Richard Burns Rally

oczywiście tylko rajdy, wyścigi i tp ;-)

Moderator: SebaSTI

Postprzez WojtassWRC » piątek, 14 sty 2011, 22:41

Ja jezdze na padzie Logitech Precision i jak dla mnie o niebo lepiej niz na klawie, pad co prawda najzwyklejszy od Logitecha ale daje rade, moza by porownac czasy np. z francuskich oesow :P Ja moge podac z pada, ktos poda z kierownicy i klawiatury i zobaczy jak to wyglada ;) Dla mnie komfort jazdy na padzie jest wystarczajacy
www.kucharfans.dbv.pl
WojtassWRC
N2

Postprzez speedyzxz » piątek, 14 sty 2011, 22:55

Po prostu kwestia przyzwyczajenia :wink:
http://rajdy-klasyfikacje.cba.pl - klasyfikacje WRC, ERC, RSMP i WRX!
speedyzxz
S1600

Postprzez kamil_ols » piątek, 14 sty 2011, 23:08

Nie oszukujmy się ale granie w RBRa na innym kontrolerze niż kierownica odbiera całą przyjemność z jazdy,którą daje ten symulator :wink:
kamil_ols
N1

Postprzez SebaSTI » piątek, 14 sty 2011, 23:17

kamil_ols napisał(a):Nie oszukujmy się ale granie w RBRa na innym kontrolerze niż kierownica odbiera całą przyjemność z jazdy,którą daje ten symulator :wink:

bo ta gra tylko jest stworzona do tego :lol: , inwestycja w dobra kierownice to połowa sukcesu
SebaSTI
A6

Postprzez WojtassWRC » piątek, 14 sty 2011, 23:27

Hehe fakt, ale czesto jest tak ze gracze nie inwestuja, bo nie maja czasu na czesta gre ;) Jak kto lubi :) Mi padzior wystarcza :)
www.kucharfans.dbv.pl
WojtassWRC
N2

Postprzez krupson » piątek, 14 sty 2011, 23:45

Uważam że nie chodzi tylko o porównanie czasów. Granie w samochodówkę dla mnie ma tylko prawdziwy sens, gdy zaprzęgam do boju i ręce (kierownica, biegi), i nogi (pedały). Nawet kosztem gorszych wyników na początku, gdy trzeba się przestawiać.
www.motosp.pl
krupson
N1

Postprzez MarcinRally » sobota, 15 sty 2011, 03:42

SebaSTI napisał(a):
kamil_ols napisał(a):Nie oszukujmy się ale granie w RBRa na innym kontrolerze niż kierownica odbiera całą przyjemność z jazdy,którą daje ten symulator :wink:

bo ta gra tylko jest stworzona do tego :lol: , inwestycja w dobra kierownice to połowa sukcesu

Nie zgadzam się, jeżdze na klawiaturze już długo czasu, i na prawde jest dobrze, na samym odcinku Mlynky który wydaje się odcinkiem typowo dla kierownicy mam 9 czas rekordach S2000, 3:25. Nie mówie tylko o Mlynkach ale ogólnie dobrze mi idzie na klawiaturze, ktoś chętny na pościganie się, pisać :)
MarcinRally
A5

Postprzez SebaSTI » sobota, 15 sty 2011, 10:52

MarcinRally napisał(a):
SebaSTI napisał(a):

Nie zgadzam się, jeżdze na klawiaturze już długo czasu, i na prawde jest dobrze, na samym odcinku Mlynky który wydaje się odcinkiem typowo dla kierownicy mam 9 czas rekordach S2000, 3:25. Nie mówie tylko o Mlynkach ale ogólnie dobrze mi idzie na klawiaturze, ktoś chętny na pościganie się, pisać :)

no ale po co grac w gre ,która ma cechy gry realistycznej...gra sie po to zeby poczuc emocje prawdziwych rajdów, jak bys zmienił na kierownice zmieniłbys zdanie, bo na start kiedyś tez jezdzilem klawiatura, przesiadka na kierownice wciagła mnie corazbardziej do RBR-a
SebaSTI
A6

Postprzez szirer205xs » sobota, 15 sty 2011, 11:27

No to mnie przekonales zeby kiery nie kupowac bo juz i tak od paru lat rbr mi za duzo zycia zabiera ;)
jaskiniatrolla.eu
szirer205xs
A5

Postprzez MarcinRally » sobota, 15 sty 2011, 13:03

SebaSTI , ale właśnie miałem kierownice :) :) , ale po prostu nauczyłem się na strzałkach i jazda na kierownicy mnie nie satysfakcjonowała. Jest ciekawiej przynajmniej :) , jeżdze już 3 lata, podchodziłem wiele razy do kierownicy, ale po prostu nie mogłem:)
MarcinRally
A5

Postprzez zachu » sobota, 15 sty 2011, 18:30

MarcinRally napisał(a):Nie mówie tylko o Mlynkach ale ogólnie dobrze mi idzie na klawiaturze, ktoś chętny na pościganie się, pisać :)

To ja jestem chętny ale nie na Młynkach bo one mi wyjątkowo nie podchodzą :) . Mi najbardziej leżą Hradki i Liptakovy obojętnie w którą stronę. Też gram na klawiaturze wydaje mi się że nie najgorzej mi idzie ale ja mam zamiar kupić sobie niedługo kierownice bo jednak na klawiaturze albo wciskasz cały gaz/hamulec albo wcale a i skręcasz albo na maksa albo wcale. Dlatego zdaje sobie sprawę z ograniczeń takiego zero-jedynkowego rozwiązania
zachu
A5

Postprzez beeper_ » sobota, 15 sty 2011, 19:35

Skąd można sciagać jakies mody z nowymi trasami do rbr, Bhmotorsports jak leżało tak leży.
beeper_
N4

Postprzez Hubertos » sobota, 15 sty 2011, 19:56

Hubertos
A6

Postprzez Qbek » sobota, 15 sty 2011, 20:49

zachu napisał(a):
MarcinRally napisał(a):Nie mówie tylko o Mlynkach ale ogólnie dobrze mi idzie na klawiaturze, ktoś chętny na pościganie się, pisać :)

To ja jestem chętny ale nie na Młynkach bo one mi wyjątkowo nie podchodzą :) . Mi najbardziej leżą Hradki i Liptakovy obojętnie w którą stronę. Też gram na klawiaturze wydaje mi się że nie najgorzej mi idzie ale ja mam zamiar kupić sobie niedługo kierownice bo jednak na klawiaturze albo wciskasz cały gaz/hamulec albo wcale a i skręcasz albo na maksa albo wcale. Dlatego zdaje sobie sprawę z ograniczeń takiego zero-jedynkowego rozwiązania

Też się mogę z Wami pościgać i mogę rajd założyć :)
Qbek
N3

Postprzez MarcinRally » sobota, 15 sty 2011, 21:06

Qbek ok zakładaj, myślę ze suche CZ. Trasy: Hardek 1,2 Lipatov 1,2 i może Zadni Porici :) . Pod jaką nazwą dajesz turniej? jakby co to jakbys chciał nazwiskami to pisz to Ci podam. :)
MarcinRally
A5

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Gry komputerowe