Tak dobrze mówisz Konrad ten w Dopczycach był najlepszy w ubiegłym roku i dzisiaj równiez spotkałem się z takimi opiniami...po prostu fajne próby były troche szutru troche asfaltu i jazda po drodze a nie po placu z ciasno ułozonymi pachołkami....koło tamy też wyglądało to o wiele lepiej niz na lotnisku chociaż mniej jest tam miejsca .....ot jak sie chce to mozna zrobić cos fajnego....gość.....byłem u ciebie jak rozumiem w limanowej ale musioałem się zmyc bo miejsca prób były takie ze.bez urazy ale koła szło zostawic .
Speed__555 daj znac kiedy jest u was kjs najbliższy bo strasznie trudno trafić na cos na stronce AK Tarnowskiego.........
Dzisiaj byłem na kjs w krakowie otwierajacym mistrzostwa naszego regionu......no......lotnisko zwłaszcza ostatnia próba..........

widzieliście pewnie jak wygląda kwiatek to wyobrażcie sobie ze macie przejechać po przekątnej na każdy z 8 jego płatków i zrobić tam ( w okół pachołka 360 ) wystarczy chyba jesli powiem ze na pachołkach były kartki przyczepione gumami z numeracją od 1-8

może beda u Konrada na
www.rallykrakow.prv.pl
Ale były też fajne próby takie które sie jedzie z przyjemnościa , rzycając autem z 1 zakrętu w 2

jak naprzykład na parkingu pod KWitek ( zostawiłem tam na krawezniku

2 koła i belkę tak się jeździło

-a'propos ktoś ma do sprzedania tylna belkę do punto1 r.97 pilne i 2 felgi stalowe 14 cali -pilnie kupię) To była prawie identyczna próba jak w Rzeszowie bodaj 13 kwietnia ub.roku na parkingu pod mostem.......
Coś tu słyszałem o Rudawie , była dzisiaj fajna próba .....miedzy i dookoła długich zabudowań w skrócie 3 równoległe 60 m proste 60m długi łuk i 3 nawroty łuki ok 10m promień tylko slisko stad prędkości nie za duze ale 1 slajd wyszedł na trójce ten dłuzszy ( przy okazji skrzywił się drążek kierowniczy jak go przyparło na końcu w głębokim sniegu i...tego to juz nie skumam chyba....spaliły sie pioneery z przodu w czasie tego boku choć radio było wyłączone! a buczało przy tym tak jak by ktoś syrenę właczał -potraficie to wytłumaczyc bo z resztą strat już się pogodziłem....
razem 8 prób , bodaj 36 załóg i 140 km dojazdówek.
pozdrowienia!
to sakramenckie uczucie pustki....że grdyka w gardle jak pieść staje........
Januszu , będziesz dla mnie zawsze jak Brat....
GG 6737204
Żyj tak jakby każdy dzień miał być ostatni...