Moderator: SebaSTI
AndreWRC napisał(a):A to wydech nie jest jakimś wymogiem na BK ?
Lajkonik napisał(a): Tutaj po raz pierwszy zetknęliśmy się z kartą drogową, czasami startów i mimo przeczytania rożnych książek na ten temat wszystko nam się pochrzaniło. Na 1PS na Baustalu pilot po dwóch zakrętach powiedział - "nie wiem gdzie jestem". Musiałem zatrzymać samochód i sam wziąć kartkę do ręki i rozeznać się w sytuacji. Potem dwukrotnie pojechaliśmy złą trasą na 3 i 6 PS w związku z czym złapaliśmy trzy taryfy. Patrząc po czasach gdyby nie tak ostatnia głupio złapana taryfa byłaby szansa na trochę lepsze miejsce. Mimo to wychodzę z założenia, że się uczymy i to chyba normalne na początku ... ?Pozdrowienia dla wszystkich rywali
szeler napisał(a):Lajkonik napisał(a): Tutaj po raz pierwszy zetknęliśmy się z kartą drogową, czasami startów i mimo przeczytania rożnych książek na ten temat wszystko nam się pochrzaniło. Na 1PS na Baustalu pilot po dwóch zakrętach powiedział - "nie wiem gdzie jestem". Musiałem zatrzymać samochód i sam wziąć kartkę do ręki i rozeznać się w sytuacji. Potem dwukrotnie pojechaliśmy złą trasą na 3 i 6 PS w związku z czym złapaliśmy trzy taryfy. Patrząc po czasach gdyby nie tak ostatnia głupio złapana taryfa byłaby szansa na trochę lepsze miejsce. Mimo to wychodzę z założenia, że się uczymy i to chyba normalne na początku ... ?Pozdrowienia dla wszystkich rywali
Heh ... nasz ( czytaj: Matea i mój ) debiut bardzo podobnie wyglądałteż złapaliśmy trzy taryfy, a na pierwszym baustalu, w pewnym momencie wykrzyknąłem do drivera, że nie wiem gdzie jechać
teraz jak sobie to przypomnę to się smieję, ale wtedy raczej do smiechu nie było. Najważniejsze, że udało nam sie wtedy zdobyć punkt do licencji i zebrać cenne doświadczenie, które na kolejnych kjsach procentowało
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość