Colin McRae Rally 3

oczywiście tylko rajdy, wyścigi i tp ;-)

Moderator: SebaSTI

Postprzez Wilu » wtorek, 8 kwi 2003, 22:36

pożyczyłem sobie plejaka od kumpla z kierowniczką z tymi wszystkiemi bajerami. kocham tego typu gry więc wyobrażałem sobie wiele i zamierzam podzielić się z wami moją opinią.
po pierwsze poczytałem recenzji w których pisali, że ośki jeżdżą przez tył !!!! i głupota to była i jacyś laicy musieli to pisać bo tak nie jest. wiele już napisano słów krytyki co do małej ilości samochodów a szczególnie możliwość jeżdzenia cyklu mistrzostw jednym autkiem jest absurdalne tak jak i pomiary czasu podawane lub nie w dziwnych miejsach.
gra daje radość można pojeździć sobie 200 w lesie i na kierownicy to czuć, ale trasy i ich zróżnicowanie nie zachwyca, oprócz japoni ta jest odjechana. grafika jak dla mnie spoko. modele jazdy na początku trochę dziwny ale po przyzwyczajeniu spoko całkiem brakuje tylko możliwości wrzucania auta i jazdy długimi slajdami to wielki minus. jazda ośka po deszczu w japoni to ciężki kawałek sztuki rajdowej, tak aby się nie obcierać ani w nic nie uwadzić i jeszcze do tego szybko.
tak czy inaczej przejechałem mistrzostwa w 3 trybach i zajeło mi to 3 dni, oczywiście z przerwami. odkryłem wszystkie autka. aaa i fajna anglia jest i może raptem kilka oesików. ośki się jakoś wkręcają tak za szybko bo inne auta już w miarę. dobrze jeździ się focusem i subaryną.
a i takie moje zdanie że po tych 3 dniach czuję zajebisty niedosyt. i nie chodzi mi o to, że pejaka oddałem tylko o grę nie jest to dwójka i nie będzie nie ma co na ten tytuł czekać tylko wierzyć, że pojawi się na PC jakaś nowa kultowa gra bo nie jest to colin 3 niestety.
Pozdrawiam miłego grania.
Wilu
N4

Postprzez thompson40 » niedziela, 20 kwi 2003, 23:49

http://www.bhmotorsports.com/CMR3/screenshots - najnowsze screeny [chyba] osobiście graficzka mi się podoba, ale spodziewałem się znacznie więcej. zapowiadali świetną grę, szykuje się tylko dobra samochodówka. graficzka nie jest rewelacyjna. najbardziej mi się nie podoba widok zza kierownicy, taki jakiś za bardzo do góry :| no cóż, nie chce gry oceniać przed premierą. pożyjemy, zobaczymy.
pzdr
...jk1dL......................................
...cky.pl.2kx.pm..........................
thompson40
N3

Postprzez marcin » poniedziałek, 21 kwi 2003, 11:09

Faktycznie widok zza kierownicy nie jest imponujący ale najważniejszym czynnikiem będzie tutaj fizyka jazdybo grafika na pewno będzie stać na bardzo wysokim poziomie.
marcin
A5

Postprzez Max9 » poniedziałek, 21 kwi 2003, 22:14

W najnowszym WRC troche zbesztali Colina 3, wytykając mu sporo niedociągnięć w stosunku do obietnic i terminu premiery.
Max9
A5

Postprzez marcin » wtorek, 22 kwi 2003, 21:12

marcin
A5

Postprzez grandmaster » środa, 23 kwi 2003, 20:08

Max9 napisał(a):W najnowszym WRC troche zbesztali Colina 3, wytykając mu sporo niedociągnięć w stosunku do obietnic i terminu premiery.

