A tym czasem od Roberta
https://www.facebook.com/KubicaOfficial ... 5540779774
Moderator: SebaSTI

Mad Max napisał(a):To koniecznie trzeba zakładać nowy temat ?? nie można było poprosić moderatorów żeby istniejący dotyczący Roberta zmienić po prostu na Robert Kubica ??
Jak zacznie startować w łodziach motorowych albo kolarstwie to też do każdej dyscypliny będzie nowy temat. Poza tym temat założony jest w złym dziale.
Tak jak Ty się rozpłakałeś jak się okazało że Twój idol będzie miał przerwę od rajdowania ?? No właśnie się rozpłakałem... ze śmiechu...DonCorrado napisał(a):Rozpłacz sie, zapewne NOWY wątek będzie kosztował 10 000 zł właścicieli tego forum bo obecny serwer nie uciągnie takiego obciążenia postami jakie będzie w tym nowym temacie.

a to była tylko techniczna uwaga dotycząca samego tematu, ale jak widać niektórzy są przewrażliwieni na teamt wszystkiego co dotyczy RK.
Mad Max napisał(a):Tak jak Ty się rozpłakałeś jak się okazało że Twój idol będzie miał przerwę od rajdowania ?? No właśnie się rozpłakałem... ze śmiechu...DonCorrado napisał(a):Rozpłacz sie, zapewne NOWY wątek będzie kosztował 10 000 zł właścicieli tego forum bo obecny serwer nie uciągnie takiego obciążenia postami jakie będzie w tym nowym temacie.![]()
w sumie nie pomyślałem że taka będzie reakcja... a to była tylko techniczna uwaga dotycząca samego tematu, ale jak widać niektórzy są przewrażliwieni na teamt wszystkiego co dotyczy RK.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 7 gości