!!! COLIN MCRAE RALLY 4 !!!

oczywiście tylko rajdy, wyścigi i tp ;-)

Moderator: SebaSTI

Postprzez marcin » niedziela, 5 paź 2003, 11:11

:alfan: napisał(a):
marcin napisał(a):Mnie ciekawi co by sie stało z serią Colin Mcrae Rally gdyby Mcrae w przyszłym sezonie startował np. w serii NASCAR zamiast w WRC :?: :?

Wtedy moglibysmy sobie pojezdzić wozem Colina w Nascar Racing 2004 :)

Wtedy stracili byśmy najlepszą gierke rajdową na PC :(
marcin
A5

Postprzez Matador » czwartek, 30 paź 2003, 18:20

Niedawno grałem w CMR 4. Gra full wypas, chociaż grafa na PS2 nie robi już takiego wrażenia jak kiedyś. Ogólnie gra podobna do trójki, np. zniszczenia pojazdu. No i chyba jedno z najważniejszych: w końcu więcej bryk w trybie championship :o . Teraz tylko czekam aż Codemasters będzie łaskawe wypuścić Colina 4 na PC.
Matador
A5

Postprzez maciekd » wtorek, 4 lis 2003, 22:32

W zeszłym tygodniu kupiłem wreszcie PS2. Tego samego dnia poleciałem do Media Makt po Colina 04. Coz moge powiedzieć, nie wyobrażam sobie już gry na PC. Zabawa bez porównania. Grafika jest wspaniała, super kolory, dużo szczegółów i nic nigdy sie nie przycina. Wiele trybów gry, dużo samochodów, ale to wszystko tylko tło dla niesamowitego modelu jazdy. Przeciadając sie z Colina 3 można doznać lekkiego szoku. Trzeba naprawde panować nad swoją brawurą i skupić na technice jazdy żeby opanować podsterowność aut. Jak już się uda, jazda jest prawdziwą przyjemnością, właśnie dlatego, że jest wyzwaniem. Na mokrym robi się już naprawde niebezpiecznie. Dodając do tego model zniszczeń advance i expert azpomnieć można o taktyce "pedal to the metal" z poprzednich części Colina. Nie będę opisywał szczegółów gry, ale bez wątpienia zabawa jest pyszna. Polecam każdemu.
Teraz zobaczymy co pokaże WRC 3 :twisted:
maciekd
A6

Postprzez **FanKuzaja** » sobota, 8 lis 2003, 02:09

Ja też miałem możliwość pogrania na Colin 4 w Empiku w Krakowie ale zawsze to 2 godzinki :wink: . Dołonczam sie do wypowiedzi Maciekad.

Co jeszcze jest najciekawsze że można tworzyć własne oesy tutaj producent Codemaster posunął się o krok niż w poprzednich częściach teraz mieć możliwość zdobycia zkąs z Wirtualny Widz oesów i do zabawy w tworzenie ich. Ciekawi mnie czy producent ograniczył je jesli chodzi o km czy dał wolną rękę osobie co będzie miała zamiar tworzyć oesy :?: :?:
Janusz Kulig 1969-2004
Michael Park 1966-2005
Na zawsze w sercach kibiców

Leszeeek Ogień na Tłoki !!
**FanKuzaja**
A6

Postprzez maciekd » sobota, 8 lis 2003, 19:13

Oj chyba się zagalopowałeś drogi kolego. Maltretuje Colina od tygodnia i nie natknąłem się jeszcze na kreatora tras. Co więcej tworząc własne rajdy jesteśmy ograniczeni do zaledwie 6 odcinków, co mi sprawiło spory zawód...
A może ja mało spostrzegawczy jestem...? :?
maciekd
A6

Postprzez tomas » niedziela, 9 lis 2003, 10:25

FanKuzaja chyba opisuje jakąś inną wersję gry. Jakąś specjalną, tylko dla Vipów :lol: :lol:
spoko
pozdrawiam
brawura to nie odwaga - (c) extreme.pl | gg:6662113
tomas
A5

Postprzez speed555 » niedziela, 9 lis 2003, 23:53

Ja już czekam na colina4 na pc
http://www.rallyarena.pl
http://www.studioarte.com.pl
speed555
A5

