Moderator: SebaSTI
RallyMarco napisał(a):Byłem, widziałem.Coś niesamowitego. Faktycznie ogniem szło ok 50% aut co dało świetny show i myślę, że to bardzo dobry wynik patrząc na wiek co niektórych kierowców. Świetna organizacja, serwisy rozłożone na chodnikach. Włosi z fajkami przy B grupach ( taki stary świetny klimacik). Przy rondzie obok serwisu grupa kilkuset kibiców i obracające się na rondzie rajdówki w normalnym ruchu...tego się już nigdzie nie zobaczy. Swietnie ulokowany rajd, mega kompaktowy, w parku serwisowym było dosłownie wszystko ( symulatory gier rajdowych, dużo stoisk z gadzetami, nie zabrakło nawet całych skrzyń biegów, gaźników, zawiasów...szok. Bazar na serwisie). Taśmy rozlokowane bardzo mądrze, dojazd pod same oesy, B grupy, stare Wurce, maxi itd...miód dla oka i ucha. Dla mnie był to mega udany wypad i choć faktycznie nie wszyscy szli ogniem to patrząc np na zdechłe rsmp to u nas na 2 sezonach się człowiek nie naogląda tyle co tam na jednym RallyLegend ( u nas jak się skończą R 5-tki i parę szybkich driverów w ośkach to już kompletnie nie ma co oglądac...takie ot porównanie do Rallylegend na któym jest co oglądać od a do z). Kończąc wspomnę, że mieliśmy hotel przy samej plaży w Rimini ( wykąpalismy się w morzu- woda dosyć ciepła) dojazd 18km do bazy i oesów i Mocarnych aut na liście...czego chcieć więcej?! Ps. BĘDĘ TAM WRACAŁ!
Yrtat napisał(a):Taurus napisał(a):Rozmawiałem że znajomymi którzy wrócili z rajdu. Twierdza że pod względem sportowym to lipa na Maxa. 10 załóg szło ogniem a reszta to turyści...
Byczku, jest sporo filmików z tej imprezy np ten https://www.youtube.com/watch?v=cVZUtX7-rmA
Czy oni czasem nie byli na fi w usa? ;> tutaj co sekunda są super akcje. Może niech się lepiej Mariusz wypowie
Z tytm ostatnim życzeniem to bym uważał o co prosisz bo z naszymi rodakami różnie bywa.Faster napisał(a):...tylu Polaków to tam jeszcze nie było! Mam nadzieję, że RL stanie się coraz bardziej oblegane przez naszych. Pozdr
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości