http://www.gry-online.pl/gra.asp?ID=13544
Widok z góry więc to zupełnie inne WRC pomimo że od twórców WRC 1,2,3

Gra ma być ala Dirt Showdown tzn. tzw. spin-offem czyli pomiędzy 3 a mam nadzieję że 4 częścią

Moderator: SebaSTI
piotrg napisał(a):Już teraz wiadomo że to kupa będzie dla małych dzieciJest tylko jedna gra w którą się gra - RBR
Karol napisał(a):Takie gry arcadowe też są potrzebne, w dużym stopniu przyczyniają się do promocji rajdów szczególnie wśród najmłodszych. Do tego gra oparta na scenariuszu rzeczywistych WRC, z nazwiskami itd prawi że nie jeden gracz zacznie szukać informacji o kierowcach z gry itd...Wiadomo, że RBR jest numerem 1 wśród symulatorów rajdowych a będąc szczerym to jedynym symulatorem. Jednak nie ma co dodawać przy każdej nowej grze, że na pewno będzie do niczego, RBR rządzi itd ;p Promotorzy gry nawet nie próbują wmówić, że mamy do czynienia z profesjonalnym symulatorem, gdzie wiele godzin spędzimy zanim będziemy się utrzymywać na drodze.
Marcin Szopa napisał(a):Ja tylko nie mogę odżałować że RBR II był już przygotowany. Miały zostać dodane chyba 3 rajdy ale na to wygląda że nie wyjdzie nigdy
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość