Jak u Was wyglądają KJSy???

Dla tych, którzy zaczynają i tych, którzy już wygrywają - dajcie sobie znać, gdzie się można poganiać!

Moderator: SebaSTI

Postprzez gryźli » sobota, 6 mar 2004, 21:34

Tak dobrze mówisz Konrad ten w Dopczycach był najlepszy w ubiegłym roku i dzisiaj równiez spotkałem się z takimi opiniami...po prostu fajne próby były troche szutru troche asfaltu i jazda po drodze a nie po placu z ciasno ułozonymi pachołkami....koło tamy też wyglądało to o wiele lepiej niz na lotnisku chociaż mniej jest tam miejsca .....ot jak sie chce to mozna zrobić cos fajnego....gość.....byłem u ciebie jak rozumiem w limanowej ale musioałem się zmyc bo miejsca prób były takie ze.bez urazy ale koła szło zostawic .
Speed__555 daj znac kiedy jest u was kjs najbliższy bo strasznie trudno trafić na cos na stronce AK Tarnowskiego.........
Dzisiaj byłem na kjs w krakowie otwierajacym mistrzostwa naszego regionu......no......lotnisko zwłaszcza ostatnia próba.......... :roll: widzieliście pewnie jak wygląda kwiatek to wyobrażcie sobie ze macie przejechać po przekątnej na każdy z 8 jego płatków i zrobić tam ( w okół pachołka 360 ) wystarczy chyba jesli powiem ze na pachołkach były kartki przyczepione gumami z numeracją od 1-8 :lol: może beda u Konrada na www.rallykrakow.prv.pl
Ale były też fajne próby takie które sie jedzie z przyjemnościa , rzycając autem z 1 zakrętu w 2 :D jak naprzykład na parkingu pod KWitek ( zostawiłem tam na krawezniku :evil: 2 koła i belkę tak się jeździło :lol: -a'propos ktoś ma do sprzedania tylna belkę do punto1 r.97 pilne i 2 felgi stalowe 14 cali -pilnie kupię) To była prawie identyczna próba jak w Rzeszowie bodaj 13 kwietnia ub.roku na parkingu pod mostem.......
Coś tu słyszałem o Rudawie , była dzisiaj fajna próba .....miedzy i dookoła długich zabudowań w skrócie 3 równoległe 60 m proste 60m długi łuk i 3 nawroty łuki ok 10m promień tylko slisko stad prędkości nie za duze ale 1 slajd wyszedł na trójce ten dłuzszy ( przy okazji skrzywił się drążek kierowniczy jak go przyparło na końcu w głębokim sniegu i...tego to juz nie skumam chyba....spaliły sie pioneery z przodu w czasie tego boku choć radio było wyłączone! a buczało przy tym tak jak by ktoś syrenę właczał -potraficie to wytłumaczyc bo z resztą strat już się pogodziłem....
razem 8 prób , bodaj 36 załóg i 140 km dojazdówek.
pozdrowienia!
to sakramenckie uczucie pustki....że grdyka w gardle jak pieść staje........
Januszu , będziesz dla mnie zawsze jak Brat....

GG 6737204
Żyj tak jakby każdy dzień miał być ostatni...
gryźli

Postprzez Yaro » sobota, 6 mar 2004, 21:55

Startowalem w tym KJS ktory opisuje gryźli jako pilot. Ta proba - kwiatek na lotnisku makabryczna byla, ale z tymi zakretami 360 stopni to przesadziles, tylko jeden taki byl. Reszta same 180 stopni :wink: A proba w Rudawie super, bardzo mi sie podobalo, snieg elegancko zmrozony i mozna bylo jezdzic a nie zakopywac sie jak na lotnisku. Pod kWitkiem tez fajnie - dokladnie tak jak mowisz zakret w zakret. Ogolnie mowiac to nawet sie Panie z automobilklubu postaraly - na 8 prob sportowych bylo 6 roznych przejazdow. No i zarcie na mecie tez nie najgorsze :D No i co chyba najwazniejsze to frekwencja dopisala bo juz dawno nie widzialem na KJS w Krakowie ponad 30 zalog. Pozdro!
JANUSZ KULIG 19.10.1969-13.02.2004

"Znicze się wypalą, kwiaty zwiędną a pamięć o Nim zostanie" Maciej Wisławski
Yaro
N3

Postprzez Kubus » sobota, 6 mar 2004, 22:32

Mam nadzieje ze kwietniowy bedzie równie fajny... Mysle ze wreszcie sie pojawie po dlugiej przerwie
www.facebook.pl/rajdomaniacy/
Kubus
A5

Postprzez qbus » sobota, 6 mar 2004, 22:58

Echh... a ja nie wiem jak czytałem news'y że wydawało mi się że to ma być jutro :!:
Pewnie to przez to że Kręciołek Wielicki jest w niedziele i mi się pomyliło.
Mieliśmy jechać poglądać, pokibicować a tu lipa.
W każdym razie na Kręciołek za tydzień przyjeżdżamy :!: :wink:
"Janusz żyje wśród nas. My kibice nigdy o Nim nie zapomnimy."
www.racingshop.pl
qbus
S1600

Postprzez Mroowa » niedziela, 7 mar 2004, 08:42

a ja zapraszam do Bielawy 21 marca będzie KJS i będzie fajnie :)
Mroowa
S2000

Poprzednia strona

Powrót do KJS