młody_FFRT napisał(a):hmmm... to prosze o zmiane homologacji MG Metro 6R4 na WRC![]()
![]()
![]()
Hehe, ale po jakimś czasie możemy wsiadać w inne maszyny. Czemu WRC na początek? Proste do opanowania, większość na tych maszynach jeździ(ła).
Moderator: SebaSTI
k_karmel napisał(a):Tez sie pisze na lige:) tylko zasady ktos dokladniej musi napisac
Mad Max napisał(a):speedyzxz napisał(a):Chętnych pewnie się jeszcze paru znajdzie![]()
Mam jeszcze pytanie które pliczki trzeba przerobić (i czym) żeby edytować teksture.
trochę z przerabianiem jest kłopotu więc lepiej ściągnąć teksturę z netu i wkleić ją w odpowiednie miejsce czyli do pliku z grą w folder .....game/cars
speedyzxz napisał(a):Mad Max napisał(a):speedyzxz napisał(a):Chętnych pewnie się jeszcze paru znajdzie![]()
Mam jeszcze pytanie które pliczki trzeba przerobić (i czym) żeby edytować teksture.
trochę z przerabianiem jest kłopotu więc lepiej ściągnąć teksturę z netu i wkleić ją w odpowiednie miejsce czyli do pliku z grą w folder .....game/cars
A wiesz gdzie jakąś instrukcje mogę znaleźć?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 22 gości