9 Studencki Rajd Samochodowy

Dla tych, którzy zaczynają i tych, którzy już wygrywają - dajcie sobie znać, gdzie się można poganiać!

Moderator: SebaSTI

Postprzez kermon » niedziela, 12 gru 2004, 10:54

lukas napisał(a):Super impreza :D :!: :!:
Wszystkie 3 autka dotarły do mety :D lusterka Kermona wyglądają dalej jak nowe - do szorowania po asfalcie barkowało jakies 5 cm :wink:

haha no najlepiej widać to na tym zdjęciu :)
Obrazek

lukas napisał(a):onboardy wyszły zajefajnie :D szczególnie z radana 2 :wink: Kermon w czasie jazdy masz mine jak Colin 8)

wkońcu trzeba zachować powagę a nie pluć po kierownicy :twisted:
kermon
www.Qrajdy.prv.pl
Citroen - polubisz każdą drogę
kermon
N1

Postprzez psz » niedziela, 12 gru 2004, 11:12

:) Super rajdzik, proby co najmniej bardzo atrakcyjne, szkoda tylko ze taki wyryp na Radanie (i ten jeden nawrot na Kanaku, na ktorym trzeba bylo reczny ciagnac z przymusu ;-) ). Frajda z jazdy nesamowita jak dla mnie :)
Pilota mialem zawodowca - Sumo dyktuje zarabiscie, starczylo jego sluchac, nie musialem w czasie jazdy szukac w glowie schematu proby itd., wszystko w tempo, ogolnie wielkie dzieki SUMO za pilotowanie, jechalo sie super! :)
A i autko sie spisalo, szkoda tylko, ze opony mam takie starte po bokach teraz, sam juz nie wiem, jakie na taka impreze trzeba cisnienie pompowac, zeby bylo optymalnie...
No i wielkie dzieki za "oprawe medialna" ;-) dla Kermona (ktory to w sumie chyba pochytal wszystko :) ), Lukasa , Kasi i Olka za focenie i filmowanie :P (jak o kims zapomnialem to bardzo przepraszam...)
Generalnie /jak mnie ojciec nie zabije za opony i wydech (o wydechu juz wie, o oponach jeszcze nie mowilem, mam nadzieje, ze sie nie skapnie zanim je pozamieniam na druga strone ;-) )/ mam super wspomnienia z SRS'a :P

P.S.
Moral z tego taki, ze do rajdow, nawet tych amatorskich, trzeba miec rajdowke. Odkrywczy jestem ;-) :P
"měl bych se smát ale mám úsměv Mikymauze"
psz
A5

Postprzez lukas » niedziela, 12 gru 2004, 11:21

psz napisał(a):jak mnie ojciec nie zabije za opony i wydech (o wydechu juz wie, o oponach jeszcze nie mowilem, mam nadzieje, ze sie nie skapnie zanim je pozamieniam na druga strone )

Wspomnij tacie o zderzaczku :wink: może zrozumie wtedy te oponki i zostawi Cie przy życiu 8)
lukas
N2

Postprzez PawelRally » niedziela, 12 gru 2004, 16:14

Jestem ciekaw jak sama kamera zooma robiła :D
Rajdy wporzO!
(BRT) - Banasik Rally Team ;)
PawelRally
A6

Postprzez psz » niedziela, 12 gru 2004, 16:53

Takie przeciazenia byly, ze przycisk sam sie wciskal ;-)
psz
A5

Postprzez Szambelan » niedziela, 12 gru 2004, 17:17

psz napisał(a):Takie przeciazenia byly, ze przycisk sam sie wciskal ;-)

Była ustawiona automatyczna ostrość. I gdy ostrość się gubi następuje automatyczne oddalenie zooma :) Natomiast przybliżenie faktycznie chyba wynikało z przeciążeń ;)
Szambelan
N3

Postprzez kermon » niedziela, 12 gru 2004, 18:05

psz napisał(a):Takie przeciazenia byly, ze przycisk sam sie wciskal

bardziej przechyły bujanej Cytryny niż przeciążenia :)
Przepuszczająca uszczelka pod głowicą raczej zmusiła mnie do oszczędzania silnika bo chciałem za wszelka cene skończyć rajd i troche pobawić się jazdą.