Postprzez WRCfan » niedziela, 16 lis 2003, 00:27

grałem w colina 4 i powiem tyle ze mnie bardzo pozytywnie zaskoczyl,bo colin 3 to byl jeden wielki niewypal.pewnego niesmaku dodaje fakt braku Subaru Imprezy WRC.co prawda roznicy w jezdzie to nie robi ale z kolei dziwnie gdy N-kowe auto myka samego colina na osie mimo kilku bledow.
jeszcze jedna rzecz ktora troche denerwuje:zadne z aut wrc/przynajmniej tych ktore sa na poczatku/nie spelnia wymogow tej klasy!!!chodz przede wszystkim o mase.wiem ze sa to tylko cyferki w menu ale klimat jest klimat! poza tym jedyne do czego moglbym sie doczepic to model jazdy po asfalcie/suchym/.rallisport challenge jest o niebo lepszy pod tym wzgledem.ogolnie gierka wg mnie 9/10
-how fast are You in 1/4?
-all depends on how many corners I have to take in that 1/4 :twisted:
WRCfan
A6

Postprzez Itek » niedziela, 16 lis 2003, 01:52

Widziałem filmy z Colina i według mnie wcale się nie pozbyli tego zasra.... modelu jazdy, gdzie auto obraca się wokół własnej osi! Znów nie będzie możliwe normalne jeżdżenie po asfalcie. O ile na szutrach da się przeżyć to na drogach asfaltowych porażka. Tak było w Cmr2 i Cmr3. W jedynce chyba najlepiej się jeździło. A druga rzecz, która rzucila mi się w oczy na tych filmach to zawieszenie. Ponownie jak auto skręca to przednie wewnętrzne koło nienaturalnie odstaje. Chodzi mi o to, że pojawia się prześwit pomiędzy karoserią o kołem większy niż na Safarii mimo zawieszenia rajdowego.
Itek
N2

Postprzez micz » niedziela, 16 lis 2003, 18:28

Ja narazie CMR3. Do jutra bo czekam na paczkę z Olsztyna (tam kupuje gry, bo mój kumpel tym się zajmuje :lol: ) Z CMR4 i WRC 3. No więc nie musze wam mówić, że nie mogę się doczekać poniedziałku.
www.compsport.pl
www.maciejwislawski.pl
micz
A6

Postprzez Dj killer » środa, 3 gru 2003, 12:28

Colin 4 daje rade ale nie do WRC 3 to mu daleko.
KOCHAM RAJDY :)
Dj killer

Postprzez qbus » czwartek, 4 gru 2003, 17:46

Colin Mc Rae Rally 4 został oficjalnie potwierdzony na PC...
:arrow: MARZEC 2004
"Janusz żyje wśród nas. My kibice nigdy o Nim nie zapomnimy."
www.racingshop.pl
qbus
S1600

Postprzez tomas » czwartek, 4 gru 2003, 19:31

Konkurent RB Rally, zobaczymy jak wyjdzie. Miałem okazje pograć sobie troszeczkę w wersję na konsole XBOX. Tak jak wielu użytkowników już napisało, CMR4 to udoskonalona "trójeczka". Czekam :)
Pozdrawiam.
brawura to nie odwaga - (c) extreme.pl | gg:6662113
tomas
A5

Postprzez Matador » czwartek, 4 gru 2003, 20:24

Ja mam info że Colin 4 na PC ukaże się 4 kwietnia 04 http://gry.wp.pl/core.html?filtr=0,0&x=nowinki,10,10238 A jednak! Chodziły ploty że Codemasters nie wyda czwórki na PC, na szczęście to tylko plotki :o
Matador
A5

Postprzez **FanKuzaja** » sobota, 6 gru 2003, 20:44

Na Stronie www.cmrr3.prv.pl w dziale nowości są Scriny z Colina 4 z wersji Pc.

Warte oglądnięcia. :D
Janusz Kulig 1969-2004
Michael Park 1966-2005
Na zawsze w sercach kibiców

Leszeeek Ogień na Tłoki !!
**FanKuzaja**
A6

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Gry komputerowe