TopRally

oczywiście tylko rajdy, wyścigi i tp ;-)

Moderator: SebaSTI

Postprzez karcin » piątek, 10 wrz 2004, 19:51

No to ja jutro goscinnie pojawie sie w Rajdzie Komety bo mój następny Rajd ligowy to właśnie Rajd Komety więc takie małe nielegala na odcinkach na których pewnie póżniej będzzie tez rajd w mojej grupie hehehe :D zobaczymy jak to jutro będzie mam nadzieje że dojadą i zbiorą cenne doświadczenie :D

Aha Honda czyli jak mam teraz trening na śnieg i chce zmienić na sliski asfalt to najlepiej zmienić w sobote?? bo jak zmienie dzisiaj to z treningu nici ? :D:D
http://www.fotosik.pl/showFullSize.php?id=7430425065d34ed7 Obrazek
karcin
A6

Postprzez honda » piątek, 10 wrz 2004, 20:03

jak zmienisz teraz to wexmie ci trening na śliski na TEN tydzień, więc trening zmień po updacie dzisiejszym.
P.S. Zobaczymy się jutro na rajdzie komety, bo tez jade treningowo :)
Zawsze pełnym ogniem ...
honda

Postprzez qbus » piątek, 10 wrz 2004, 20:12

Ja też jutro jade... ale Rajd 1 k zakrętów.

Nie wiem czy nie za trudny ;/ się okaże. a w poniedziałek rajd ligowy :lol:
"Janusz żyje wśród nas. My kibice nigdy o Nim nie zapomnimy."
www.racingshop.pl
qbus
S1600

Postprzez karcin » piątek, 10 wrz 2004, 20:40

Honda no to zobaczymy to mój drugi rajd dopiero ale może..... coś pokarzą niewymagam od nich zawiele narazie niechj trenują a dopiero pod koniec sezonu planuje coś wygrać :D ja startuje w N1 w Renault Clio zespół PIRACI RALLY TEAM :D
karcin
A6

Postprzez piter306 » piątek, 10 wrz 2004, 20:46

Wczoraj zadebiutowała moja załoga. Jadąc jako goście, ku mojemu zdziwieniu dojechali do mety :shock: , z małymi przygodami, na 22 miejscu w generalce, ale patrząc na stratę to musieli chyba pchać auto zamiast nim jechać :D :D :D
Czas leci a człowiek jakby coraz głupszy.
piter306
A5

Postprzez karcin » sobota, 11 wrz 2004, 15:26

No i stało sie :( :( :( pierwszy goscinny występ w RAjdzie Komety będzie dla mnie bardzo pechowy.... Na pierwszym odcinku kapeć a na drugim jeszcze gorzej: Na 2 kilometrze, ich samochód dachował i zastygł z kołami do góry. kibice pospieszyli na pomoc, postawili auto na koła, jednak po chwili auto zaczęło płonąć - spaliło się doszczętnie. jezu co ja teraz zrobie czy to znaczy ze juz auta niemam ??!! buuuuu :( :( :( :(

Kto ma jakieś auto do sprzedania w klasyfikacji N1 ? oczywisce za niedużą cene :P chyba że uda mi sie odbudować moją rajdówkę to wtedy niebęde potrzebował kupić :P ale jak ktoś ma jakieś w N1 do sprzedania to może mówić :)
karcin
A6

Postprzez sumo » sobota, 11 wrz 2004, 15:47

ja mam seja w n1 na sprzedaz, teraz nim jade rajdzik wlasnie ;)
sumo
N4

Postprzez qbus » sobota, 11 wrz 2004, 15:49

Qbus Rally Team Dariusz Gruba - Daniel Burkot
Na 3 kilometrze, dachowali na odcinku. załodze na szczęście nic się nie stało

Trzeci mój start i znowu nie ma mety :( niedobrze niedobrze bardzo. Kolejny występ w poniedziałek mam nadzieje że ten będzie szczęśliwy. No po raz kolejny pieniądze przepadły niestety.

