Colin McRae Rally 3

oczywiście tylko rajdy, wyścigi i tp ;-)

Moderator: SebaSTI

Postprzez żółtodziób » środa, 18 gru 2002, 13:22

Kusch: Piłeś i prowadziłeś: jesteś przestepcą! :wink: Jak cię dopadną wirtualne psy to pójdziesz siedzieC do wirtualnej paki :wink:

Wracając do kwestii porównywania Colina z innymi grami: to nie jest kwestia że Colin jest gorszy od tamtych gier. Widzisz, jak wyszedł CMRR 2.0 to po prostu skopał ryja aktualnej wtedy wersji RC. Owszem, też człowiek ostrzył sobie apetyt na model uszkodzeń (chodziły ploty że jak kamyczek uderzy w nadwozie to tworzy się wgniecnie) ale poza tym małym rozczarowaniem wszystko było OK. Model jazdy jak na owe czasy kładł na głowę wszystkie pozostałe gry rajdowe, grafa nie była szczyem szczytów (NFS P 2000 miał sporo lepszą grafę, szczególnie jeśli chodzi o trasy, z wózkami było tak że modele 3d były lepsze w NFS, a tekstury w CMR 2.0, ogólnie jednak NFS wygrywałzdecydowanie pod względm grafiki) ale była powiedzmy że bardzo przyzwoita jak na owe czasy, grywalność , poziom przeciwników, wszystko było o niebo lepsze niż do tej pory w grach rajdowych. Teraz wychodzi CMR 3.0, grafę ma porównywalną do WRC 2002, czyli teżnie wybijającą się, ale model prowadzenia już nie za specjalny. Nie kladzie jednoznacznie na lopatki ani WRC 2002 ani RC extreme. Ba, moim zdaniem wcale nie jest pod tym względem wyraźnie lepszy od 2.0! Chodzi o to że CMR będąc królem wszystkich gier rajdowych powinien zwalać z każdą nową cześcią z nóg, szlachectwo zobowiązuje. Nie wystarczy że doszukam sie w tym jakichś elenentów które bedą stanowić o wyższośi tej gry nad wszystkimi innymi, ona ma je po prostu zdeklasować. Ma zaskoczyć, a wcale nie zaskakuje.
żółtodziób
A8

Postprzez **FanKuzaja** » środa, 18 gru 2002, 13:38

Zobaczymy jak się bedzie spisywał cmrr3 na Pc moze coś bedzie lepszy modle jazdy bo praktycznie o to chodzi, i chyba jest to najważnejsze nic odpadajonce dzwi itd moim zdaniem ruzlatujoncy sie samochód o terz bajera sprawa i docieranie do Oesu na 3 kołach i widoczna kręcącą się pół ośką.

Ja narazie zabardzo się niechce wypowiadać na tmat cmrr3 poniewz 2 godzini na Ps2 w Media Markt to nie sprawjaom ze znam wszytsko całom gre(opcje gry).

Ale w jakie gry mi sie dobrze jeżdziło najwicnej czasu spędziłem nad nimi to było Rally Champions 99 Pl gdzie pilotam był Wisławski i Wojciechowska tam przynajmnje zderzaki odlatywały i iny części tak samo jak w CMRR 2.

Ale co do Extreme i Nowego RSC to jest nie porozumienie co do fizyki jazdy od kiedy to przy 500 konym Peugeocie 205 16V turbo trza było uzywac recznego zeby wejsc w zakrent lewy o stopniu trudnosci 3to jestskandal. Nio chyba że samochody B grupy tak się zachowywały i wydzierały do przodu jak oszalałe ogiery.
**FanKuzaja**
A6

Postprzez Kusch » środa, 18 gru 2002, 13:56

Dobre z tymi wirtualnymi psami :D :D .Co do colina 2 to jest on dalej dla mnie numerem 1.A taka gierka o której marzę to pewnie się pojawi za jakieś 5 latek :(
Pijąc w pracy oszczędzasz czas dla bliskich.
Kusch
N1

Postprzez żółtodziób » środa, 18 gru 2002, 17:48

Kusch: obawiam się że masz rację co do tych 5 lat :(

Fan Kuzaja: Prowadzenie WRCówek w Extreme moim zdaniem nie jest najgorsze.
żółtodziób
A8

Postprzez adam » sobota, 4 sty 2003, 12:59

z recencji O CMR 3 na ps ktora czytalem w WRC wynika ze jest to raczej przecietna gra. Realizm jest na srednim poziomie. Tryb mistrzostw mozna rozgrywac tylko fordem a w serwisie komputer dokonuje napraw. ja osobiscie jeszcze w to nie gralem i czekam na wersje na kompa. mam nadzieje ze gra jest troche lepsza niz jej opis w wrc. no coz najwyzej bede czekal z utesknieniem na inny symulator rajdowy (wrcII a moze richar burns rally?).
Dytki the best!!!
adam
N1

adam

Postprzez grandmaster » sobota, 4 sty 2003, 17:02

Do ''adam'a'':

Nie stety to co pisza w WRC i innych gazetach to prawda.
Mam CMR 3.0 i WRC II Extreme i szczerze musze powiedziec to jeszcze raz: CMR 3.0 dostaje baty!!! To tak jak porownywac Adama Malysza i Agate Wrobel pod wzg. masy ciala.
rally's are not a crime
.............................................
www.extreme.pl - is not a crime
grandmaster
N3

Postprzez Dobi » niedziela, 5 sty 2003, 01:56

nie rozmiar sie liczy... :D
Dobi

Postprzez Dobi » niedziela, 5 sty 2003, 01:56

nie rozmiar sie liczy... :D
Dobi

Postprzez maciekd » czwartek, 9 sty 2003, 17:18

Data premiery CMRR3 na PC została ponownie odłożona, tym razem na maj 2003. Czy myślicie, że jest to reakcja na silną krytykę i Mistrzowie Kodu szykują sie do odwetu? Być może wzięto sobie do serca wszelkie sugestie i wersja na PC nie pozwoli sobie juz na takie w padki w porównaniach z konkurencją...

Taką mam nadzieję
maciekd
A6

Postprzez alfan » czwartek, 9 sty 2003, 21:20

Maj....rany boskie moja sesja letnia :cry: :cry: :cry:
Chyba koło listopada do woja mnie wezmą :wink:
Gdzie dwóch albo trzech spotyka się w imię Alfy Romeo,
tam Cuore Sportivo jest między nimi.
www.pyrateam.cuoresportivo.pl
alfan
N3

Postprzez **FanKuzaja** » czwartek, 9 sty 2003, 21:56

Do Maciekd

Ja myślę że chyba szykują odwet. Niewiem co ty na ten temat masz jakie zdanie jak coś to się wypowiedz.

Nie obraził bym się jak by w Maju wypuscoili Colina 3 po poprawkach.
**FanKuzaja**
A6

Postprzez marcin » czwartek, 9 sty 2003, 23:03

Ale mogliby chociaż demko wypuścić...... :cry: :cry: albo bete
marcin
A5

colin Xbox na PC

Postprzez darekH » piątek, 10 sty 2003, 01:04

wlasnie pojawila sie wersja Xboxowa colina3 spakowana w sieci ,jest podobno emulator Xboxa na PC, nawet cos takiego sciagnolem, tylko czy to sie odpali? Moze ktos juz mial jakies doswiadczenie z emulatorem Xboxa :(
darekH
N2

Postprzez maciekd » piątek, 10 sty 2003, 02:13

Ja liczę na to, że jednak Codemasters czymś nas zaskoczy. Jeśli tak się stanie, to moge poczekać nawet do wakacji (przed sesją i tak bym sobie nie kupił, bo to byłby koniec). A więc **FanieKuzaja** nie traćmy nadzieji :wink:
maciekd
A6

Postprzez marcin » piątek, 10 sty 2003, 11:24

Ciekawe jak z tym emu xboxa :D są różne zdania niektórzy mówią że emu xboxa nie ma hmm......ale przecież jest bo dziś znalazłem emu xboxa i uwaga..............Playstation 2!!!!!!!!!!!! hmm....... ale czy to działa????? i tu taka prośba do posiadaczy ps2 żebyście sprawdzili te emu ps2 bo macie gry a ja nie bede kupował sobie gry bo jak nie będzie działać to po co mi ta płytka.......
marcin
A5

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Gry komputerowe