Richard Burns Rally

oczywiście tylko rajdy, wyścigi i tp ;-)

Moderator: SebaSTI

Postprzez Qbek » sobota, 15 sty 2011, 22:38

Nazwa: ustawka forumowiczow autoklubu :)
Hasło: klubauto
Link: http://rbr.onlineracing.cz/index.php?ac ... 8d403ecc0a
Kliknijcie 'add bookmarks', a w grze, wchodząc na liste turniejów online ustawcie tylko zakładki - TAK i będzie mieli od razu ten turniej do wyboru :P
Mój nick BRODZICKI Jakub i pojadę Polo S1600.
Twój to chyba Marcin Piękoś, reszty nie kojarzę.

Powodzonka :wink:
Qbek
N3

Postprzez zachu » sobota, 15 sty 2011, 23:31

Ja już przejechałem
Porażka na całego, wszystkie odcinki z dużymi problemami i do tego 2 nieukończone aż wstyd. Ale może następnym razem pójdzie lepiej :)
zachu
A5

Postprzez Hubertos » niedziela, 16 sty 2011, 00:00

Ja fatalnie, generalnie coś ostatnio forma w RBR do .... :evil:
Hubertos
A6

Postprzez Qbek » niedziela, 16 sty 2011, 11:39

Ja pojechałem dla zabawy więc wynik to drugorzędna sprawa, aczkolwiek dałem trochę ciała :evil: Na przed ostatnim odcinku pokonał mnie przydrożny słupek. 2 Odcinki wcześniej miałem grubą rolkę i cały zawias rozwalony...
A pierwsze dwa odcinki bdb czasy... :)
Wpadłem na pomysł, że możemy sobie zorganizować mały puchar forum Autoklubu tylko 5 osób to za mało.
Mielibyśmy z 5 rund w każdej inną klasą jedziemy i już :P
Qbek
N3

Postprzez mulczas » niedziela, 16 sty 2011, 12:53

Ja się też chętnie piszę na jakąś pojeżdżawkę, tylko ogarnę auto i sety bo w tej chwili testuję Fabię.
Dzisiaj przejadę turniej i zobaczymy co ta Fabianka jest warta :wink:
mulczas
N2

Postprzez MarcinRally » niedziela, 16 sty 2011, 13:10

Parodia :D , juz na Bissane dzwon :D , potem hardki słabo , dużo błędów, dość poprawie lecz można było szybciej pojechać Zadni i Lipatov 2, najlepszy widok na Zadnim, pierwszy split 5 osób, Kuba przed mną o 0.50 , a na drugi split zostałem sam :lol: . Dzięki :) , możemy częsciej takie pojeżdzawki robić 8)
MarcinRally
A5

Postprzez mulczas » niedziela, 16 sty 2011, 16:03

Niestety na pierwszym oesie gruby dzwon i pożar w aucie, a później podczas ładowania odcinka wywaliło mnie do pulpitu... szkoda wysyłać req, bo jazda na 1 OS nie była zadowalająca. Jeśli takie turnieje będą częściej to jak najbardziej się piszę, niekoniecznie w formie cyklu zawodów, ale takie luźne weekendowe pojeżdżawki :wink:
mulczas
N2

Postprzez tomlodz » niedziela, 16 sty 2011, 16:17

Jakby mi ktoś w skrócie i łopatologicznie wytłumaczył co muszę zrobić żeby zagrać w RBR online to też bym chętnie się przejechał.

Do tej pory zawsze grałem w zaciszu domowym na RSRBR.

Z góry dzięki.
tomlodz
N2

Postprzez Qbek » niedziela, 16 sty 2011, 17:37

Rejestrujesz się tu http://rbr.onlineracing.cz/ i ściągasz potrzebne pliki do grania online stamtąd http://rbr.onlineracing.cz/index.php?ac ... setlng=eng + jeszcze stąd http://www.e-rajdy.pl/ :)
E-R to polskie forum poświęcone RBR i WRSMP, stamtąd jak i ze strony możesz dowiedzieć się wszystkiego, wystarczy przestrzegać regulaminu (nie zadawać głupich pytań, poszukać czegoś na własną rękę, bo na forum już prawie wszystko było omówione).
A w grze to już pewnie wiesz jak ogarnąć plugin, samochody itd. Wystarczy siąść na spokojnie, trochę poczytać i poinstalować....
Qbek
N3

Postprzez kamil_ols » niedziela, 16 sty 2011, 20:30

Dzięki za rajdzik :) Generalnie po zakupie G25 mało ostatnio jeżdzę i nie miałem czasu sprawdzić jak się to cacko sprawuje.Wsiadłem w P 207 choć wieki nim nie jeździłem.Całkiem fajnie się nim lata przy użyciu G25.Myślę,że na hamowaniach dużo tracę,bo pedały w G25 a DFGT to dwie rożne bajki no i czasem mi gaśnie,bo ze sprzęgłem jeżdżę.
Marcin nieźle ciśniesz na "guzikach" :wink:
Chyba muszę tą nową grafikę w końcu założyć bo miałem pulpit na Zadnim i przycinka straszna :(
kamil_ols
N1

Postprzez Grzesieek » niedziela, 16 sty 2011, 21:12

Też się przejechałem 8) Mimo, że słabym samochodem i na klawiaturze to przyjemnie. Na 1SS dach i CFH, 2SS plener... i CFH, a reszta już spoko :wink:
Dzięki za "ustawkę" 8)
Grzesieek
N1

Postprzez zachu » niedziela, 16 sty 2011, 21:43

A co na tym turnieju robił Goralik Lukasz on też jest „forumowiczem” :?: Proponuje go wykluczyć z dalszej rywalizacji bo nas tak poobjeżdża że wstyd będzie :wink: . Przynajmniej dobrze że nie jeździ już w N4 jak ja.
Pojeździł bym coś jeszcze z Wami nie koniecznie w formie pucharu wystarczą jakieś luźne turnieje. Chociaż już widzę że ja to jestem raczej z tych słabszych
zachu
A5

Postprzez MarcinRally » niedziela, 16 sty 2011, 22:09

kamil_ols napisał(a):Marcin nieźle ciśniesz na "guzikach" :wink:

Dzięki, jednak brakuje mety bez dzwona:) , jednak mam dobre sety na klawiaturę i czuje się pewnie na asfaltach oprócz Bissane na którym był bolesny dzwon :D , zobaczymy jak pójdzie w WRSMP i IRC :) . Czekam na kolejny rajdzik , dawać już pościagamy się :wink:
MarcinRally
A5

Postprzez BartekRally » niedziela, 16 sty 2011, 22:30

zachu napisał(a):A co na tym turnieju robił Goralik Lukasz on też jest „forumowiczem” :?: Proponuje go wykluczyć z dalszej rywalizacji bo nas tak poobjeżdża że wstyd będzie :wink: . Przynajmniej dobrze że nie jeździ już w N4 jak ja.
Pojeździł bym coś jeszcze z Wami nie koniecznie w formie pucharu wystarczą jakieś luźne turnieje. Chociaż już widzę że ja to jestem raczej z tych słabszych

Bo Łukasz to Zajcev? To tylko domysły :)
BartekRally
A5

Postprzez Qbek » niedziela, 16 sty 2011, 22:39

http://rbr.onlineracing.cz/index.php?ac ... 52ccd1ab2a
hasło takie jak poprzednio :) Rajd trwa do jutra wieczór...
Qbek
N3

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Gry komputerowe