Rozdanie pucharów za sezon 2009 AZT

Dla tych, którzy zaczynają i tych, którzy już wygrywają - dajcie sobie znać, gdzie się można poganiać!

Moderator: SebaSTI

Rozdanie pucharów za sezon 2009 AZT

Postprzez kormoran » niedziela, 17 sty 2010, 13:29

Chciałem opisać jak traktuje się zawodników jeżdżących w kjs i tego podobnych imprezach. Podczas tej "imprezy" która odbyła się 16.01.2010 w restauracji "U Przewoźnika" w Tychach pokazano nam gdzie jest nasze miejsce i , że jesteśmy drugą kategorią ludzi i kierowców! Nie dość, że dla pilotów nie było pucharów, a dodam że niektórzy przejechali 300 kilometrów to w dodatku podczas imprezy zostaliśmy wyproszeni, gdyż do lokalu przybyli zawodnicy rajdowych mistrzostw polski i gwiazdy telewizji, bo przecież my szaraczki nie możemy przebywać w takim towarzystwie. Czuje się jak spuszczony w rynsztoku! WIELKI DZIĘKI!!!
kormoran

Postprzez knaustychy » poniedziałek, 18 sty 2010, 11:39

Niestety ale AZT podupadło :(. Kiedyś były super KJS, a teraz liczy się tylko kasa :( szkoda. Ale niestety zarząd tak traktuje zawodników :( :evil:
www.YouTube.com/KnausTychyPL
knaustychy
N3

Postprzez MSG Racing » poniedziałek, 18 sty 2010, 11:57

Całe AZT, zawsze tak było (w sensie podejście do zawodników) i chyba się to nie zmieni. RallySprintów w tym roku jest więcej bo praktycznie nie ma sensu robić KJS i myśle że i w tym roku się u nich ie pojawię jako zawodnik, może poza Rajdem Tyskim w RSMŚL.
"Rally is not a crime" Polska - FB

"Żyję po to, by być najlepszym. Właśnie dlatego zrezygnowałem z prywatnego, osobistego życia" - Ayrton Senna czerwiec 1986

http://www.ganczarczykrally.com

Antyradio -"Liczą się nieliczni"
MSG Racing
S2000

Postprzez knaustychy » poniedziałek, 18 sty 2010, 12:12

A ja mam pytanie z innej beczki :) a mianowicie jak to jest z BK że jednego zawodnika prześwietlają 10-15 minut a podjedzie taki (...) Subarynką czy Mitsubishi i nawet nie otwierają mu maski tylko podpis i jedzie dalej
knaustychy
N3

Postprzez MSG Racing » poniedziałek, 18 sty 2010, 13:21

Jakto jak. Kasa. On ma kasę i przyjedzie kolejny raz więc mu problemów nie robią.
"Rally is not a crime" Polska - FB

"Żyję po to, by być najlepszym. Właśnie dlatego zrezygnowałem z prywatnego, osobistego życia" - Ayrton Senna czerwiec 1986

http://www.ganczarczykrally.com

Antyradio -"Liczą się nieliczni"
MSG Racing
S2000

Postprzez Pancin » poniedziałek, 18 sty 2010, 16:00

knaustychy napisał(a):A ja mam pytanie z innej beczki :) a mianowicie jak to jest z BK że jednego zawodnika prześwietlają 10-15 minut a podjedzie taki (...) Subarynką czy Mitsubishi i nawet nie otwierają mu maski tylko podpis i jedzie dalej

Nie wiem jak w AZT, ale pewnie bardziej wnikliwie podchodzi się do aut dłubanych (kubły, pasy szelkowe, itp.) bo większe prawdopodobieństwo, że coś jest zrobione źle. Natomiast takie seryjne EVO czy impreza da się "przejrzeć" znacznie szybciej.
Pancin

http://www.scyzzor.com]www.scyzzor.com
http://www.superoes.pl]www.superoes.pl
Pancin
N3

Postprzez knaustychy » poniedziałek, 18 sty 2010, 18:03

Wnikliwe podchodzą do aut dłubanych ?! Na jednej z rund pewnemu kierowcy nie sprawdzili dokładnie samochodu "Dłubanego" i jeden z zawodników 2 przejazdy jechał na uszkodzonych pasach ( Nie były dokładnie przykręcone i odpadły). Wiec tak wnikliwe sprawdzają ... :evil:
knaustychy
N3

Powrót do KJS