Moderator: SebaSTI
kamil_ols napisał(a):Nie oszukujmy się ale granie w RBRa na innym kontrolerze niż kierownica odbiera całą przyjemność z jazdy,którą daje ten symulator
SebaSTI napisał(a):kamil_ols napisał(a):Nie oszukujmy się ale granie w RBRa na innym kontrolerze niż kierownica odbiera całą przyjemność z jazdy,którą daje ten symulator
bo ta gra tylko jest stworzona do tego, inwestycja w dobra kierownice to połowa sukcesu
MarcinRally napisał(a):SebaSTI napisał(a):kamil_ols napisał(a):Nie oszukujmy się ale granie w RBRa na innym kontrolerze niż kierownica odbiera całą przyjemność z jazdy,którą daje ten symulator
bo ta gra tylko jest stworzona do tego, inwestycja w dobra kierownice to połowa sukcesu
Nie zgadzam się, jeżdze na klawiaturze już długo czasu, i na prawde jest dobrze, na samym odcinku Mlynky który wydaje się odcinkiem typowo dla kierownicy mam 9 czas rekordach S2000, 3:25. Nie mówie tylko o Mlynkach ale ogólnie dobrze mi idzie na klawiaturze, ktoś chętny na pościganie się, pisać
MarcinRally napisał(a):Nie mówie tylko o Mlynkach ale ogólnie dobrze mi idzie na klawiaturze, ktoś chętny na pościganie się, pisać
zachu napisał(a):MarcinRally napisał(a):Nie mówie tylko o Mlynkach ale ogólnie dobrze mi idzie na klawiaturze, ktoś chętny na pościganie się, pisać
To ja jestem chętny ale nie na Młynkach bo one mi wyjątkowo nie podchodzą. Mi najbardziej leżą Hradki i Liptakovy obojętnie w którą stronę. Też gram na klawiaturze wydaje mi się że nie najgorzej mi idzie ale ja mam zamiar kupić sobie niedługo kierownice bo jednak na klawiaturze albo wciskasz cały gaz/hamulec albo wcale a i skręcasz albo na maksa albo wcale. Dlatego zdaje sobie sprawę z ograniczeń takiego zero-jedynkowego rozwiązania
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość