Kryterium Kamionki to jest to:)

Dla tych, którzy zaczynają i tych, którzy już wygrywają - dajcie sobie znać, gdzie się można poganiać!

Moderator: SebaSTI

kamionki

Postprzez vti_rally » poniedziałek, 16 cze 2008, 22:57

widzę , że nie tylko ja miałem pecha

ja tez miałem w planach kamionki tylko w kulki poleciał sobie aparat zapłonowy , rano wsiadam do fury z kaskami nastawiony bojowo do walki a tu taki psikus fura nie pali, krew człowieka zalała, i tak się zakończyły kamionki w moim wykonaniu , ale we wrześniu na pewno się pokażę
vti_rally
N2

Postprzez Robert Szulczyński » wtorek, 17 cze 2008, 00:20

Dokładnie na tablicach DJE z szachownica na dachu :) robin-wrc@o2.pl z góry dzięki za fotki. A co do silnika to pojęcia nie mam ale na pierwszym podjeździe podobno zaczął kopcić a na drugim juz sam zobaczyłem w lusterku kłęby dymu z rury i na mecie zapaliła sie kontrolka oleju i zjadło mi cały stan oleju więc może coś z pierścieniami bo jak odkręciłem korek wlewu oleju to pryskało olejem. Z odmy wyleciał olej i rozszczelniło się na uszczelce miski olejowej. pewnie jak się rozbierze silnik to będzie wiadomo mam nadzieję że nic poważnego się nie stało. Teraz pozostaje włożyć silnik 115 koni z czerwonej a ten na spokojnie wyremontować jak wpadnie trochę kasy.
"Proste są dla szybkich samochodów, zakręty dla szybkich kierowców"
Robert Szulczyński

Postprzez barylax » wtorek, 17 cze 2008, 21:25

przez korek bedzie dmuchać w większości 16 zaworowych silników przez to że walki są w glowicy i rozpryskuja olej zobacz czy przez bagnet dmucha ale na 95% pękł jakiś pierścień ale jak kontrolka oleju sie zaświeciła na dłuższą chwile to do tego sie silnik pewnie też solidnie przytarl :/
Flokowanie , deski rozdzielcze , słupki , boczki inne gg 1456575 tel . 0-502-361-739
barylax
N2

Postprzez Robert Szulczyński » środa, 18 cze 2008, 00:24

Ja juz się boje go odpalać ale stan oleju był na ful więc pewnie miał co spalić a kontrolka zamigała na chwilę bo stan doszedł do minimum i zgasiłem silnik więc może nie będzie tragedii. A przez bagnet chyba dmuchało albo przez odmę bo dookoła było brudno od oleju i na uszczelce miski olejowej też się zrobił wyciek.
"Proste są dla szybkich samochodów, zakręty dla szybkich kierowców"
Robert Szulczyński

Postprzez pemkowski » poniedziałek, 7 lip 2008, 23:47

Na Kamionkach coraz niższa frekwencja
Obrazek
pemkowski
N3

Postprzez pemkowski » wtorek, 8 lip 2008, 17:25

są gdzieś wyniki z poszczególnych rund??
Obrazek
pemkowski
N3

Postprzez Banan » wtorek, 8 lip 2008, 18:01

http://www.bielawadrift.pl Bielawa Drift TEAM "...jedna pasja, jeden team"
Banan
A8

Postprzez pemkowski » środa, 9 lip 2008, 13:46

A JEST GDZIEŚ KLASYFIKACJA PO DWÓCH TEGOROCZNYCH RUNDACH?
Obrazek
pemkowski
N3

Postprzez pemkowski » wtorek, 9 wrz 2008, 16:28

Obrazek
Obrazek
pemkowski
N3

Postprzez ŁukaszŁuniewski » wtorek, 9 wrz 2008, 20:06

Ja tradycyjnie będę w czerwonej czapeczce Verwy, więc jakby ktoś chciał pogadać to proszę tylko podejść nie gryzę:P
ŁukaszŁuniewski
A5

Postprzez ŁukaszŁuniewski » wtorek, 16 wrz 2008, 15:11

Cytat z strony www.pieszyce.pl
"Szósty sezon Kryterium Kamionki został zakończony. Zawodnikom coraz bardziej doskwiera nawierzchnia trasy, która mimo interwencji Zarządu Dróg Powiatowych, pozostawia wiele do życzenia. Być może dobrym wyjściem z tej sytuacji byłoby utworzenie Pucharu Gór Sowich, który mógłby odbywać się np. w Kamionkach i Rościszowie, przejeżdżanym od strony Walimia i gminy Pieszyce. Od następnej edycji dzieli nas nieco ponad pół roku – może to czas, aby pomyśleć nad odświeżeniem nieco formuły imprezy."
Jakby wypaliło naprawdę fajna impreza może powstać :)
ŁukaszŁuniewski
A5

Postprzez pemkowski » wtorek, 16 wrz 2008, 21:05

o tak tak
Obrazek
pemkowski
N3

Postprzez padre-mk3 » wtorek, 16 wrz 2008, 22:41

no fajnie by bylo,mozna by do tego dorzucic jeszcze sierpnice i ewentualnie jedline,jedno wpisowe na poczatku sezonu i bedzie puchar jak sie patrzy.
tylko kto to wszystko by ogarnal
www.racebook.pl/polishmotorclub
padre-mk3
A5

Postprzez pemkowski » czwartek, 19 mar 2009, 18:27

Informacje ze strony kryteriumkamionki.pl

Z przyjemnością komunikuję, że mogę ogłosić ostateczną wersję i terminy naszych imprez. Terminy przeprowadzania zawodów stanowią pewien kompromis i są zależne od wielu Organizatorów i ich ustaleń. W grę wchodzą imprezy mistrzowskie, okręgowe i Berg Trophy. Miesiące: maj, czerwiec i wrzesień cieszą się największym zagęszczeniem rajdów i wyścigów. W lipcu i w sierpniu są kłopoty z sędziami i frekwencją uczestników zawodów. Przedstawiony kalendarz i terminy dopasowałem optymalnie:
10 maja 2009r. - w niedzielę - 16 Kryterium Kamionki
11 czerwca 2009r. - w czwartek - 17 Kryterium Kamionki
6 września 2009r. - w niedzielę - 18 Kryterium Kamionki

oraz 7 czerwca 2009r. - 6 Rajd Kobierzycki - KJS
W bieżącym roku, KRYTERIUM KAMIONKI 2009 będzie rozgrywane o tytuł Mistrza Gór Sowich. Tytuły zostaną przyznane w każdej klasie - zgodnie z regulaminem. Każdy zawodnik może występować pod dowolnym pseudonimem.Zgodnie z życzeniem kierowcy, jego faktyczne nazwisko nie będzie figurowało na oficjalnych klasyfikacjach zawodów. Dotyczy to szczególnie publikacji internetowych. Skąd ta nowość ? Z konieczności !! Wszyscy chyba wiedzą, że niektórzy mądrale z Głównej Komisji wyszkolili się w akcjach szkodzenia wszystkim. którzy nie zostali wasalami "kochanego" Związku. Sami tymczasem wiszą na klamce FIA. Ale damy sobie radę. Coraz więcej Organizatorów ma w nosie PZM i robi dobrą robotę ku pożytkowi licznych fanów sportu samochodowego. A wszyscy zadają sobie pytanie: dlaczego w Czechach może być normalnie a u nas jak zwykle ! Chyba tak zwana "władza" poprzestawiała niektórym klapki w mózgu. Tylko dlaczego normalni ludzie mają to znosić !?
Zapraszam na wszystkie "dzikie" i "nielegalne" imprezy. Przeżyjemy ambitnych biurokratów i szantażystów !!

N3

Postprzez Cogonieznajom » niedziela, 12 kwi 2009, 11:42

i oto chodzi! :D
Jeżeli szukasz pilota na KZK, KJS lub imprezę o podobnym charakterze z łódzkiego lub najbliższych okolic napisz PW, lub mail: aro1@o2.pl
Cogonieznajom
A6

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do KJS