przez M.Stoklosa » piątek, 2 maja 2008, 15:12
Witaj, ja nie naśmiewam się z nikogo. Napisałem tylko moje uwagi i jak to można zmienić. Nie chce nikomu nic złego robić ponieważ szanuje ludzi z Koła Środowiskowego "Wiraż" jak i "RallyCup". Tak owszem jest jak piszesz. Ale ja naprawdę nikomu nie chce zaszkodzić. Napisałem swoje uwagi dlatego by pomóc ludziom w organizacji takich imprez a swoimi uwagami mam nadzieje, że pomogę a jak nie pomogę to także nie zaszkodzę. Tak więc przepraszam jak kogoś uraziłem ale nie chciałem. Jak miałem jakieś zastrzeżenia do imprez zawsze pisze to na forum i na jak jadę na następną imprezę wtedy błąd zostaje poprawiony. Ja także jeżdżę na imprezy od kilku lat i nie jest to powiedziane, że jestem geniuszem ale znam się jednak trochę na organizacji z tego tytułu, że jestem członkiem TEAMu rajdowego i wiem, że jak wyjeżdżamy na jakiś KJS w Polsce i są jakieś problemy z książką drogową itd. itd. Ostatnio jak byłem to jedną próbę musieliśmy przejechać x4 razy ponieważ spadł deszcz a organizatorzy nie byli na to przygotowani. A jednak u nas imprezy są organizowane profesjonalnie. Nieważne czy Pada czy Świeci Słońce impreza zawsze jest udana. Naprawdę jeżeli mój post został odebrany jako wyśmiewanie się to bardzo przepraszam za post ja chciałem napisać co mi się podobało a co nie i na co trzeba zwrócić większa uwagę przy organizacji w przyszłym roku.
turbinka, sprzężynka czy jak ci tam. Powiem ci tak. Pozwolisz, że ja ze swoimi postami będę robił co mi sie podoba. A ty popatrz lepiej na swoje!
Pozdrawiam
M.Stokłosa
www.rallykjs.pl
"Ryzyko istnieje dopóki istnieje ten sport"