Ja rowniez (jak tylko mam czas)gram sobie w CMR 2.0. Wedlug mnie ta wersja gry ma najlepsza sterownosc i w ogole jest the best .A odnotywane przeze mnie czasy sa na przyzwoitym poziomie
można w RBR tylko żeby w to pograć trzeba trochę się nasiedzieć żeby nauczyć się jeździc i co najważniejsze dobrze by było mieć kierownicę :] a tego nie posiadam za to cmr jest cooltowy dla mnie i lubięsobie poupalać w niego :]
no fakt, do RBR bez kierownicy nie ma co podchodzic, za to w CMR2 mozna smigac bez przeszkod na klawiszach to keidys jezdzicie w CMR2? moze poszukam gdzies plytki
Może LIGA COLINA 2 odżyje? zagrał bym sobie.. ponieważ mam słabego kompa...i napewno niepójdzie mi Richard Burns Rally a pograł bym sobie w lige może ktoś jeszcze odżyje i zagramy w Colina? co wy na to?
No własnie...musi być taki ktoś kto umie to zorganizowac taki ktoś jak Tarzan! Chyba że ktoś oprócz niego umie takie coś zorganizować bo ja za bardzo nie
Ja tez się pisze na ten pomysł!Colin 2 był pierwszą grą rajdową w którą grałem i myśle że jest najlepsza!!!Staram sie codziennie jak mam troszke czasu pościgać się na tych kultowych już trasach.
"Jesteśmy na każdym rajdzie uzależniemi strasznie z tym sportem powiązani od zawsze z rajdami"