PawelRally napisał(a):Jestem ciekaw jak sama kamera zooma robiła :D

A to już mój patent :) Wiesz mówie jej "Kamero teraz zoom 3x i ona sama wie co ma robić" :D

W taki sposób ją zamocowałem, że przyciskiem od zooma była docisnięta do tapicerki z dachu, a że nie było to na sztywno to podczas zakrętów czasem się lekko przesuwała i przycisk od zooma też się przesuwał.
Nie było to zamierzone, ale momentami fajnie wygląda :)
kermon
www.Qrajdy.prv.pl
Citroen - polubisz każdą drogę
kermon
N1

Postprzez lordpix » niedziela, 12 gru 2004, 19:30

kermon napisał(a):
A to już mój patent :) Wiesz mówie jej "Kamero teraz zoom 3x i ona sama wie co ma robić" :D

fajny patent. nakazujesz kamerce zoma na lusterko i nie widać na filmie błędów :lol:
z tego co widze musiało byc fajnie i w tym miejscu wielki "fak" dla pani z okienka co mi bilet na pociąg sprzedawała 10 min :evil: uciekł mi pociąg i obejrzałem NIC :evil:
lordpix
N3

Postprzez lukas » niedziela, 12 gru 2004, 21:17

Trzeba było na tej pani przyjechać :lol: spiąć mocno ostrogami to moze dobiegłaby do Gliwic :lol:

Moje 170 fotek juz jest u Kermona, jeszcze tylko fotki od dziewczyny i bedzie sie galeria robić 8)
GG: 1012459
lukas
N2

Postprzez RallyMAN » niedziela, 12 gru 2004, 22:29

Mnie tez sie podobalo, bylem sędzią na radanie, mam nadzieje ze za rok jak juz zrobie prawko to wystartuje jako kierowca zaby sie czegos nauczyc na dalsza kariere ;-) Jak bedziecie mieli fotki to dajcie dajcie linki do tego tematu :)
RallyMAN
A5

Postprzez lordpix » niedziela, 12 gru 2004, 23:34

kurcze napiszcie, że było nieciekawie albo co, bo mi aż sie cos robi!!
na dodatek mam nowy aparat i nie mogłem sprawdzić go w boju... czekam więc na wasz zdjęcia :D
lordpix
N3

Postprzez sumo » poniedziałek, 13 gru 2004, 12:42

RallyMan - czy to Ty brałes ode mnie kartki z mojego "zeszytu pilota" ? :D Na Radanie ;)
sumo
N4

Postprzez layer_ » wtorek, 14 gru 2004, 07:18

Brawa dla organizatorów, bo po raz kolejny pokazali że można zorganizować bardzo dobre zawody, z niskim wpisowym i masą atrakcji.

Szkoda, tylko że tak jak rok temu nie udało się trafić w śnieg. Wtedy na Radanie było by jeszcze ciekawiej :)

Pozdrówka dla sumo, to ja Wam kibicowałem na Kanaku :) Niestety nikogo więcej z forum nie udało mi się spotkać na SRSie.

Jest już pierwsza galeria na stronie sekcji - LINK.
Fajne zdjęcia tez są na KKR - LINK
-> www.janota-team.com
layer_
N1

Postprzez psz » wtorek, 14 gru 2004, 21:13

No dzieki Ci layer_ za doping, ja jechalem z Sumem, nie wiedzialem, ze Ty to Ty ;-)
Jest tez galeria na hodze:
http://www.rajdy.hoga.pl/galeria/04_gliwice_herban.asp

pozdro
---->
psz
A5

Postprzez RallyMAN » środa, 15 gru 2004, 00:17

sumo napisał(a):RallyMan - czy to Ty brałes ode mnie kartki z mojego "zeszytu pilota" ? :D Na Radanie ;)

nie to nie bylem ja, ja stalem z kolezanka kolo torów :) na lewej dziewięćdziesiątce na tym syfie :)
RallyMAN
A5

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do KJS