wchodze w gre daje na "join" (jakiś zagraniczny server..) i trzeba czekać az sie rajd skończy ,a troche to trwa (zwłaszcza w rajdzie z opcją z kolizjami) no więc poczekałam sobie,ale juz sie gra dziwnie zachowywała,obraz to był chyba 1 klatka na sekunde ,tak sie przycinało

Myślałam ze to moze tak na początku i mimo tego wystartowałam,no i co ,i jechać sie nie da dalej strasznie sie przycina włącznie z głosem! Nie wiem..albo to przez ten server ,moze był gdzieś znad Oceanu, albo taki ten MP jest zjechany i tak bedzie nawet na polskich servach

Bo jak na razie to widze tylko ok 9 grających i to nie Polaków

Ledwo wyszłam z serva bo klinięcie czy nawet ruch myszką reagowało dopiero po dobrych paru sekundach i cięzko było trafić na leave.Zobaczymy jak bedzie jutro moze ktoś w końcu pstawi jakiś polski server i nie bedzie takich lagów...ale jeśli dalej będą takie przycinki to ja dziekuje...
Jakoś w LFS np. servery są z bardzo daleka i nie ma takich zacinek w czasie gry...chyba nawet nikomu ze słabym łaczem nie uda sie postawić servera,a w XR przeciwnie...i to jest wielki błąd
a jeśli chodzi o demko SP to pomyka bardzo ładnie