możliwa.

Wpisowe na imprezę wynosi 70zł. Jeżeli zawodnik będzie chciał być klasyfikowany w całym cyklu to pierwsze wpisowe wyniesie 90zł. Opłacenie wpisowego na cały cykl gwarantuje pierwszeństwo na liście zgłoszeń w razie przekroczenia limitu załóg, przewidzianego przez organizatora na poszczególne eliminacje.

Zawodnicy zobowiązani są do startu w kaskach, z włączonymi światłami mijania, zamkniętymi szybami i zapiętymi pasami bezpieczeństwa! W razie braku kasków organizator może wypożyczyć na czas przejazdu zawodnika.

Zapisy przyjmowane są tylko drogą elektroniczną na adres agalicyjski@op.pl. O przyjęciu na listę decyduje kolejność zgłoszeń! W przypadku zgłoszenia większej liczby zawodników będzie tworzona lista rezerwowa. Liczba zgłoszeń ograniczona do 60!

Start pierwszego zawodnika przewidywany jest na godzinę 9:00. Wcześniej organizator zapewnia przejazd wytyczonej trasy w kolumnie w celu zapoznania się z próbą.

Do biura należy zgłosić się do godziny 8:00 w celu podpisania zgłoszenia. W przypadku, gdy zawodnik nie pojawi się w wyznaczonym czasie, zgłoszenie może nie zostać przyjęte. Godzina podpisu zgłoszenia będzie rygorystycznie przestrzegana!

Za I, II i III miejsca w klasie w każdej eliminacji przewidziano pamiątkowe dyplomy oraz medale. Rozdanie nagród za kręciołek jak i cały cykl odbędzie się po zakończeniu eliminacji w sali Dobczyckiego MGOKu przy ulicy Podgórskiej 2. Dodatkowo odbędzie się losowanie uczestnika, któremu zwrócone zostanie wpisowe!

Dla każdego zawodnika przewidziano darmowy posiłek.

UWAGA! W razie jakichkolwiek pytań prosimy o kontakt na klubowy adres e-mail lub telefonicznie - 504 927 059.

Regulamin SMD i więcej informacji na stronie http://puchar.agalicyjski.pl

Serdecznie zapraszamy!
Zajcev
N4

Postprzez Philippe » wtorek, 2 gru 2008, 14:17

Zajcev napisał(a):
Po przerwie, spowodowanej problemami technicznymi, mamy przyjemność zaprosić wszystkich na ostatnią eliminację Samochodowych Mistrzostw o Puchar Burmistrza Gminy i Miasta Dobczyce. Zawody odbędą się w niedzielę 14 grudnia, tradycyjnie już na terenie byłej giełdy samochodowej w Dobczycach. Organizatorem imprezy będzie niezmiennie Automobilklub Galicyjski.

Trasa, jak zawsze, będzie miała charakter mini-oesu, na którym nie zabraknie różnorodnej nawierzchni z przewagą odcinków szutrowych i łączników ziemnych. Zalecana płyta ochronna pod silnik. Nawet jeśli na trasie będzie zalegał śnieg, jazda na okolcowanych oponach nie będzie możliwa.

Wpisowe na imprezę wynosi 70zł. Jeżeli zawodnik będzie chciał być klasyfikowany w całym cyklu to pierwsze wpisowe wyniesie 90zł. Opłacenie wpisowego na cały cykl gwarantuje pierwszeństwo na liście zgłoszeń w razie przekroczenia limitu załóg, przewidzianego przez organizatora na poszczególne eliminacje.

Zawodnicy zobowiązani są do startu w kaskach, z włączonymi światłami mijania, zamkniętymi szybami i zapiętymi pasami bezpieczeństwa! W razie braku kasków organizator może wypożyczyć na czas przejazdu zawodnika.

Zapisy przyjmowane są tylko drogą elektroniczną na adres agalicyjski@op.pl. O przyjęciu na listę decyduje kolejność zgłoszeń! W przypadku zgłoszenia większej liczby zawodników będzie tworzona lista rezerwowa. Liczba zgłoszeń ograniczona do 60!

Start pierwszego zawodnika przewidywany jest na godzinę 9:00. Wcześniej organizator zapewnia przejazd wytyczonej trasy w kolumnie w celu zapoznania się z próbą.

Do biura należy zgłosić się do godziny 8:00 w celu podpisania zgłoszenia. W przypadku, gdy zawodnik nie pojawi się w wyznaczonym czasie, zgłoszenie może nie zostać przyjęte. Godzina podpisu zgłoszenia będzie rygorystycznie przestrzegana!

Za I, II i III miejsca w klasie w każdej eliminacji przewidziano pamiątkowe dyplomy oraz medale. Rozdanie nagród za kręciołek jak i cały cykl odbędzie się po zakończeniu eliminacji w sali Dobczyckiego MGOKu przy ulicy Podgórskiej 2. Dodatkowo odbędzie się losowanie uczestnika, któremu zwrócone zostanie wpisowe!

Dla każdego zawodnika przewidziano darmowy posiłek.

