Moderator: SebaSTI
mateuszkz napisał(a):ktos wie gdzie sa place w kotlinie klodzkiej zeby pojezdzic autem 4x4 w celu nauki jazdy po sniegu? zima sie zbliza wiec trzeba cos planowac
niechwia napisał(a):mateuszkz napisał(a):ktos wie gdzie sa place w kotlinie klodzkiej zeby pojezdzic autem 4x4 w celu nauki jazdy po sniegu? zima sie zbliza wiec trzeba cos planowac
Zieleniec![]()
mateuszkz napisał(a):niechwia napisał(a):mateuszkz napisał(a):ktos wie gdzie sa place w kotlinie klodzkiej zeby pojezdzic autem 4x4 w celu nauki jazdy po sniegu? zima sie zbliza wiec trzeba cos planowac
Zieleniec![]()
mozna latwo na nie trafic? nie wiem czy dobrze mowie ale chodzi ci o ten parking szutrowyna ktorym byla szykana z opon gdzie kiedys przebiegal rajd polski?
srubawrc napisał(a):mateuszkz napisał(a):niechwia napisał(a):mateuszkz napisał(a):ktos wie gdzie sa place w kotlinie klodzkiej zeby pojezdzic autem 4x4 w celu nauki jazdy po sniegu? zima sie zbliza wiec trzeba cos planowac
Zieleniec![]()
mozna latwo na nie trafic? nie wiem czy dobrze mowie ale chodzi ci o ten parking szutrowyna ktorym byla szykana z opon gdzie kiedys przebiegal rajd polski?
Dokładnie, wtym roku jest tam serwis Dolnośląskiego to sobie możesz obejrzeć.Ale na tym pargingu raczej nie posmigasz bo zaraz cię przegonią (przynajmniej mnie gonia) ale dopuki nie to śmigaj jak najdłużej, jak już cię przegonią to 1km dalej jest drugi parking (niestety nie zawsze odśnieżony, ale czterołapem sobie odśniezysz
) i tam już bez ograniczeń
michuczy napisał(a):podaję ciekawą konfigurację
Pan Broda rządzi
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości