TommiCrazy: co do wyników testów to mozliwe ze cos nie tak miales z configiem. Moze cos ograniczalo kompa i wyszly wyniki jakie wyszly. Dane z testow na tej stronce ktora podalem mozna potraktowac jako wzorcowe i raczej ich trzeba sie trzymac. Aaa tam wyszedl wynik jaki wczesniej napisalem. Moza na Twoim configu roznicy nie ma miedzy d1.0 aaa a1.0
Aaa co do oglupiania uzytkownikow nowymi nazwami to teraz tez jest ciekawie

popatrz chocby na AthlonyXP - Palomino, Thoroughbred, Barton. Celerony - Tualatin, Wilamette, Northwood. itd itp
W kartach graficznych jest podobnie. Np.: ATI majac karte R8500 wypuscilo R9000. Przecietny lub poczatkujacy user rzucil sie na karte bo: wyzszy numer to lepsza grafa, a tu bylo zupelnie inaczej. R9000 jest mniej wydajne i to sporo od R8500. Minelo troche czasu i ATI wprowadzilo R9100, nastepce R8500 z obcietym 1 ramdac'iem (jak sie to odmienia

), ale co tam zrobmy jeszcze troche zamieszania i wypuscmy nowa karte. No i wyszedl R9200, ktos znowu pomysli ze wydajniejszy od R9100. Nic z tych rzeczy. R9200 to po prostu r9000 z dolozonym agpx8.

Trzeba sie teraz pilnowac i sporo najpierw poczytac zanim sie kupi cos do kompa lub w ogole calego kompa, zeby nie wtopic z kasa.
żółtodziób: mnie sie udalo raz w media markt zalapac na runde w colina3 na PS2. I nie wiem czy dobrze pamietam, ale raczej fizyka byla zblizona. Wydaje mi sie ze troche bardziej wyciagalo przodem Focusa, ale tego nie jestem pewien. Jestem pewien za to ze gdybym mial kase to zafundowalbym sobie PS2 zeby smigac na WRC2. Giera jest extra. No ale kasy nie mam wiec problem z glowy

Chociaz, chyba juz troszke za stary jestem zeby myslec o kupnie PS2
pozdroovka