KJS Bystrzycka Wiosna 2008

Dla tych, którzy zaczynają i tych, którzy już wygrywają - dajcie sobie znać, gdzie się można poganiać!

Moderator: SebaSTI

Postprzez turbinka » piątek, 2 maja 2008, 14:58

barylax napisał:
widze praktycznie wszyscy ci sami co w tamtym roku i do tego te same próby z kretyńska pacholkolandią na placu

No to fakt pachołki to pomyłka ale to nie robiło koło RallyCup czyli nie ta ekipa co Igliczną tylko Koło Środowiskowe Wiraż. Oczywiście zapraszam na igliczną bo oj będzie sie działo ....... Oj nieładnie się newsa usuwa dobrze że sobie to skopiowałam
turbinka

kjs bystrzycka wiosna

Postprzez turbinka » piątek, 2 maja 2008, 15:08

i to też ktoś stąd wyciał.... bardzo nieładnie z waszej strony.......

StoRally
Wysłany: Wto Kwi 29, 2008 3:55 pm Temat postu:

--------------------------------------------------------------------------------

Ale chciałbym tutaj podkreślić, że KJS Bystrzycka Wiosna i KJS Igliczna robią całkiem dwie inne ekipy. Ale oczywiście sobie pomagają i są z AZK. Jedna Ekipa w Bystrzycy to Koło Środowiskowe "Wiraż" a Wilkanów/Międzylesie to Koło Środowiskowe "RallyCup" oba koła są w AZK wiec jeden klub ale jednak inne osoby to organizuja a tylko pomagają sobie w obstawieniu punktów (prób).
turbinka

Postprzez M.Stoklosa » piątek, 2 maja 2008, 15:12

Witaj, ja nie naśmiewam się z nikogo. Napisałem tylko moje uwagi i jak to można zmienić. Nie chce nikomu nic złego robić ponieważ szanuje ludzi z Koła Środowiskowego "Wiraż" jak i "RallyCup". Tak owszem jest jak piszesz. Ale ja naprawdę nikomu nie chce zaszkodzić. Napisałem swoje uwagi dlatego by pomóc ludziom w organizacji takich imprez a swoimi uwagami mam nadzieje, że pomogę a jak nie pomogę to także nie zaszkodzę. Tak więc przepraszam jak kogoś uraziłem ale nie chciałem. Jak miałem jakieś zastrzeżenia do imprez zawsze pisze to na forum i na jak jadę na następną imprezę wtedy błąd zostaje poprawiony. Ja także jeżdżę na imprezy od kilku lat i nie jest to powiedziane, że jestem geniuszem ale znam się jednak trochę na organizacji z tego tytułu, że jestem członkiem TEAMu rajdowego i wiem, że jak wyjeżdżamy na jakiś KJS w Polsce i są jakieś problemy z książką drogową itd. itd. Ostatnio jak byłem to jedną próbę musieliśmy przejechać x4 razy ponieważ spadł deszcz a organizatorzy nie byli na to przygotowani. A jednak u nas imprezy są organizowane profesjonalnie. Nieważne czy Pada czy Świeci Słońce impreza zawsze jest udana. Naprawdę jeżeli mój post został odebrany jako wyśmiewanie się to bardzo przepraszam za post ja chciałem napisać co mi się podobało a co nie i na co trzeba zwrócić większa uwagę przy organizacji w przyszłym roku.

turbinka, sprzężynka czy jak ci tam. Powiem ci tak. Pozwolisz, że ja ze swoimi postami będę robił co mi sie podoba. A ty popatrz lepiej na swoje!
Pozdrawiam
M.Stokłosa
www.rallykjs.pl
"Ryzyko istnieje dopóki istnieje ten sport"
M.Stoklosa
N2

Postprzez M.Stoklosa » piątek, 2 maja 2008, 15:13

Prosze o usunięcie zbędnych wiadomości przez Moderatorów.
Pozdrawiam
M.Stokłosa
www.rallykjs.pl
M.Stoklosa
N2

kjs bystrzycka wiosna

Postprzez turbinka » piątek, 2 maja 2008, 15:40

Ja po prostu zanim cos napisze i wysle to się siedem razy zastanowie. Myślą że nie powinieneś usuwać postów bo forum jest dla wszystkich zainteresowanych ludzi. Ktoś to czyta a tekie kasowanie jest nie na miejscu. Potatrz teraz na forum wygląda bez tych wyciętych postów jakbym sama do siebie pisała a tak przecież nie jest. Myślę że moderator powinien wkleić tamte posty które usunęłeś. .... A sprężynka też ładnie ale turbo..;)))))
turbinka

Re: kjs bystrzycka wiosna

Postprzez M.Stoklosa » piątek, 2 maja 2008, 15:49

turbinka napisał(a):Ja po prostu zanim cos napisze i wysle to się siedem razy zastanowie. Myślą że nie powinieneś usuwać postów bo forum jest dla wszystkich zainteresowanych ludzi. Ktoś to czyta a tekie kasowanie jest nie na miejscu. Potatrz teraz na forum wygląda bez tych wyciętych postów jakbym sama do siebie pisała a tak przecież nie jest. Myślę że moderator powinien wkleić tamte posty które usunęłeś. .... A sprężynka też ładnie ale turbo..;)))))

Przepraszam za off-topic ale powiem ci tak prowadziłem RadioStacje miałem na niej 10tyś. użytkoników. Takich przypadków jak ty miałem setki. Ale nie o to mi chodzi. Jeżeli proszę Administratora czy Moderatora o usunięcie twoich postów bo są bez sensu to znaczy, że wiem co robię. A poza tym jak mówię forum jest od tego, że moge sobie posty zmieniać i pisać, dodawać ile mi się podoba. Prosze Cie zajmij sie swoim szanownym profilem i pisz co chcesz ale odczep sie ode mnie. Podejrzewam, że sie znamy dlatego na aż tak dużo sobie pozwoliłaś bo wkońcu Turbinka. I jeszcze jedno nie interesuje mnie co o mnie myślisz. Jeżeli masz coś do mnie spotkajmy sie na Kawe w jakiejść Restauracji powiedzmy sobie w oczy to co myślisz o mnie i po sprawie a nie piszesz coś na forum i zachowujesz sie jak dziecko NEO które za komputerem jest cwane a w oczy boi ci sie powiedzieć dzień dobry.
Pozdrawiam
M.Stokłosa
www.rallykjs.pl
M.Stoklosa
N2

Poprzednia strona

Powrót do KJS