TopRally

oczywiście tylko rajdy, wyścigi i tp ;-)

Moderator: SebaSTI

Postprzez speed555 » środa, 8 wrz 2004, 20:05

Niestety odpadłem z rajdu Lodowca na 5OS - "Na 5 kilometrze, na odcinku ukręcili półośkę – to już koniec marzeń" i mój 126el juz nie jedzie :(
http://www.rallyarena.pl
http://www.studioarte.com.pl
speed555
A5

Postprzez karcin » środa, 8 wrz 2004, 20:22

Ja mimo 2 minutowej straty ukończyłem Rajd Lodowca z dość dobrym wynikiem leczy gdyby nie ta strata byłbym na pierwszym miejscu w swojej klasie szkoda tych straconych minut i punktów ale jestem na mecie i jest zdoby doswiadczenie :) plany miałem że pierwsze starty na spokojnie a pod koniec zaatakuje ale moi zawodnicy niezle sie spisują na trasie i jestesmy na mecie!!!! Naprawde emocjunące :)
http://www.fotosik.pl/showFullSize.php?id=7430425065d34ed7 Obrazek
karcin
A6

Postprzez Quper » środa, 8 wrz 2004, 20:26

No i po rajdzie lodowca :) wynikami na oesach nie mam się co chwalić :) ale dotarłem do mety i zdobyłem pare cennych punkcików , 8 miejsce w generalce trzeciej ligi G5 i 6 w n1 :twisted: ... Debiut na 3+

gratulujacje dla tych co dojechali do mety :)

a tak poza tym to może by dać newsa na autoklubie o tym projekcie-grze, może znalazło by się kilku nowych graczy którzy niekoniecznie odwiedzają forum. Byłaby większa rywalizacja, większe zainteresowanie a co za tym idzie lepszy rozwój gry....
Quper

Postprzez rajdowa_kobitka » środa, 8 wrz 2004, 20:36

oj coś czuję że niebawem s-play-tuję... :roll: ciekawe co wtedy się dzieje z teamem :> Powodzonka!
rajdowa_kobitka
N3

Postprzez fluff » środa, 8 wrz 2004, 22:37

Quper napisał(a):No i po rajdzie lodowca :) wynikami na oesach nie mam się co chwalić :) ale dotarłem do mety i zdobyłem pare cennych punkcików , 8 miejsce w generalce trzeciej ligi G5 i 6 w n1 :twisted: ... Debiut na 3+

gratulujacje dla tych co dojechali do mety :)

To ja sie pochwale:
W generalce 3 ligi G5 jestem trzeci a pierwszy w n1 :D
A w generalce calego rajdu pozycja 24 oraz 5 w n1 :D
Jak oceniacie debiut?
8)
Power Is Nothing Without Control!
Duval ognia!!!
fluff
A5

Postprzez tomi_kl » środa, 8 wrz 2004, 22:39

własnie sie zarejstrowałem i czekam na rejstracje, hm ale nie miałem czasu poczytac o co biega.Dam rade :lol:

Moja druzyna to KUZIfan
tomi_kl
A6

Postprzez honda » środa, 8 wrz 2004, 23:23

Po pierwsze ... jak macie plajte to dajcie nam znać. Po drugie ... po drugie, na razie żadnych oficjalnych informacji nie dajemy, a to dlatego, że gra nie jest gotowa. Nie wiem czy jesteście tego świadomi, ale jak tylko 3 liga zostanie zapełniona to zostanie rejestracja odcięta. Powiem wam dlaczego...wkolejce do poprawy jest sporo rzeczy. W oficjalnej wersji ma się znaleźc np. gazetka TR ( czyli w niej co dwa tygodnie relacje i opsiy z ważniejszych rajdów, okładka, nowości w TR, nowe gadżety, statystyki itp.itd + stałe działy jak transfery i aukcje ), do kupienia pojedyńcze części, takie jak wyczynowe opony ( zwiększa przyczepnośc, będa posiadały własne zużycie i będa mogły być sprzedawane, jak i inne gadżety ), wypożyczalnia autek, ktoś nawet wspomniał kiedys o mechanikach, bank ( pożyvzki itp. ) no i mase rzeczy, aby TR było jak najbardziej zbliżone do rzeczywistości. I na dodatek wersja będzie w kilku wersjach językowych, co oznacza rozgrywki międzynarodowe, i w dalekiej przyszłości nawet mistrzostwa świata ! Ale to jest tylko w planach, nie wiadomo czy zostanie zrealizowane, wiadomo że ta gra jest tworzona przez tylko dwie osoby ( robo i tom ) które też maja swoje życie osobiste. Na razie w kolejce są takie sprawy jak usprawnienie komentarzy w rajdach, amortyzacja i wpływ na wyniki pozostałych części ( bo na razie tylko silnik, zawieszenie i skrzynia biegów to mają ), oraz taktyka przydzielana załodze przed rajdem. Sami chyba wiecie jak skomplikowany jest świat rajdów, i nie wszystko da sie przełozyc na grę, a to co się da zajmuje mnóstwo czasu. Jest taki plan żeby zrobić kilka rzeczy, przetestować grę, dopiero wypuścic na polski rynek i wtedy zadbac o takie rzeczy jak dobry serwer, poparcie kilku firm w realizacji itd. Tylko sobie wyobraźcie świat TR, który miałby rzeczywistych sponsorów, gdzie rajdy byłyby nazwane nazwą firm, i który byłby na tyle wciągający ze wszystkimi funkcjami, żeby fanów rajdowych wciągnoł na tyle, aby nie mieli już czasu grać w gry typu colin itd. To jest mażenie, które mam nadzieje że się kiedyś spełni, a spełnić sie może tlyko dzięki ludzią takim jak robo i tom, oraz wam, graczom, którzy cenią ten produkt i czerpią z niego satysfakcje. Jednak pisząc to proszę Was o nie wymaganie nadludzkich czynów od dyrekcji TR, wiadomo że nikt nie poświęci życia osobistego i rodzinnego dla gry, ale naprawde starają sie jak mogą i każda wolną chwile wkładaja w grę. Nie popędzajcie ich ( oczywiście dobre pomysły są zapisywane, i tych również oczekujemy od graczy : ), jednak gra jest na razie taka jaka jest, i dalszy jej rozwój zależy od multum czynników, więc niech każdy z nas delektuje się możliwością grania w TR i ma nadzieje, że pewniego dnia Top Rally zagości na ustach każdego fana rajdów, i nie tylko.
Zawsze pełnym ogniem ...
honda

