Ja powiem tylko to co sam zauwazylem... Niepowiem ani tak ani nie. Wnioski sobie wyciagnij sam

A zatem, dosc niedawno moj kolega wkladal sobie wlasnie takie gumy na sprezyny... Jednak on to zrobil to poniewaz jedna ze sprezyn mu sie juz chyba zapadla (albo cos innego niepamietam) i po prawej stronie auto bylo poprostu nizsze. A te sprezyny chcac nie chcac troszke Ci te zawieszenie podniasa. I moj kolega sobie wsadzil jedna na lewa strone i dwie na prawa i na oko auto bylo proste

Potem wsiedlismy zeby sie przejechac i faktycznie auto stalo sie twardsze bo na swoich plecach czulem praktycznie kazda nierownosc...

Czy auto sie wtedy lepiej prowadzilo niestety Ci nie powiem bo mialem okazje tylko przejechac sie na prawym fotelu. Podsumowujac wiec, nie ma co ukrywac, napewno taka guma utwardzi zawieszenie. Ale w jakim stopniu tego to chyba nikt niewie... (bedziesz musial sam sprawdzic

)
A tak juz na marginesie to ja osobiscie bal bym sie wystatowac z takimi gumami w KJS... Kazda hopa, czy inna nierownosc ktora spowoduje "rozluznienie" sie sprezyny
moze poskutkowac tym. ze ta guma Ci poprostu ucieknie... Tak wiec ja na kjs'y bym tego nie polecal

Ale to tylko moje zdanie i nie sugeruj sie tym zbytnio...
Pozdrawiam