Colin McRae Rally 3

oczywiście tylko rajdy, wyścigi i tp ;-)

Moderator: SebaSTI

Postprzez żółtodziób » czwartek, 17 lip 2003, 20:15

MG Metro 6R4 też nie miał turbo! Silnik który w nim pracował był później wykorzystany w Jaguarze XJ 220 i podrasowny przez turbo, ale w Metro ten silnik był wolnossący...
żółtodziób
A8

Postprzez !ADI! » czwartek, 17 lip 2003, 21:42

żółtodziób napisał(a):MG Metro 6R4 też nie miał turbo! ...

Właśnie!
!ADI!
S1600

Postprzez Gustaw » poniedziałek, 28 lip 2003, 11:35

ohh MY GOD! :shock: jakie niedopatrzenie, to ja sam wyzywalem codies od takich i owakich a tu mi kolo oczy przelecial taki blad :oops: :oops:
ale z danymi technicznymi nie mialem nic wspolnego :roll:
Colin, simply the best
Gustaw
A5

Postprzez Gustaw » poniedziałek, 28 lip 2003, 11:39

mam do was mala prosbe drodzy forumowicze :P
Otoz jakby sie wam chcialo pod tym linkiem http://www.cdprojekt.info/konkurs_colin_glosowanie.asp zaglosowac na screen numer #18 to byscie mi bardzo pomogli wygrac orginalnego cmr3 :D licze na pomoc , thx :!:
Jak sie wam wogule podoba ? Ktos jeszcze tam poslal swojego ?
Colin, simply the best
Gustaw
A5

Postprzez qbus » wtorek, 29 lip 2003, 15:47

Tutaj macie link do pierwszego MODA do Colina 3 :D

http://www.bhmotorsports.com/download/3497

I krótki opis co on zmienia: New driver names and real faces in cars, new icon, menus, movies , etc. New cars: Focus 2003 (MartinPark), Focus RS 2002 (DuvalPrevot), Focus 2001 (McraeGrist), Lancer 2003 (GronholmRautianen), Lancer 2002 (BurnsReid), Impreza 2003 (Makinen/Lindstrom), Impreza 2002 (Solberg/Mills), Xara 2003 (LoebElena), Xara 2002 (SainzMarti).

Ja ze swojej strony dodam TO JEST PRAWDA :P
"Janusz żyje wśród nas. My kibice nigdy o Nim nie zapomnimy."
www.racingshop.pl
qbus
S1600

Postprzez **FanKuzaja** » wtorek, 29 lip 2003, 19:15

Zna lub zalazł ktoś stronkę z skurami do Colinka 3 jak narazie w colina 3 jak przejeżdziłem 14 godzin to tyle ze względu wiadomym.

Niewie ktoś co się z stało z stroną co kiedyś miała adres www.cmrr2autoklub.pl jak dobrze pamientam wiem że potem chłopaki zmienili serwer a potem znikła strona już całkowicie. A może znacie ich tylko już z pod inej strony i może chłopaki już pracują nad skurami do Colinka 3 i czasem też do colinka 2.

Jak ktoś wie to nich da znać z góry dzięki.
Janusz Kulig 1969-2004
Michael Park 1966-2005
Na zawsze w sercach kibiców

Leszeeek Ogień na Tłoki !!
**FanKuzaja**
A6

Postprzez Gustaw » wtorek, 29 lip 2003, 19:29

tutaj: http://felzi.m4driving.sm/index1.html ciagle pojawiaja sie nowe textury z calego swiata, niektore ciekawe niektore nie, jest m.in. Kulig
a to: http://atol.wsm.gdynia.pl/~holek/downloads/main.html stonka hlopakow ktorzy robili textury dla strony ktora wszesniej podales, podobno trwaja ostre prace nad nowymi texturami, ostatnio czyscili textury zeby miec podklad wiec juz chyba malują :wink:
mi najbardziej zalezy na: Kuligu(N), Czopiku(wrc) i Dytkach. Musimy czekac cierpliwie
Colin, simply the best
Gustaw
A5

Postprzez **FanKuzaja** » wtorek, 29 lip 2003, 19:39

Gustaw wielkie dzięki.

Gustaw jesteś kochany . Szkoda że nie mieszkasz w Krakowie bo byśmy się spikneli na jakieś piwo i pogadali na tematy Colina i tym podbne jak i również rajdów.

