Z wczorajszym rajdem to wyszło tak, że w Piątek po rajdzie poszedłem spać i rano do Częstochowy odebrać brata z pielgrzymki, powrót po północy i siadam na kompa ok 13 i widze wiadomośc od Marcina czy jedziemy dzisiaj rajd/lige. No to ja napisałem tu i tam, i tak wyszło z głupia.

Terminy następnych potyczek będą stałe - Sobota 20:00/21:00. Regulamin ligi się pisze, dokłady kalendarz też. Rajdów będzie 6-9, 2 eliminacje bedzie można odliczyć także kto jeszcze nie rozpoczął rywalizacji śmiało może wygrać
Tak SuN niestety, czasami tak się dzieje że na 5 screenów 1 wyjdzie, więc ja robie taśmowo po 5 do 10 nawet screenów.
Ja jeszcze raz powiem, że niestety nie ma co się pchać do walki bez objeżdzenia tras, ale nie będe na to zwalał jedynie - nad samą techniką jazdy też muszę popracować. Mimo tego jestem bardzo zadowolony z progresji i przede wszystkim przypomnienia sobie jak auto się zachowuje w Colinie w danych sytuacjach.
Jak wam się podobały trasa którą ułożyłem? Wg mnie to było mega szybko, prawdziwy Rajd Warszawski. SuN i STi trzeba was rozebrać bo coś podejrzane że taka przewaga hehe
Zaraz powrzucam swoje screeny z czasami żeby nie było że oszukuje, zauwazcie również że odcinki były jechane poraz pierwszy więc rzeczywiscie nie objeżdzałem wcześniej
A więc czekam na nowych chętnych do gry, i do Soboty
No i klasyfikacja ligi przestawia się następująco :
1.SuN 22 (20 + 1 za wygranie II etapu i za wygranie 4 OS)
2.STi 17 (15 + 1 za wygranie I etapu i za wygranie 4 OS)
3.Gucio 12 (pozostałe 2 OS wygrane ale niestety za to nie ma pkt bonusowych

)
4. Marcin 10
5. No i ja hehe 8 pkt
Kamillo niesklasyfikowany
Pozdrawiam, zaraz wrzuce swoje czasy.