przez Wilu » wtorek, 8 kwi 2003, 22:36
pożyczyłem sobie plejaka od kumpla z kierowniczką z tymi wszystkiemi bajerami. kocham tego typu gry więc wyobrażałem sobie wiele i zamierzam podzielić się z wami moją opinią.
po pierwsze poczytałem recenzji w których pisali, że ośki jeżdżą przez tył !!!! i głupota to była i jacyś laicy musieli to pisać bo tak nie jest. wiele już napisano słów krytyki co do małej ilości samochodów a szczególnie możliwość jeżdzenia cyklu mistrzostw jednym autkiem jest absurdalne tak jak i pomiary czasu podawane lub nie w dziwnych miejsach.
gra daje radość można pojeździć sobie 200 w lesie i na kierownicy to czuć, ale trasy i ich zróżnicowanie nie zachwyca, oprócz japoni ta jest odjechana. grafika jak dla mnie spoko. modele jazdy na początku trochę dziwny ale po przyzwyczajeniu spoko całkiem brakuje tylko możliwości wrzucania auta i jazdy długimi slajdami to wielki minus. jazda ośka po deszczu w japoni to ciężki kawałek sztuki rajdowej, tak aby się nie obcierać ani w nic nie uwadzić i jeszcze do tego szybko.
tak czy inaczej przejechałem mistrzostwa w 3 trybach i zajeło mi to 3 dni, oczywiście z przerwami. odkryłem wszystkie autka. aaa i fajna anglia jest i może raptem kilka oesików. ośki się jakoś wkręcają tak za szybko bo inne auta już w miarę. dobrze jeździ się focusem i subaryną.
a i takie moje zdanie że po tych 3 dniach czuję zajebisty niedosyt. i nie chodzi mi o to, że pejaka oddałem tylko o grę nie jest to dwójka i nie będzie nie ma co na ten tytuł czekać tylko wierzyć, że pojawi się na PC jakaś nowa kultowa gra bo nie jest to colin 3 niestety.
Pozdrawiam miłego grania.