Karcin -> patrz na aukcji bo tak czy tak musisz wylicytować.
"Janusz żyje wśród nas. My kibice nigdy o Nim nie zapomnimy."
www.racingshop.pl
qbus
S1600

Postprzez karcin » sobota, 11 wrz 2004, 15:53

qbus ale możliwe że będe mógł odbudować auto :) napewno lepiej mnie wyniesie odbudowa niż kupno :) zobaczymy jak sie skończy rajd jak wygląda moja Clio mam nadzieje że coś da sie z niego zrobić :)
karcin
A6

Postprzez sumo » sobota, 11 wrz 2004, 16:15

qbus napisał(a):

Trzeci mój start i znowu nie ma mety :( niedobrze niedobrze bardzo. Kolejny występ w poniedziałek mam nadzieje że ten będzie szczęśliwy. No po raz kolejny pieniądze przepadły niestety.

Ehh Qbus, wspolczucia. Dostalem kase od sponsorow i postanowilem zaryzykowac - zglosilem sie do rajdu - tez trzeci start ale na szczescie dojechalem do mety :) 9 w gen. i 5 w klasie... a moglo byc lepiej gdyby nie awaria przewodu paliwowego.
sumo
N4

Postprzez Gabi » sobota, 11 wrz 2004, 17:49

qbus napisał(a):

no mi nie idzie duzo lepiej bo na 4 starty ukonczylem jeden :)
MOTO FREAK FOTO
Gabi
N1

Postprzez Quper » sobota, 11 wrz 2004, 17:56

Takie pytanie do Hondy, a może sugestia... wypadki ...jak każdy niestety wie, czasem są też poważniejsze... czy będzie coś w rodzaju obrażeń załogi np. że nie będzie mógł wystartować przez jedną kolejkę ... i jeszcze pytanko, tego chyba nie było poruszanego na forum... narazie na jazde wpływa silnik i zawieszenie ... ale sam upgrade czy daje coś ustawianie np. zawieszenia na asfalt niskiego itp, czy narazie nie ma to znaczenia?
Quper

Postprzez honda » sobota, 11 wrz 2004, 18:35

Obrażenia : może w przyszłości, lecz na razie nie.
Co do upgradów ... sam upgrade nie da ci wyników, tylko dopiero jak go dobrze ustawisz. Jeżlei chodzi o zawieszenie, to jak jest dobrze ustawione to nie powinno sie zużyć w ogóle. Jeżlei chodzi o skrzynie ... szukajcie takich ustawień, żeby skrzynia jak najmniej się zużyła, jak do teog dojdziecie to przyjda wraz z tym wyniki. Co do pozostałych elementów, to na razie jest tlyko amortyzacja ( dobrze ustawiony element się mało lub w ogóle nie zużyje ), lecz na razie nie maja wpływ na wyniki. Czytajcie uwaznie forum TR i będzie tam napisane kiedy to nastapi.
Zawsze pełnym ogniem ...
honda

Postprzez karcin » sobota, 11 wrz 2004, 20:36

No i sie bardzo ciesze :) mimo iź moje auto niby całkowice spłoneło jak pisałem wyżej ( coooltowy wypadek ) to mimo to auto jest w bardzo dobrym stanie i sie nadaje do następnego startu co mnie bardzo cieszy bo niemusze wydawać zbędnej kasy na auto a wole wydac na coś innego :) aż sie boje wystartować w swoim ligowym rajdzie żebym znów jakiegoś dachowania niemiał i żeby znowu mi auto niespłoneło :P hehehe oby dojechali do mety :D
karcin
A6

Postprzez honda » sobota, 11 wrz 2004, 22:03

na razie tak jest, gdyż komentarze z rajdów nie sa wiążące jeżeli chodzi o stan auta, ale już nad tym dyrekcja pracuje.
Zawsze pełnym ogniem ...
honda

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Gry komputerowe