Ja powiem tak zacyznałem od N1 i tymi zawodnikami jeździłem co ich dostałem zresztą do dziś ich mam

choć doszli też nowi N1 autkiem zapewniłem sobie awans tzn w połowie sezonu przesiadłem się do A5 i miałem awans do 2 ligi w drugiej lidze sobie jeździłem i Awansowałem do 1 ligi po drodze miałem jeszcze aA7 na którego nie mogłem wyrobić

z opłatami poszedł do Żyda tanio bardzo, następnie było A6 którym teraz kolega Sumo wyjeździł awans do 2 ligi

Obecnie jeżdżę N4 i szykuję się do powrotu do 2 ligi

Co tam w pierwszej lidze się dzieje to rzeźnia trzeba mieć naprawdę super Zawodników żeby walczyć o czołowe lokaty

no kaska duża też wskazana, a o szczęściu to już nie mówię większości rajdów nei dojechałem i będę musiał się teraz kisić w drugiej lidze choć patrząc na puchar PZMotu jako drugą ligę będzie ciekawie.):
Złotego środka nima na początek sezonu a teraz coraz trudniej będzie jak wiecie chyba zaczęli finowie grać już w TR i giera sie rozrasta i robi się z niej powoli globalny Manager. No i nie zapominajmy o wyścigu zbrojeń który trwa ludzie już w 4 ligach zbroja się w potworne maszyny ale z kąd oni na to kasę mają heh.