UWAGA! W razie jakichkolwiek pytań prosimy o kontakt na klubowy adres e-mail lub telefonicznie - 504 927 059.

Regulamin SMD i więcej informacji na stronie http://puchar.agalicyjski.pl

Serdecznie zapraszamy!

Nigdy nie byłem, właśnie z zainteresowaniem oglądam materiały na youtube, widzę, że nie jest to kraina pachołów jak na Anwie. Proszę powiedzcie jaka specyfikacja takiego odcinka, jeśli startowaliście w Dobczycach :-)
Philippe
A5

Postprzez zachu » wtorek, 2 gru 2008, 14:43

Mikołajkowy SuperOes w Tarnowie - 6.12.2008r.
więcej info: http://www.amk.in.tarnow.pl/
zachu
A5

Postprzez qbus » wtorek, 2 gru 2008, 15:57

Phillippe jest mase onboardow na youtube z dobczyc, ogladnij sobie te z tego roku no tor jest przebudowany, generalnie szuter, jesli macie nisko posadzone auto to plyta obowiazkowa. Jest szybko, duzo szybciej niz na kjsach. Ja sie tutaj zawsze dobrze bawilem.
"Janusz żyje wśród nas. My kibice nigdy o Nim nie zapomnimy."
www.racingshop.pl
qbus
S1600

Postprzez Philippe » wtorek, 2 gru 2008, 16:22

qbus napisał(a):Phillippe jest mase onboardow na youtube z dobczyc, ogladnij sobie te z tego roku no tor jest przebudowany, generalnie szuter, jesli macie nisko posadzone auto to plyta obowiazkowa. Jest szybko, duzo szybciej niz na kjsach. Ja sie tutaj zawsze dobrze bawilem.

Tak, tak :) mamy porządną płytę, ale zawias mamy dosyć mocno sztywny, na szczęście regulowany. można tam ewentualnie wjechać w któryś dzień, żeby sprawdzić jak się spisuje?
Philippe
A5

Postprzez qbus » wtorek, 2 gru 2008, 16:48

Nie nie ma takiej mozliwosci, mozesz podjechac i na nogach sie przejsc. Nie polecam wjezdzac z prostego wzgledu -> policja
"Janusz żyje wśród nas. My kibice nigdy o Nim nie zapomnimy."
www.racingshop.pl
qbus
S1600

Postprzez Zajcev » wtorek, 2 gru 2008, 16:50

Philippe napisał(a):
qbus napisał(a):Phillippe jest mase onboardow na youtube z dobczyc, ogladnij sobie te z tego roku no tor jest przebudowany, generalnie szuter, jesli macie nisko posadzone auto to plyta obowiazkowa. Jest szybko, duzo szybciej niz na kjsach. Ja sie tutaj zawsze dobrze bawilem.

Tak, tak :) mamy porządną płytę, ale zawias mamy dosyć mocno sztywny, na szczęście regulowany. można tam ewentualnie wjechać w któryś dzień, żeby sprawdzić jak się spisuje?

na drodze stoi szlaban:) ktory oczywiscie mozna ominac objezdzajac go:) gorzej z policja:) jedynie liczyc na szczescie:)

-
o widze ze Qbus mnie wyprzedzil
Zajcev
N4

Postprzez Philippe » środa, 3 gru 2008, 16:01

Dziękuję, dziękuję!!
Philippe
A5

Postprzez zwibel » sobota, 6 gru 2008, 21:07

Już jutro w Jeleniej Górze:)

Info od kierownika rajdu:
Kuba Bartos dnia grudzień 06 2008 19:27:04
Jutrzejsza impreza będzie obfitowała w mocno obsadzoną klasę GOŚĆ. na starcie pojawią się załogi z RSMP oraz PPZM.
Na trasie KJS będzie można spotkać Subaru N14 o mocy 400KM za kierownicą, którego zasiądzie Marcin Bełtowski. Owe Subaru jest samochodem, którym Marcin wystąpi w Barbórce Warszawskiej.
Kolejną rajdówką będzie Subaru N12 z przesympatyczną załogą Andrzej Lipski/Magda Lukas.
Marek Kisiel będzie pilotem drugiego wice mistrza pucharu PZM Pawła Danysa i wystartują kolejną czteronapędówką - Mitsubishi Lancer.
W klasie gość wystartuje Skodą Felicja mistrz klasy A5 PPZM Marcin Stwryszko.

Kolejna atrakcją, tym razem na rozdaniu nagród będzie gość specjalny, czołowy zawodnik bardzo dobrze znany z polskich OS-ów.
http://www.rajdowy.info Obrazek
zwibel
N2

Postprzez KaMiLL WRC » sobota, 6 gru 2008, 22:03

Prawda czy fałsz? Z ciekawości się wybiorę na kilka przejazdów... Do zobaczyska jutro na próbach.
KaMiLL WRC
A5

Postprzez Philippe » poniedziałek, 22 gru 2008, 16:35

13.01.2009 - WOŚP, w mojej okolicy 2 imprezy:
- Dobczyce
- Limanowa
Philippe
A5

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do KJS