To żadne zbesztanie...napisali prawdę.WRC II Extreme leje Colina 3.0 aż się patrzy!!!
rally's are not a crime
.............................................
www.extreme.pl - is not a crime
grandmaster
N3

Postprzez Wilu » środa, 23 kwi 2003, 22:57

niestety jako pecetowcy nie mamy zbyt dużych możliwości wyboru, dlatego colin 3 i tak spada nam z nieba, a na plejaku to całkiem inna bajka i tam wrc 2 jest nie do pokonania.
Wilu
N4

Postprzez koval » środa, 30 kwi 2003, 15:38

Wszystkie uwagi i krytyki zauwazcie ze dotyczą wersji na konsole.
Mysle ze Codies maja oczy szeroko otwarte i wiedza ze z taką szmatą daleko nie zajadą. Chodzą głosy ze WRC2 ma isc na PC...
Mam nadzieje ze ten okres czekanie na Colinka3 w wersji PC to nie tylko sprawa zmiany platformy a znacznej modyfikacji gry i eliminacji głupich błedow odbierajacych radosc.
Zawiodlem sie na wersji na PS2 i tyle, ale mysle ze chlopaki z codies jeszcze zarządzą - chocby z uwagi na wilcze prawa rynku. Niedlugo wychodzi demko na PC - za jakies pare dni - wiec bedzie o czym pogadac i sporo juz sie wyjasni....

..::: pozdro :::...
http://www.pwr.wroc.pl Obrazek
koval
N2

Postprzez **FanKuzaja** » czwartek, 1 maja 2003, 10:38

A wienc tak co można powiedzieć na temat Colinka3 i WRCII

Niestety ale Colinek 3 nie ma co się ukrywać ale dostaje w dupsko od WRCII . Lecz ja myślę że chłopaki z Codies przygotują nam niezłą niespodziankę i że wrsja PC-owa będzie Bardzo Dobra .

Przecież Codies jest słyny z dobrych produkcji i myślę że niezawiedzie nas graczy. Jak narazie postaje nam czekać a juz za jakiś czas ukaże się demko w tedy będziemy mogli powiedzieć coś na temat tej gry.

Ale tylko Gracze z mocnymi Kompami bo ja raczej już w demo nie zagram zasłaby sprzęt. :cry:
Janusz Kulig 1969-2004
Michael Park 1966-2005
Na zawsze w sercach kibiców

Leszeeek Ogień na Tłoki !!
**FanKuzaja**
A6

Postprzez rally_fan1 » czwartek, 15 maja 2003, 18:03

na stronie polskiego dystrybutora Colina,cdprojekt,znalazlem info,ze demo na PC bedzie 1 czerwca,ale tez obawiam sie czy na moim sprzecie ruszy... http://www.cdprojekt.info/news.asp?nid=4574 choc zobaczymy jak juz bedzie...

pozdro&peace4all
rally_fan1
N3

Postprzez marcin » piątek, 23 maja 2003, 13:19

Janusz Kulig zostanie pilotem w Colinie 3 :D
Więcej na http://www.extreme.pl/?module=news&id_newsa=263
marcin
A5

Postprzez WAPNO » piątek, 23 maja 2003, 13:37

Jestem very hepi :). Jak Hołek pilotował w Cmrr2 to chciałem żeby w następnej części był Kulig lub Baran. I stało się! :)
WAPNO
A6

Postprzez Tarzan » wtorek, 27 maja 2003, 16:55

UWAGA!!!

DEMO Colina3 bedzie dostępne w sieci już 29 maja czyli czwartek a nie jak wczesniej podawano 1 czerwca
dawaj Grisza dawaj
gadu 1498477
Tarzan
N2

Postprzez marcin » środa, 28 maja 2003, 13:57

Tarzan napisał(a):UWAGA!!!

DEMO Colina3 bedzie dostępne w sieci już 29 maja czyli czwartek a nie jak wczesniej podawano 1 czerwca

Skąd masz takie info??
Było by fajnie jakby już jutrto w sieci pojawiło sie demko :D
Wreszcie codemasters by przyśpieszyło premierę a nie jak dotąd tylko opóźniało :wink:
marcin
A5

Postprzez krzychd » czwartek, 29 maja 2003, 08:37

No jeszcze nie ma:(
KRzychd
krzychd
N3

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Gry komputerowe