Moderator: SebaSTI
honda napisał(a):Panowie czytac zasady gry !!! Tam wszystko o treningu pisze. Trening jest jeden, ba całą kolejkę, a kolejka zmienia się co piątek o północy ! I trening nie musicie ustawić od razu, ważne aby był ten właściwy w piątek wieczorem, wtedy jak system będzie robił update'a, to weźmie pod uwage trening ustawiony w danym tygodniu, popatrzy jakie rajdy jechaliście porzez tydzien i zrobi Wam update zawodników.
W każdym tygodniu możesz wybrać rodzaj treningu, na którym chcesz się skoncentrować. Efekty tygodniowych zajęć pokazują się zawsze w piątek. W związku z tym rodzaj treningu możesz zmienić najpóźniej w sobotę.
Tak na marginesie powiem, że aby jedną z cech podwyższyć trzeba ją potrenować tak minimum z 4 kolejki, chyba że akurat cecha ta jest na pograniczu, to krócej.
honda napisał(a):Poszukałem dobrych zawodników, inwestowąłem w talenty, i od samego początku jeźdizłem 3 rajdy co tydzień. Jest to kosztowne, ale ma jeden plus ... doświadczenie rośnie u zawodników dość szybko.
honda napisał(a):Transformer ... jest różnica pomiędzy DOŚWIADCZENIEM, a UMIEJĘTNOŚCIAMI. Umiejętności rosną w zalezności od trenignu, i tak jak napisał tom. Doświadczenie rośnie od ilości przejechanych rajdów !
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość