Kupię klatkę do cinquecento

Wszystko o rajdówkach "od środka" :)

Moderator: SebaSTI

Kupię klatkę do cinquecento

Postprzez b182 » sobota, 18 wrz 2010, 08:02

Hej. Gdyby ktoś miał bądz wiedział coś o jakiejś ładnej klatce do cc-Kałuża bodź podobna oczywiście z zgodna z zał. J proszę o informacje. Można wysłać mi SMS-a oddzwonię 606 403 611
b182
N2

Postprzez Mars » sobota, 18 wrz 2010, 16:58

Miałem skręcaną Kałużę w swoim poprzednim CC i szczerze to nie polecam. Kosztuje co prawda połowę tego co nowa klatka np. u Treli czy Kozaka, ale teraz bym już Kałuży nie kupił tylko dołożył do porządnej klatki. To inwestycja po 1 na długi czas i jednorazowa, po 2 to bezpieczeństwo. Teraz jak będę kiedyś klatkował Seja to tylko nowa klatka wchodzi w grę. I Tobie też tak polecam. Do KJS'ów ujdzie auto bez klatki, a jak planujesz iść wyżej to po 1 porządna klatka jest WSKAZANA, a po 2 ... skoro ma to nastąpić za jakiś czas to lepiej dozbierać i zrobić to PORZĄDNIE.
A za 2 tysie to zrobić sobie ładną nową i porządną klateczkę u jednego z powyższych Panów. Widziałem ich klatki i POLECAM.
3xFSO + 1xFSM + na jesieni jakieś E36 :D
Mars
A6

Postprzez CZUCZU » sobota, 18 wrz 2010, 20:34

wogóle maskara te skręcane klatki czy kałuża czy sparco. W limanowej oglądałem z bliska sparco i nigdy więcej nei chciałbym a co dopiero dachować w czymś takim
http://www.czuczu.estrefa.pl

Głośno i bokiem na przednich łapach..
CZUCZU
N3

Postprzez Albert(Zambrów) » niedziela, 19 wrz 2010, 12:03

Co do klatek popieram przedmówców. Jak juz robic klatke to porzadnie, jednak jak jedziesz 130 na odcinku, tym bardziej cc/sc to klatka ma FUNDAMENTALNE znaczenie jezeli chodzi o bezpieczenstwo.

Rozmawialem z wieloma kierowcami startującymi w rajdach i każdy mówi, ze łatwo jest sie zabic. Więc proponuje dozbierac troche kasy i zrobic klatke od podstaw u kogos kto umie to robic.
...każdy ponad każdym, wszyscy najmądrzejsi...

Rajdy wporzO!

Banasik Rally Team OGIEŃ :!:
Albert(Zambrów)
A6

Postprzez b182 » piątek, 24 wrz 2010, 08:39

Dzieki za opinie. Ja myślę kupić kałuże i oczywicie ja zmodyfikowac w ramch zał. J. Rozmawiałem juz z kolegą z Dobczyc. Za odpowiednia kwote dfołoży zastrzały, krzyze w drzwiach i trójkąty przy słupkach. Oczywiście klatke przyspawa również do słupków. aby całe auto siedziało na niej.
b182
N2

Powrót do Mechanika rajdowa