Teraz nie pozostaje mi nic jak ściongać ściongać i jeszcze raz ściongać :D :D :D :D
Janusz Kulig 1969-2004
Michael Park 1966-2005
Na zawsze w sercach kibiców

Leszeeek Ogień na Tłoki !!
**FanKuzaja**
A6

Postprzez Hultay WRC » piątek, 8 sie 2003, 22:14

Dużo tego tam jest i są nwet Polacy: Jurczak, Kulig(2 textury) i Kuchar. Podobają mi się Te mitsubisji Pajero. Jest też parę rodzynków: Ford tranzit, oraz lancer w barwach takich jak w filmie Fast snd Furious :) Bardzo często aktualizują stronkę. Jeszcze raz wielkie dzięki Gustaw!
Jaki tam Hultay, po prostu Arni :)
Kubeł turbo i LSD... ta zabawa po nocach się śni :)
Hultay WRC
A6

Postprzez czarekusa » poniedziałek, 11 sie 2003, 19:49

Koledzy POMOZCIE!!! Gralem ostatnio w Colina3 u znajomego, byla to wersja piracka i fajnie sie gralo ale po jakichs 3 OS samochod nie dawal sie prowadzic poniewaz z kazdym odcinkiem skrecal coraz wolniej az wkoncu nie dalo sie wogole skrecac. Znajomy mi powiedzial ze ma z ta gra pare problemow poniewaz to pirat i jakos byl przegrywany bez cracka. Chcac uniknac tych problemow kupilem oryginalna gierke i zainstalowalem i ku mojemu zdziwieniu mam ten sam problem, czym bym nie jechal, na tym samym odcinku, badz to podczas mistrzostw, po jakichs 3 przejazdach auto sie zle prowadzi i trzeba zamknac gre i zalaczyc od nowa i wtedy wszystko jest normalnie. Nie wiem czy juz ktos o tym pisal bo nie chce sie mi czytac 28 stron ale blagam pomozcie bo mnie szlag trafia jak gram.
Pozdrawiam wszystkich ktorzy kochaja rajdy.

http://www.mcpimage.com
http://www.amkpwa.com
czarekusa
A5

Postprzez Gustaw » poniedziałek, 11 sie 2003, 21:47

Wszystko się zgadza, i wręcz ma być tak jak mówisz. Cdprojeky zpartolił coś przy polskiej konwersji do czego sie przyznają a efekty są właśnie takie jak u Ciebie, na ich ftp ftp://ftp.cdprojekt.info/pub/colin3/pat ... H-1.0A.zip jes ten patch, ale sie tak postarali że jak pójdziesz do sklepu do dostaniesz gre robin hood do której cdprojekt dograł ten patch a jak do nich zadzwonisz co Ci nawet przyślą do domu cd z patchem :D , ja bym polecał ściągnąć jednak , coś koło 2MB
Colin, simply the best
Gustaw
A5

Postprzez czarekusa » wtorek, 12 sie 2003, 17:12

wielkie dzieki za porade, zaraz sciagam, mam stale lacze wiec powinno to zajac jakies pare sekund
Pozdrawiam wszystkich ktorzy kochaja rajdy.

http://www.mcpimage.com
http://www.amkpwa.com
czarekusa
A5

Postprzez qbus » czwartek, 14 sie 2003, 13:53

Kolejny dodatek tym razem nowi piloci :)
http://www.bhmotorsports.com/download/3661
Na razie ściągam jak zainstaluje to się podziele spostrzeżeniami :D
www.racingshop.pl
qbus
S1600

Postprzez qbus » czwartek, 14 sie 2003, 15:28

No i faktycznie to działa :D

W menu languages jest możliwszość zmiany języka i pilota, podmieniamy pliki te które ściągliśmy z normalnymi i ustawiamy jak chcemy: Ringer- Niemiecki pilot, Reid - Hiszpański.
Zmienia się nie tylko głos pilota ale również jego sposób opisywania zakrętów warto to ściągnąć choćby po to aby posłuchać :)

P.S. w następnym dodatku ma pojawić się pilot Marcusa Gronholma ale będzie jazda, jeździć z fińskim pilotem :)
www.racingshop.pl
qbus
S1600

Postprzez Hultay WRC » czwartek, 14 sie 2003, 21:16

CHŁOPAKI MAM PROBLEM! pODCZAS INSTALACJI COLINKA PO WŁOŻENIU PŁYTY NR 2 (NA ŻĄDANIE OCZYWIŚCIE) PRAWIE OD RAZU WYSKAKUJE MI BŁĄD:

BŁĄD TRANSFERU SKŁADNIKA
SKŁADNIK: Main App
BŁĄD: Nieoczekiwana awaria

Już raz poszedłem z powrotem do sprzedawcy i wymieniłem płytkę, ale pojawia mi się znów to samo. Już drugi raz musiałem jechać do skubańca i straciłem dziś pół dnia i gdy ucieszony rozpoczęłem instalkę to mi to g***o się pojawiło i mnie aż zaczęłó rzucać ze wściekłości.
POOMMMOOOCYYY :cry: :(

A i jeszcze jedno: jak skopiowałem zawartość płytki nr 2 na twardziela to mi wyskoczył komunikat że "system nie potrafi czytać z danego urządzenia" i anulował mi całą operację.
Jaki tam Hultay, po prostu Arni :)
Kubeł turbo i LSD... ta zabawa po nocach się śni :)
Hultay WRC
A6

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Gry komputerowe