Postprzez Kuba M. » środa, 8 wrz 2004, 23:51

fluff napisał(a):W generalce 3 ligi G5 jestem trzeci a pierwszy w n1 :D
A w generalce calego rajdu pozycja 24 oraz 5 w n1 :D
Jak oceniacie debiut? 8)

Jak to jak? Zajebisty. Sam chciałbym mieć taki w swoim pierwszym ligowym rajdzie. Gratulacje, niezła kasa się pewnie posypała :)
Kuba
Kuba M.
A5

Postprzez honda » czwartek, 9 wrz 2004, 09:26

Do wszystkich nowych graczy mam wiadomość : każdy ma obowiązkowo wejść na forum w TR, i przeczytać temat " Czyżby znowu jakieś oszustwo" i wyciągnąć z tego wnioski. W TR jeste NIEDOZWOLONA pomoc między dwiema drużynami w postaci przepłacania na auckach i transferach, oraz korzystanie z innego konta dla własnej korzyści. Jest to pilnowane, i jeżeli taki proceder przyuważymy ( a nie liczcie na to że to sobie ot tak przejdzie ) to będą wysunięte z tego konsekwencje !
Zawsze pełnym ogniem ...
honda

:)

Postprzez karcin » czwartek, 9 wrz 2004, 10:39

Fluff gdyby nie moja strata 2 minut to losy rajdu były by całkiem inne ale niemożna gdybać :) takie są rajdy.... teraz ty wygrałeś a następnym razem może ja wygram :D
Jedno pytanko do HONDY na rajdzie lodowca dałem zaowdnikowie trening na śniegu i dzisiaj patrze a tu nic niepomogło:( następny rajd mam na śliskim asfalcie i 11 wrzesnia chciałbym goscinnie wystapic w rajdzie na sliskim asfalcie i podtrenowac zawodnika ale niewiem czy to cos wogole pomaga?? moj zawodnik byl slaby na sniegu i dalej taki jest mimo iz ukonczyl rajd na sniegu i dalem mu trening na sniegu czyli prosze o podpowiedz kiedy mam sie zglosic na trening najlepiej jak 15 wrzesnia mam rajd ligowy a chcialbym 11 wrzesnia wystapic goscinnie kiedys dac na nowy trening i przez jaki czas ten trening mam trzymac czy naprzyklad moge zmienic rodzaj treningu na inny ? :) narazie pa
http://www.fotosik.pl/showFullSize.php?id=7430425065d34ed7 Obrazek
karcin
A6

Postprzez honda » czwartek, 9 wrz 2004, 11:28

karcin to nie jest takie proste jak myslisz, że dasz trening i od razu ci idzie do góry umiejętność. Trzeba troszke więcej potrenowac aby umiejętnosc ci wzrosła, oczywiście za każdym razem twój zawodnik jest coraz lepszy, jednak dopiero gdy jego umiejętnosci przekroczą dany pułap to bedzie to widoczne w jego cechach. Pamiętajcie tez o tym, że jeżdżac rajdy, inne umiejętności tez rosną, ale w znacznie mniejszym stopniu.
Zawsze pełnym ogniem ...
honda

Zasady gry

Postprzez tom1 » czwartek, 9 wrz 2004, 11:41

A przede wszystkim przeczytajcie, proszę zasady gry. Tam rzeczywiście jest trochę lektury, ale ona na prawdę wiele wyjaśni.
tom1

Postprzez fluff » czwartek, 9 wrz 2004, 12:04

Karcin spoko, sam jestem zdziwiony postawa moich zawodniow :shock:
Zycze Ci jak najlepiej w nastepnym rajdzie. Ale rajdy wlasnie takie sa: gdyby nie strata.... :roll:
Power Is Nothing Without Control!
Duval ognia!!!
fluff
A5

Postprzez Kuba M. » czwartek, 9 wrz 2004, 12:43

Wypożyczalnia to chyba usprawnienie, które powinno być wprowadzone najszybciej. Ciekaw jestem tylko, czy każdy uzytkownik będzie miał mozliwość wypożyczania samochodu innym zawodnikom i czerpania z tego dodatkowych korzyści majątkowych. Innymi słowy czy będzie jedna, centralna wypożyczalnia czy każdy będzie mógł założyć własną?
Kuba
Kuba M.
A5

Postprzez honda » czwartek, 9 wrz 2004, 13:20

to sa tylko plany, ja nie pisze nic wiążącego. Nie wiemy jeszcze jak wypożyczalani będzie wygladac, i przed nia w kolejce jest zrobienie amortyzacji wszystkich cześci oraz myśle że taktyka.
Zawsze pełnym ogniem ...
honda

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Gry komputerowe