Moderator: SebaSTI
PeterWRC napisał(a):Czy wie ktoś czy jest jusz gdzieś do ściagnięcia demko RBR ?? Powinno jusz być bo 2 września jest premiera polsiej wersji.
PC Demo - не ранее сентября...
03-08-2004
К великому сожалению, согласно словам одного из редакторов журнала "PC Gamer UK" - Tom Francis, 139-ый номер журнала не содержит столь ожидаемой демо-версии игры. В это же время команда BHMS связалась с SCi и получила информацию о том, что демо-версию не стоит ждать ближайшие 6-7 недель. Однако было замечено, что выход игры не был перенесен на более поздний срок. Будет ли демо-версия доступна после выхода финальной версии в продажу, или известная ранее дата 3 сентября не соответствует действительности? На официальном сайте игры точная дата не названа, и известен лишь месяц - Сентябрь 2004...
niestety Demo będzie dostępne gdzieś za 6-7 tygodni SCi podpisało umowę z BH Motorsports na wyłączność co do rozprowadzania Dema w sieci. W związku z tym data wydania pełnej wersji na PC którą miał być 3 września zostanie z pewnością przesunięta, ale producenci zapewniają że data podana na oficjalnej stronie czyli SEPTEMBER 2004 (wrzesień 2004) jest aktualna co do pojawienia się pełnej wersji na PC. To jest koniec tłumaczenia w stylu free. Cóż pozostaje nam wciąż czekać ale sądzę że warto. Z tego co piszą na forum BH Motorsports prawdopodobnie chodzi o dopracowanie widoku z wnętrza tego który nie został umieszczony w wersji na PS2 ponieważ fani gry podnieśli apel do developerów że ten widok nie spełnia ich oczekiwań i chcieli by aby uległ poprawie. Byc może pracują tez nad sugestiami kierowcy rajdowego z niemiec który skrytykował przyczepność na niektórych nawierzchniach. To są jedynie domysły a nam pozostaje czekać na kolejne informacje.
Gra na sklepowe półki trafi już 4 września tego roku, a więc za nieco ponad tydzień.
beeper_ napisał(a):Gra na sklepowe półki trafi już 4 września tego roku, a więc za nieco ponad tydzień.
zapowiedz z http://gry.wp.pl
DrNO_krk napisał(a):szukałem ale słabo i się nie doszukałem... ale gdyby ktoś... jakiś link to ja całuję po rączkach
Więc posiadacze słabszych komputerów tez spokojnie będa mogli zagrać. A więc pozostaje nam czekać do oficjalnej premiery światowej tj. 02.09.2004.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości