TopRally

oczywiście tylko rajdy, wyścigi i tp ;-)

Moderator: SebaSTI

Postprzez michal_wrc » czwartek, 16 wrz 2004, 09:14

Kruk napisał(a):Mam mały problem :? .
Nie wiem w jaki sposób zgłosić zawodnika na rajd w innej, niż moja liga.

Wybierz w menu "Wyszukiwanie" i później wyszukiwanie "Rajdu". Tam będziesz miał podane wszystkie rajdy ze wszystkich lig. Klikasz na rajd. Dalej sobie pewnie poradzisz
michal_wrc
A5

Postprzez maciekd » czwartek, 16 wrz 2004, 18:09

To pewnie dlatego, że regulamin mówi, że pierwszeństwo w zgłoszeniach do rajdu mają zawodnicy ligowi. Lista zgłoszeń zostaje otwarta dla gości dopiero 24h przed rajdem. Ograniczenie wprowadzono z powodu limitu 100 załóg startujących w jednym rajdzie. Nie chciano dopuścić do sytuacji, w której zawodnicy z ligi "nie zmieszczą się" na liście zgłoszeń. Tak więc jak tylko do rajdu pozaostaną 24h opcja zgłoszenia zostanie dla ciebie uaktywniona...
maciekd
A6

Postprzez Kruk » czwartek, 16 wrz 2004, 21:43

Jutro moja załoga startuje gościnnie w Rajdzie Lodowca III liga g7.

Będę się mierzył z załogami wystawionymi przez zowę, ryżego :twisted: i michala_wrc.

:twisted:
To córka mojego kolegi.
http://www.dlamartynki.com.pl/ Wszystkich ludzi dobrego serca prosimy o pomoc każdy grosz i wszelka inna pomoc to dla nas nadzieja.
KONTO:55 1690 0013 3068 0011 5720 0002 Dominet Bank z dopiskiem , dla Martyny.
Kruk
A6

Postprzez mototom » czwartek, 16 wrz 2004, 22:12

Treningowo start w Rajdzie Poszukiwanego sponsora i 4 w generalce, 1 w klasie :D Ale konkurencja mała :?
mototom
A6

Postprzez speed555 » czwartek, 16 wrz 2004, 22:32

maciekd napisał(a):A ja sobie dzisiaj gościnnie pojechałem w Rajdzie Komety w IIIl g5. Jestem zadowolony, bo jest 20-ste miejsce w generalce i drugie w N2. I to mimo przygód na prawie każdym oesie. Licze na nagrody :D

Aha, no i jakież było moje zaskoczenie gdy w mojej Hondzie N2 straciłem ładowanie turbiny :lol:

Ja mialem 15 w generalce i 1 w N1 swoim Maluchem :)
http://www.rallyarena.pl
http://www.studioarte.com.pl
speed555
A5

Postprzez ZOWA » piątek, 17 wrz 2004, 10:10

no to super.moja zaloga dachowala.auto sie spalilo doszczetnie.to teraz janota rally team mi odskoczy. a na pierwszym oesie bylem na 6 miejscu w gen i pierwszym w N2 :evil:
ZOWA
A6

Postprzez layer_ » piątek, 17 wrz 2004, 11:33

ZOWA: Niekoniecznie janota rally team Ci odskoczy...
Na pierwszym oesie uszkodziło się zawieszenie, na dwóch odcinkach straciłem przez to 2:30s. Teraz chłopaki odrabiają i mam nadzieje, że dojdą dość wysoko bo czasy są niezłe. Ale najważniejsze żeby dojechali :roll:
Pozdrawiam
-> www.janota-team.com
layer_
N1

Postprzez Gustaw » piątek, 17 wrz 2004, 14:14

2 razy jechalem Rajd Komety, i 2 razy w moim seju padly wycieraczki arghhhhh :evil: , dobrze ze nie turbina :wink: , zajebista gra
Colin, simply the best
Gustaw
A5

Postprzez Mroowa » piątek, 17 wrz 2004, 16:32

po to mogły się nowe osoby zarejestrować aby wyłpaać błędy. coby ich w przyszłości nie było i dlatego są różne przygody hehe na trasie :)
Mroowa
S2000

Postprzez ZOWA » piątek, 17 wrz 2004, 20:41

layer_ napisał(a):ZOWA: Niekoniecznie janota rally team Ci odskoczy...
Na pierwszym oesie uszkodziło się zawieszenie, na dwóch odcinkach straciłem przez to 2:30s. Teraz chłopaki odrabiają i mam nadzieje, że dojdą dość wysoko bo czasy są niezłe. Ale najważniejsze żeby dojechali :roll:
Pozdrawiam
a to twoj team jest?? :D jesli tak to fajnie.ale emocje sa jak sie tak "tniemy"

pozdrowionka layer
ZOWA
A6

Postprzez krystof » piątek, 17 wrz 2004, 21:30

Widze ze duzo osob z forum juz gra w TR, Tak 3mac, konkurencji przybylo, a tak poza tym to ja jestem w III lidze g2, i jak na razie rywali brak, tylko Kwiatek czasami walczy. Wiem ze mam najlepsze auto, i wiem ze zapewne wszystkie rajdy wygram, no chyba beda problemy, ktore na szczescie mnie omijaja. aaaaaa i polecam Clio A5, furka jak marzenie. Moze wystawilem za wysoka sume, ale trzeba zarobic :D :D :D
Obrazek
krystof
N2

Postprzez karcin » piątek, 17 wrz 2004, 21:57

buuuu a ja jestem podejrzany o jakieś oszustwo chociaż nic niezrobiłem jezuuu :( :( :(
Jak miałem włącząną stronke z TopRally i wyszedłem z pokoju to mój głupi braciszek kupił mi auto niedośc że kasy miałem mało to on kupił mi auto które wogóle mi niebyło potrzebne :( no to ja je wystawiłem na aukcje i wtedy jakiś koleś kupił odemnie to auto za jakąś dużą cene niewiem za jaką bo niepatrzyłem dokońca ale kupił to auto za dużą cene :( a oni już myślą że ja zrobiłem jakieś oszustwo chociaż ja niemiałem takiego zamiaru jezzuuu poco koleś kupywał to moje auto za taką cene debil a ja przez to jestem o coś posądzony i jakąś kare chcą na mnie nałożyć.... mam nadzieje żę to przemyślą i nienałożą na mnie kary bo ja nic niezrobiłem NAPRAWDE!!!!! ja tylko chciałem sprzedać auto które niebyło mi potrzebne a niemogłem tego auta trzymać w garażu bo ciekawe za co bym startował w rajdach :( :( niewiem jak oni rozwiążą tą sprawe mam nadzieje że niedostane żadnej kary za coś czego niezrobiłem bo to by było niesprawiedliwe!!!! Ja chce wygrać uczciwie a nie na oszustwach a o oszustwo mnie oskarżają :( :( :( :( :( :( :(Moi zawodnicy bardzo pięknie jezdza i dlaczego nakładać na nich kary ehhh .......
http://www.fotosik.pl/showFullSize.php?id=7430425065d34ed7 Obrazek
karcin
A6

Postprzez Psycholog_Rajdowy » piątek, 17 wrz 2004, 22:28

Gra komputerowa szkołą życia :!: Fajnie :!: 8)
Rally_Psycho

Ponieważ rozpoczął się dla mnie okres wakacyjny, zmieniłem avatar na mniej formalny. ( : Zastrzegam sobie jednak prawo powrotu do dotychczasowego, wraz z rozpoczęciem kolejnego roku akademickiego. ( :
Psycholog_Rajdowy
A5

Postprzez honda » piątek, 17 wrz 2004, 23:59

karcin: ja decyduje o karach, i twoje wytłumaczenie przyjołem dość "dobrze". Szkoda tylko że nie wytłumaczyłes tego od razu jak kupił twój braciszek auto ... wtedy taka wiadomość, że nie ty auto kupiłeś, i że chciałbyś to cofnąć mogłaby byc przyjęta pozytywnie. No i skzoda że nie wytłumaczyłeś teog jeszcze na forum TR, bo nie wszyscy z TR siedza na forum autoklubu. Zastanowie się nad cała sytuacja i powiadomie o decyzji. Aby twoje wyjasnienie było przyjęte pozytywnie brakuje mi tlyko jednej rzeczy ... ale o tym nie powiem ( na razie ).
Zawsze pełnym ogniem ...
honda

Postprzez set » sobota, 18 wrz 2004, 00:20

Czy jest tu ktos kompetentny, kto moglby jeszcze raz, dokladnie i jasno wyjasnic wszystkie kwestie zwiazane z treningiem? Juz drugi raz mi sie zdarza, ze mam info - "update treningu zostal wykonany" i oprocz tego absolutnie nic sie nie zmienia. Czy to trening jazdy, czy z psychologiem, czy fizyczny. Zaden parametr zawodnika nie zmienia swojej wartosci. Brak info (wg. tego co w zasadach gry), czy trening zostal wykorzystany i w jakim procencie.
Slowem - nie jestem pewien, czy to w ogole dziala.
Jesli ktos zna dobrez temat, bardzo prosze o lopatologiczne wytlumaczenie.
set

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Gry komputerowe