może na wstępie napisze, że w demie jest tylko jeden samochód - zgadnijcie jaki

oraz trzy rajdy. japonia [mokry asfalt] , gb [asfalt/szuter] oraz szwecja [śnieg/lód

] po jednym odcinku z każdego rajdu. moje wrażenia z gry? całkiem pozytywne. bardzo fajna graficzka. model jazdy całkiem przyjemny, ale strasznie zarzuca, tak jakby za bardzo, zwłaszcza w japonii na mokrym asfalcie. dźwięk - wedłóg mnie jak narazie najgorsza strona dema, focus brzmi jak jakiś skuter

ale ogólnie gierka jest bardzo dobra, zapowiada się "ostra jazda"

oczywiście do ideału dużo brakuje, ale myślę, że po premierze będzie to najlepsza gra rajdowa na rynku, bo w sumie żadnego powaznego konkurenta nie ma - chodzi mi o wersję PC.
jako ciekawostkę dodam, że kolega przyszedł do mnie i powiedział, żebym zrobił bączka. a więc kręcę bączka i w pewnym momencie z felgi spadła opona

jazda na samej feldze, bez opony nie należy do najprzyjemniejszych
wspomnę jeszcze o systemie uszkodzeń. miał być taki wspaniały, jest słaby. nie bawiłem sie specjalnie w rozbijanie focusa, ale po czterokrotnym czołowym uderzeniu w drzewo, jedynie maska sie podniosła, nic więcej

miało być tak pięknie, zresztą podobnie jest w TOCA RACE DRIVER, system miał być super, a jest przeciętny, no ale to na szczęście tylko moja prywatna opinia. może ja za dużo wymagam

.....
pzdr