dzis na LFS byl taki serwer założony puchargti.end.pl i weszedłem tam, a tam tylko paru gości jeździło sobie pod prąd (bawili sie widocznie),
i looknalem na strone www.puchargti.end.pl i tam cośik piszą żeby sie zarejestrować, i na razie ogólnie strona w budowie, jest dział wyniki, uczestnicy itp...
To chyba o ten puchar chodziło.
Mam nadzieję że w TEAMie AUTOKLUBu poza takimi ścigantami jak Jucek znajdzie się miejsce dla takich jak ja.. co to ponieżej 1:16 jeszcze nie zeszli.. (ale za to jeżdżą bardzo czysto )
dajcie spokój, ja wcale nie jestem taki szybki,szybki to jest np. mclaren albo Tibity, oni na kazdym okrążeniu kręcą czasy ponizej 1.11.00, mi sie to udało tylko 5 razy.Musicie duzo trenowac, jakies 12h dziennie , podstawa to tor jazdy, najpierw musicie opanowac wyscigowy styl jazdy dopiero potem predkosc w zakrecie, to tyle
nie wiem w jaki sposob dobrało się dziś towarzystwo na Nettice2 ale były wyścigi że pierwsza 5 miała czasy okrążeń 1:08-1:10
No ale przynajmiej pojeździłem z najlepszymi (mclaren) i swoimi (Speed555 i Jucek)..
Co panowie powiecie na postawienie serwerka na hasło AUTOKLUB.. w jakiś konkretny dzień o konkretnej porze.. (najlepiej wieczorem bo wtedy są lepsze transfery)
PS. moge spróbować ja ale nie wiem ile aut pociągnie..
Ja postawię.. (w praniu się okaże w ilu da się jeździć..) Nazwa i hasło AUTOKLUB..
tylko co to znaczy wieczorem ?? Czekam na propozycje w sprawie konkretnej godziny.. (osobiście sugeruję tak koło 22-23.. ale czekam na sugestie)
serwer byl ustawiony od 0:30 do prawie 3.. maksymalnie było na nim 8 osób bo dla takiej ilości był przewidziany.. więc zapraszam na jutro.. (nawet SPEEDA nie wyrzucało..)
PS> tylko RC.. bez turbo..