pieróg napisał(a):Jeśli są jakieś wolne miejsca też byłbym zainteresowany.
Im więcej startujących tym fajniejsza zabawa!
Podsumowując:
1. zachu
2. speedyzxz
3. k_karmel
4. wrc_krakow
5. skateman
6. Mad Max
7. kaczornysa
8. młody_FFRT
9. pieróg
Moderator: SebaSTI
młody_FFRT napisał(a):Ja myślę że można zrobić raz w miesiącu rajd który się punktuje do klasyfikacji rocznej w CMR2 bo nie każdy w każdy piątek może grac.
A Ci co mogą grać to grają jakiś rajdzik ale bez punktów.
pieróg napisał(a):W ramach treningu pojeździłem kilka razy Szwecję OS 10. I mam tu pytanie: jakie czasy notujecie na tej próbie? Ja po pięciu przejazdach Imprezą mam 3:11:71.
Cordobą pewnie jeszcze można sporo urwać. Chciałbym sie rozeznać czy mam jakiekolwiek szanse w rywalizacjach.
wrc_krakow napisał(a):Panowie, nie ma się co zniechęcaćMa to być przecież zabawa - zobaczycie jak ja wpadnę na os'y i będę je kończył na awaryjnych
![]()
PS. jeśli ktoś ma ciekawe screeny, które można wrzucić na stronę ligi to proszę o podesłanie
zachu napisał(a):pieróg napisał(a):W ramach treningu pojeździłem kilka razy Szwecję OS 10. I mam tu pytanie: jakie czasy notujecie na tej próbie? Ja po pięciu przejazdach Imprezą mam 3:11:71.
Cordobą pewnie jeszcze można sporo urwać. Chciałbym sie rozeznać czy mam jakiekolwiek szanse w rywalizacjach.
No to objechałeś mnie o 15 sekund, czyli okazuje się że to ja nie mam się co pchać do ligi
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości