Colin McRae Rally 3

oczywiście tylko rajdy, wyścigi i tp ;-)

Moderator: SebaSTI

Postprzez marcin » czwartek, 29 maja 2003, 13:54

W sieci zamiast demka :wink: pojawiły się nowe screeny z gry.
Są one dostępne pod tym linkiem: http://www.cdprojekt.info/gra_tekst.asp?tid=621
Muszę przyznać że grafika jest dobra ale widać małe niedociągnięcia. Mam nadzieję że już w Niedziele będziemy mogli sobie przetestować Colina 3 i że będzie to nowy Król wśród gier rajdowych na PC'ta i nie tylko 8)
marcin
A5

Postprzez tomas » czwartek, 29 maja 2003, 14:37

no trzeba przyznać, że grafika jest bardzo dobra. najbardziej podoba mi się ten kurza za Xsarą.... no ale nie chcę oceniać gry przed premierą. jak pogram sobie to wyrażę swoją opinię. RalliSport Challenge też wygląda super, a model jazdy raczej nieciekawy :? mam jednak nadzieję, że w colinie to właśnie model jazdy będzie mocną stroną. przynajmniej w wersji na konsole gra jest bardzo dynamiczna co sprawia, że gra nie nudzi się i sprawia ogromną frajdę!
pzdr

add:
w necie jest już demo. narazie ściągam i mam już 7% :lol: bardzo jestem ciekawe jak to będzie wyglądało w praktyce - jazda oczywiście :D no i jak gra będzie chodziła na moim kompie :?
jak sobie pojeżdżę to podzielę się swoimi wrażeniami.
pzdr
brawura to nie odwaga - (c) extreme.pl | gg:6662113
tomas
A5

Postprzez Gustaw » czwartek, 29 maja 2003, 15:38

JEST JUZ DEMO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! AAAAAAAA!!!! SZAŁ RADOŚCI!!!!
Colin, simply the best
Gustaw
A5

Postprzez marcin » czwartek, 29 maja 2003, 15:48

Ludzie dajcie jakieś namiary zeby ściągnąc demko bo z cd projektu ani z wp nie da rady bo jest dłuuuuuuuuuuuuuuuuuuuga kolejka :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
marcin
A5

Postprzez koval » czwartek, 29 maja 2003, 15:52

:wink: JEEEEEEESSSSSSSSSSS :shock: :shock:

http://www.3dgamers.com/dl/games/colinm ... o.exe.html

ciagnijcie :!: :!: :!:

i piszcie jak juz zagracie ja dopiero za 4 godziny 8)
http://www.pwr.wroc.pl Obrazek
koval
N2

Postprzez krzychd » czwartek, 29 maja 2003, 16:21

fajnie, ja próbuje z wp, jeszcze tylko 107 osób i ja:)
KRzychd
krzychd
N3

Postprzez tomas » czwartek, 29 maja 2003, 17:28

może na wstępie napisze, że w demie jest tylko jeden samochód - zgadnijcie jaki :wink: oraz trzy rajdy. japonia [mokry asfalt] , gb [asfalt/szuter] oraz szwecja [śnieg/lód :twisted: ] po jednym odcinku z każdego rajdu. moje wrażenia z gry? całkiem pozytywne. bardzo fajna graficzka. model jazdy całkiem przyjemny, ale strasznie zarzuca, tak jakby za bardzo, zwłaszcza w japonii na mokrym asfalcie. dźwięk - wedłóg mnie jak narazie najgorsza strona dema, focus brzmi jak jakiś skuter :? ale ogólnie gierka jest bardzo dobra, zapowiada się "ostra jazda" :twisted: oczywiście do ideału dużo brakuje, ale myślę, że po premierze będzie to najlepsza gra rajdowa na rynku, bo w sumie żadnego powaznego konkurenta nie ma - chodzi mi o wersję PC.
jako ciekawostkę dodam, że kolega przyszedł do mnie i powiedział, żebym zrobił bączka. a więc kręcę bączka i w pewnym momencie z felgi spadła opona :shock: jazda na samej feldze, bez opony nie należy do najprzyjemniejszych ;)
wspomnę jeszcze o systemie uszkodzeń. miał być taki wspaniały, jest słaby. nie bawiłem sie specjalnie w rozbijanie focusa, ale po czterokrotnym czołowym uderzeniu w drzewo, jedynie maska sie podniosła, nic więcej :evil: miało być tak pięknie, zresztą podobnie jest w TOCA RACE DRIVER, system miał być super, a jest przeciętny, no ale to na szczęście tylko moja prywatna opinia. może ja za dużo wymagam :roll: .....
pzdr
tomas
A5

Postprzez tomas » czwartek, 29 maja 2003, 17:29

aha, tu macie linka do dobrgo serwera, 150-170 kb - taki transfer miałem
http://www.3dgamers.com/dlexit/xlontech/games/colinmcrae3/cmr3-pc-demo.exe.html
pzdr
tomas
A5

Postprzez krzychd » czwartek, 29 maja 2003, 17:46

To fajnie, dzisiaj wysyp niezy. Wolfenstein - Enemy Territory - pełna wersja dodatku za darmo, nie wymaga pełnej wersji.
A ja czekam na Colina....jeszcze tylko 37 osób(na 180) :).
KRzychd
krzychd
N3

Postprzez :alfan: » czwartek, 29 maja 2003, 18:27

Jeszce raz zobacze napis"nie można wyświetlic strony" i wyrzucę komputer za okno :evil:
404 podpis niedostępny
:alfan:
A5

Postprzez marcin » czwartek, 29 maja 2003, 20:01

Kurcze u mnie doszło do 67% i koniec :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Thompson kiedyś komuś załatwiłeś miejsce na duży plik na pewnym serwerze więc może byś spróbował wgrać colina 3 na ten serwer. Byłbym Ci bardzo wdzięczny bo sam wiesz ile wszyscy czekaliśmy na to demo a teraz lipa :(
marcin
A5

Postprzez tomas » czwartek, 29 maja 2003, 20:10

teraz możesz do mnie mówić tomas 8) ale wracając do tematu to myślałem o tym. jest jednak jeden problem. od wczoraj nie mam dostępu na serwer nasz sieciowy. coś z zasilanie się spieprzyło. jesli mi nie wierzysz to wejdź na www.lj.pl/forum i w dziale ogłoszenia jest info. nie wiem do kiedy to potrwa, mam nadzieję że jak najkrócej. najśmieszniejsze jest to, że pliki które są w moim katalogu "www" są nadal dostępne. chyba że znajdują się na serwerze który się łączy z netem. u nas w sieci są dwa serwery. jeden od netu, a drugi z plikami. jak tylko będzie taka możliwość to wrzucę na serwer i podam linka.
pzdr
tomas
A5

Postprzez Max9 » czwartek, 29 maja 2003, 20:22

a sprawdzaliście w Kazaa lub Direct Connect ?
Max9
A5

Postprzez Tomisny » czwartek, 29 maja 2003, 20:27

"Nie można wyświetlić strony
Strona, której szukasz, jest w tej chwili niedostępna. Witryna sieci Web może mieć problemy techniczne lub może być potrzebna zmiana ustawień przeglądarki. "

Alfan lacze sie z toba w bolu... :cry:
Tomisny
Tomisny
N3

Postprzez marcin » czwartek, 29 maja 2003, 20:30

Słuchajcie wyczaiłem fajny serwer:
http://ftp.fz.port80.se/spel/colinmcrae ... c-demo.exe
Zasysajcie - transfer jest dobry i w ogóle 8)
marcin
A5

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Gry komputerowe