2 Będziński MOTO PIKNIK

Dla tych, którzy zaczynają i tych, którzy już wygrywają - dajcie sobie znać, gdzie się można poganiać!

Moderator: SebaSTI

2 Będziński MOTO PIKNIK

Postprzez rundi » środa, 19 cze 2013, 09:19

"23 czerwca 2013 Automobilklub Zamkowy wspólnie z OSiR Będzin i UM Będzin organizuje 2 Będziński MOTO PIKNIK w ramach Kampanii Bezpieczny Kierowca

Impreza zaplanowana jest głównie z myślą o atrakcyjności dla widzów dlatego oprócz części sportowej , na która składa się Rally Sprint i wyścigi na 1/5 mili zaplanowaliśmy dużo atrakcji jak między innymi : spotkanie z Michałem Bębenkiem , Mateuszem Kubatem , Robertem Halickim , Bartkiem Grzybkiem , możliwość sprawdzenia umiejętności w poślizgu na trolejach , alkogoglach itp. , symulator dachowania , wyścigi modeli RC , prezentację oferty lokalnych dealerów samochodowych , pokazy stuntu motocyklowego , wystawa zespołów rajdowych , prezentacja pojazdów retro i samochodów terenowych . Mamy również dużo atrakcji dla dzieci jak różnego rodzaju zamki dmuchane , place zabaw , konkursy na scenie itp. Imprezę poprowadzi prezenter Radio ESKA – Marcin Dworak a na koniec zaplanowany jest koncert Patryka Kumora wraz z zespołem.
Szczegóły :
www.zamkowy.org
http://www.facebook.com/events/491806127553366/?fref=ts "
rundi
N2

Re: 2 Będziński MOTO PIKNIK

Postprzez janex » czwartek, 20 cze 2013, 11:28

Mam nadzieję że Bębenki troszkę pośmigają tą Imprezą, jak Siemanko rok temu.
"WRC is for boys, group B was for men"
janex
N3

Postprzez rundi » czwartek, 20 cze 2013, 16:52

Niestety nie ma pewności czy będą z samochodem , ponieważ ich egzemplarz jest wypożyczany z Węgier :(
rundi
N2

Postprzez janex » czwartek, 20 cze 2013, 18:14

I cały misterny plan...
A tak na serio szkoda, bo jednak dobry kierowca w czterołapie potrafi zrobić show...
"WRC is for boys, group B was for men"
janex
N3

Powrót do KJS