Co do Lancerów X i IX oraz DS3 to nie jestem pewien ale reszta to modelae Tamiya i Hasegawa w skali 1/24 oraz do większości trzeba kupić (zrobić samemu) kalki, jeśli się tym zainteresowałeś zajrzyj na forum w moim podpisie wszystko ładnie w jednym miejscu - sory za małą reklame
Avatar foto. by Marcin Kaliszka Jest jedna rzecz dla której warto żyć - RAJDY!!! i nie zmienia się nic
Z okazji małego powrotu Seby Frycza na Polskie OeSy rajdówka w jego malowaniu - malowanie z Rallye Waldviertel 2002 w którym Seba z Maćkiem Wodniakiem zajęli 5 miejsce w klasyfikacji generalnej rajdu.
Myślę że kilku użytkownikom naszego forum zakręci się łezka w oku a niektórym może nawet skoczy tętno po obejrzeniu tego modelu... ja się gapiłem na niego dobrych 20min. Model zbudowany przez mojego kolegę z forum Piotrka "Subaromana" - śmiem twierdzić że to chyba najbardziej rozpoznawalne malowanie polskich rajdów czyli legendarna już Hołkowa Celica w barwach Stomila
Mam nadzieję że moderatorzy nie będą mieli nic przeciwko żebym wrzucał tu prace swoich znajomych - prace są rzecz jasna związane z motorsportem.
Ostatnio edytowano czwartek, 6 lip 2017, 12:26 przez Mad Max, łącznie edytowano 1 raz
Avatar foto. by Marcin Kaliszka Jest jedna rzecz dla której warto żyć - RAJDY!!! i nie zmienia się nic
Piękna. Pamiętam to auto, ogień był, dosłownie, do samego końca.
Ja zakupiłem jakiś czas temu Evo V i Imprezę WRC 2005 Hesegawy licząc, że obudzi się we mnie na nowo żyłka modelarza i... Jakby ktoś chciał, to mogę sprzedać oba modele jeszcze w pudełkach
Dzisiaj coś ze światowego podwórka, dwie laszeczki z sezonu 1993 wykonane przez Krzyśka "szpaku86"... teraz czekamy aż Krzysztof zbuduje klasycznie oklejone Martini z sezonu 1992
Ostatnio edytowano czwartek, 6 lip 2017, 12:26 przez Mad Max, łącznie edytowano 1 raz