Wczoraj wystartował nowy magazyn Motowizja Sport PL. Zachęcam do dyskusji i wypowiadania się na temat zawartości i ogólnego wrażenia. Widziałem pierwszy odcinek, więc przedstawię swoje spostrzeżenia. Na plus odnotować można sam fakt, że znalazły się osoby, którym się chce produkować i przygotowywać taki program. Pora emisji ustalona na 21 też jest ok. Znaczy się, że można wyemitować tego typu program niekoniecznie w środku nocy

. Z informacji dyrektora stacji zamieszczonej na autoklubie wynika, że mają też pojawić się podsumowania po każdej rundzie w programie RSMP Raport emitowane o godzinie 20

. To chyba pora największej oglądalności, tak przynajmniej mi się wydaje, że jest na kanałach ogólnotematycznych. W ramówce program ma niestety tylko niecałe 30 minut. Mnie najbardziej denerwuje i przeszkadza mi, że jest przerywany reklamami. W dodatku dwoma. Pierwsza jest już po pięciu minutach programu i trwa trzy minuty

. Druga jest trochę później i trwa też chyba trzy minuty. Finalnie wychodzi, że faktycznie program trwa chyba niewiele ponad dwadzieścia minut. To zdecydowany minus. Materiał filmowy jest dobry. Jeśli dobrze zdążyłem przeczytać to odpowiada za jego przygotowanie między innymi pan Magiera, ten sam zdaje się co od RSMP.TV.
Może zagląda na nasze forum ktoś z decydentów albo ekipy przygotowującej i uwzględnią uwagi kibica tego sportu. Do powodzenia programu według mnie brakuje małych poprawek. Koniecznie wyeliminowałbym reklamy w trakcie emisji i skupiłbym się na jednej imprezie na odcinek programu poświęcając jej całe trzydzieści minut.
To córka mojego kolegi.
http://www.dlamartynki.com.pl/ Wszystkich ludzi dobrego serca prosimy o pomoc każdy grosz i wszelka inna pomoc to dla nas nadzieja.
KONTO:55 1690 0013 3068 0011 5720 0002 Dominet Bank z dopiskiem , dla Martyny.