TopRally

oczywiście tylko rajdy, wyścigi i tp ;-)

Moderator: SebaSTI

Postprzez Saruto » środa, 15 lis 2006, 07:11

misiek_wrc napisał(a):Nie odnosicie wrażenia ze jasna gwiazda popularności TopRally jakby zaczyna blednąć ?? Nie wiem ale jakos ostatnio mnie zaczyna meczyc ta gra, nie wiem czy to kryzys wieku średniego [ rocznego uczestnictwa :o ] ...

Nie tylko Ty masz takie wrażenie, gra się ostatnio wogóle nie rozwija i to troche jest denerwujące :/ może gra mnie nie męczy ale napewno nudzi...
GO!!! Loeb & Latvala GO!!!
GO!!! Sandell & Kościuszko GO!!!
GO!!! Al-Attiyah & Hänninen GO!!!
Obrazek
http://batracer.com/-1FrontPage.htm?Buy/ Zapraszam do gry!
Saruto
A6

Postprzez chodek » środa, 15 lis 2006, 12:14

Ja cały czas czekam na satysfakcjonujace wyniki mojego teamu wiec kończyc nie mam zamiaru :wink:
C20XE
chodek
A6

Postprzez Cendra » piątek, 17 lis 2006, 10:59

chodek napisał(a):Ja cały czas czekam na satysfakcjonujace wyniki mojego teamu wiec kończyc nie mam zamiaru :wink:
ja tez :) postanowiłem bardziej wkrecic sie w mozliwosci tej gry, kiedys nie robilem testowych OS, nie kombinowalem z ustawieniami, ale sie oplaca chociaz najciekawe jest to ze... ustawiam rozne kombinacje, zdawaloby sie prawidlowe (np na suchy asfalt: Nisko, hamulce bardziej na przod) a oni robia gorszy czas niz na ustawieniach domyslinych czyli srednich :lol:
Cendra
A6

Postprzez szeler » piątek, 17 lis 2006, 21:48

Cendra napisał(a):no i prosze dziś kolega wygrał generalkę a ja byłem za nim czyli 2 :D pojechałem na max i sie opłaciło ryzykować ( a obaj bylismy w strefie spadkowej), teraz bede spokojny o to, że nie spadnę :)

Hehehe :) no wkońcu udało się zdobyć ten upragniony punkt, a nawet całe 20. Też jechałem maksem, ale w trzeciej lidze, mając A7 trzeba chyba takim tempem jechać, gdyż inną taktyką sie chyba nić nie zwojuje. Szczerze, to byłem baaardzo zdziwiony tym faktem, że na dwóch pierwszych miejscach staneły A7, zostawiając w tyle pełno A8 i N4. Jak widać jeszcze tymi autami można powalczyć na suchym asfalcie z czterołapami :) w takim razie Cendra czekamy do następnej asfaltowej ligówki :)
„Jeśli mężczyzna robic coś głupiego, to zawsze z powodów najszlachetniejszych”
O. Wilde
szeler
N3

Postprzez Cendra » sobota, 18 lis 2006, 15:37

teraz piaskowy szuter, na os testowym czas gorszy od rekordu odcinka o 20sek ;/ bedzie kiepsko :(
a w tamtym rajdzie masz kilka rekordow odcinka a ja mam kilka 2 i 3 miejsc :)
Cendra
A6

Postprzez tomy halik » piątek, 24 lis 2006, 12:05

Czy w przypadku awansu do wyzeszj ligi dzieje sie to automatycznie jesli jestem na któryms z tych miejsc czy dostaje jakies zapytanie albo zaproszenie i czy moge odmowic?
tomy halik
N3

Postprzez marcin » piątek, 24 lis 2006, 12:08

tomy halik napisał(a):Czy w przypadku awansu do wyzeszj ligi dzieje sie to automatycznie jesli jestem na któryms z tych miejsc czy dostaje jakies zapytanie albo zaproszenie i czy moge odmowic?

Dzieje się to automatycznie.
marcin
A5

:)

Postprzez iceman150 » piątek, 5 sty 2007, 16:33

Nie moge się przebić do 2 ligi może ktoś chce kupic dobry samochod A7 bo potrzebuje kasy na dobrego pilota. :) jak co to pisac do zespolu: WRC Lotnisko
Rok 2004, konferencja prasowa w Nowej Zelandii:
- [reporter]: Znamy już te wszystkie wady waszego samochodu, ale czy możesz powiedzieć o nim coś dobrego?
- [Marcus]: Tak, to kabriolet.
iceman150
N3

Postprzez Saruto » sobota, 6 sty 2007, 11:34

Nie wiem czy to taki dobry pomysł awans do II ligi, szybko z niej spadniesz.
Ja w tym sezonie planuje awans do III ligi :)
GO!!! Loeb & Latvala GO!!!
GO!!! Sandell & Kościuszko GO!!!
GO!!! Al-Attiyah & Hänninen GO!!!
Obrazek
http://batracer.com/-1FrontPage.htm?Buy/ Zapraszam do gry!
Saruto
A6

:)

Postprzez iceman150 » sobota, 6 sty 2007, 13:29

Może jednak udaloby mi sie utrzymac juz jednak moj zespol ma spore doswiadczenie kilka sezonow w 3 lidze daje we znaki no i oczywiscie planuje wzmocnienia
Rok 2004, konferencja prasowa w Nowej Zelandii:
- [reporter]: Znamy już te wszystkie wady waszego samochodu, ale czy możesz powiedzieć o nim coś dobrego?
- [Marcus]: Tak, to kabriolet.
iceman150
N3

Postprzez Gucio » poniedziałek, 2 kwi 2007, 23:06

A ja już troche tam siedze i dopiero teraz ten topic tu wykminiłem :)
Rally Team Poland to ja :) narazie idzie przeciętnie, ale nie jestem w stanie rozkminić jednej rzeczy
w zakładce biuro jest opcja "trening" daję zatwierdź i nic sie nie dzieje....może ma tak być?
A co do testów to odbywam średnio ponad 10 sesji pomiędzy rajdami :)
EOS 7D,400D/50 1.8/17-50 2.8/70-200 F4 L/580EX II :mrgreen:
http://www.image-sport.net moja stronka :)
Leszek!!
Gucio
S2000

Postprzez misiek_wrc » poniedziałek, 2 kwi 2007, 23:15

Zakładka biuro - trening :
Trening ustawiasz raz na kolejkę, co mają trenować zawodnicy w danej kolejce
Można trenować psychę wtedy ustalasz kto ma trenować (płaci się za kazdego zawodnika) nie jest wymagana w tym przypadku jazda w rajdach, bądź można trenować jazdę np na śniegu ale w tym przypadku zależne jest liczba przejechanych km OS-wych.
aby wiedzieć co sie ustawiło, jaki trening, na górze zakładki jest to opisane:
np. Wybrany trening: Jazda po śniegu

Mój team MISIEK rally team
Niestety ostatnio nic mi nie idzie zero szmalu, ustawienia nie takie, auto w rozsypce i nie ma na starty treningowe.. kiepski ze mnie menago :? Trzeba będzie w końcu wykupić maxi i podpiąć się do jakiejś grupy co by pomogli w ustawieniach :)
Ostatnio edytowano poniedziałek, 2 kwi 2007, 23:23 przez misiek_wrc, łącznie edytowano 1 raz
..:: !! QHR MAJCHER OGIEN NA TLOKI !! ::..
misiek_wrc
A5

Postprzez chodek » poniedziałek, 2 kwi 2007, 23:16

Gucio napisał(a):A ja już troche tam siedze i dopiero teraz ten topic tu wykminiłem :)
Rally Team Poland to ja :) narazie idzie przeciętnie, ale nie jestem w stanie rozkminić jednej rzeczy
w zakładce biuro jest opcja "trening" daję zatwierdź i nic sie nie dzieje....może ma tak być?
A co do testów to odbywam średnio ponad 10 sesji pomiędzy rajdami :)

Jak to się nic nie dzieje...wybierasz sobie co chcesz trenować, do tego musisz wybrać jakiś rajd w okresie w którym nie odbywają się rajdy w twojej lidze i jazda! Testy bardziej służą znalezieniu optymalnych ustawien twojej rajdówki, niż upalaniu w celu podniesienia skilli, wiec taniej i wydajniej trenować tak jak ci napisałem.

Tak poza tym mój team to Maximus Rally Team liga IV.13 :wink:
C20XE
chodek
A6

Postprzez MarcinRally » wtorek, 3 kwi 2007, 07:02

Własnie sie zajerestrowałem...i teraz czekam na emila :) zobacze co to za gierka :P

Pozdrawaim
MarcinRally
A5

Postprzez misiek_wrc » wtorek, 3 kwi 2007, 16:15

Panowie i Panie może sie ktos podzieli swoimi ustawieniami na PW jak ustawic skrzynie, co brać pod uwagę.. czy stopień trudności czy może liczbe zakretów.. jakie zawieszenie na jaką pogodę.. Jakieś ustawienia mam swoje ale mam przeczucie że są błędne :( Z góry dzięki (to tak po kolerzeńsku z forum) :D
..:: !! QHR MAJCHER OGIEN NA TLOKI !! ::..
misiek_wrc
A5

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Gry komputerowe