przez **FanKuzaja** » niedziela, 6 lip 2003, 21:50
Powracam do was po dość długiej przerwie ale to nie na długo.
Pisze ten post by napisać swoją recenzje Gry Colin Mc Rea Rally 3 PL
Niestety nie miałem okazji przetestować Colina na mocnym kompie ponieważ swój to już przezytek 4 letni jak by to powiedzieć szmelc.
Colinka 3 testowałem na minimalnych wymaganiach graficznych jak i sprzętowych. Samo intro jest całekim spoko lecz już ktoś zamieścił gdzieś na jakiejś stronce na temat Colinka a myślałem że ludzie z Codeka zaskoczą czymś innym. Czas przejść do gry menu całkiem przyjemne dobrze rozbudowane oraz łatwość poruszania się po nim. Zaczynam grać zasiadłem za sterami Fiata Punto S 1600 i co mnie zaskakuje to grafika poprostu miażdzy mnie i chyba wszystko wyciongłem z swego komputera co sie dało. Potem przeszedłe do mistrzostw i tam się stałem Colinem we własnej osobie a za sterami siadłem nie jakżeby innym samochodem jak Ford Focus WRC 02 . Pierwszy Os jaki wybrałem to był Australia . I co zachfyt graficznie otoczenie jest super tylko (mój komputer to złom Pentium 3 450 i z czym sie tutaj porywać) jak sie dorobie czegoś lepszego to bedzie wyczes. jak narazie mam same plusy jeden minus jaki jak narazie znalazłem to sterowanie samochodu a także możliwość rozwalenia samochodu trza się bardzo natrudzić by zbić tylniom lampe lub by na szybie sie pojawił pajonnczek.
Jak przejde kolejne testy i potrenuje w colina 3 zdam relacje.
Janusz Kulig 1969-2004
Michael Park 1966-2005
Na zawsze w sercach kibiców
Leszeeek Ogień na Tłoki !!