Moderator: SebaSTI
Chodzilo mi raczej o to Richard na tyle malo zainwestowal w te gre ze to nie on jest czlowiekiem ktorego mozna okrasc piracac.
Zwroc uwage na to ze dla Burnsa firmowanie takiego tytulu to niezly biznes - dzieki niej bedzie mial wiecej kibicow co za tm idzie lepszy kontrakt
czarekusa napisał(a):a niech to Szlag![]()
Gra nie chce odpalic po zainstalowaniu. Mam procesor Athlon 1.3GHz 512RAM, i Radeona 9200 i nie chce odpalic. Zainstalowalem Directx9, service pack 1, i nic. Nowych driverow do tej karty nie ma. Wilu jak Ci sie udalo to odpalic na tej samej karcie i slabszym procesorze??? Aha, tego patcha ze stronki tez zainstalowalem. Wie ktos gdzie moze byc problem???
Alien napisał(a):czarekusa napisał(a):a niech to Szlag![]()
Gra nie chce odpalic po zainstalowaniu. Mam procesor Athlon 1.3GHz 512RAM, i Radeona 9200 i nie chce odpalic. Zainstalowalem Directx9, service pack 1, i nic. Nowych driverow do tej karty nie ma. Wilu jak Ci sie udalo to odpalic na tej samej karcie i slabszym procesorze??? Aha, tego patcha ze stronki tez zainstalowalem. Wie ktos gdzie moze byc problem???
oczywiscie masz oryginalna grea gdzie kupiles?
Alien napisał(a):
oczywiscie masz oryginalna grea gdzie kupiles?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości