Trening

Jak sama nazwa wskazuje, dyskusje na ogólne tematy.

Moderator: SebaSTI

Trening

Postprzez czereśniak » czwartek, 7 lut 2008, 17:22

Chciałbym poruszyć temat, który w moim odczuciu dotyczy także wielu innych załóg startujących choćby w pucharze PZM, a mianowicie możliwość odbycia „zorganizowanego” treningu. Wiem, że dla większości z nas treningiem najczęściej są same zawody. Jednak, może znajduje się w tym gronie ktoś (zawodnik/działacz itp.) kto ma możliwość zorganizowania tego typu przedsięwzięcia (głównie chodzi mi o możliwość zamknięcia drogi publicznej). Jesteśmy gotowi ponieść część kosztów organizacji tego typu treningu oraz w ramach możliwości pomoc w jego realizacji w każdy inny sposób.
Myślę, że tego typu „spotkania” byłyby owocne dla wszystkich, a przy okazji zmniejszały koszt ich organizacji. A być może Wasz sposób na trening, wygląda jeszcze inaczej o czym bardzo chętnie przeczytam. Pozdrawiam.

P.S Swój post umieściłem w dwóch działach : na forum ogólnym i dot. PPZM. Niech Administrator sam oceni w którym z nich ten post powinien się znaleźć na stałe.
czereśniak

Postprzez Cogonieznajom » czwartek, 7 lut 2008, 18:56

Co do treningów to faktycznie dziwna sprawa, hmmm... Kuzi czy Dytko jada ekipą, dają cynę sołtysowi i jakiś fragment zabitej dechami jest do dyspozycji... albo jakoś tak :twisted: A zawodnicy tacy jak Ty? Polna droga? narażenie się na spotkanie z cywilnym autem?:/ kjs-y? hmm... w sumie ciekawe pytanie...
Jeżeli szukasz pilota na KZK, KJS lub imprezę o podobnym charakterze z łódzkiego lub najbliższych okolic napisz PW, lub mail: aro1@o2.pl
Cogonieznajom
A6

Postprzez zwibel » czwartek, 7 lut 2008, 20:25

Do nas przyjeżdzają ekipy rajdowe i załatwiają zezwolenie na użytkowanie drogi. Następnie jest ekipa znajomych ludzi którzy pomagają w obstawieniu odcinka z CB radiami. Wszystko wygląda dość sprawnie i fachowo.
Krążą plotki że Sołek za takowe testy potrafił grubo kasą sypnąć :twisted:
http://www.rajdowy.info Obrazek
zwibel
N2

Postprzez kaczornysa » czwartek, 7 lut 2008, 20:45

dobre tez sa odcinki np z KJS ale nie jakeis tam pachołki tylko odcinki np. z KJS Nysa na taki trening:D
pozdrawiam
Ostatnio edytowano piątek, 8 lut 2008, 15:32 przez kaczornysa, łącznie edytowano 1 raz
kaczornysa
N3

Postprzez rallyfan2 » czwartek, 7 lut 2008, 21:35

Treningi fajna rzecz sam znam pare ciekawych drózek. Jakbyktoś szukał w okolicach Wadowic służe pomocą :wink:
rallyfan2
A6

Postprzez bzyq » czwartek, 7 lut 2008, 23:55

admini tego forum, spokojnie mowiac, zaczynaja mnie denerwowac.

Jak juz wyrzucacie temat, to uszanujcie czlowieka, ktory cos pisze, i posty rowniez przerzucajcie.
Szanujmy sie nawzajem.
Edek z krainy kredek ;p
bzyq
A6

Postprzez cieply » piątek, 8 lut 2008, 09:56

To ja się zapytam trochę od strony finansowej. Ile zawodnicy byli by w stanie zapłacić za taką profesjonalnie zorganizowaną sesję treningową np.: szutry?
http://www.pensjonat-hubertus.pl Pensjonat na Mazurach - noclegi przy OS 9/12 Użranki
cieply

Postprzez THIM » piątek, 8 lut 2008, 11:24

bzyq napisał(a):admini tego forum, spokojnie mowiac, zaczynaja mnie denerwowac.

Jak juz wyrzucacie temat, to uszanujcie czlowieka, ktory cos pisze, i posty rowniez przerzucajcie.
Szanujmy sie nawzajem.

Za każdym razem, jak jest taka prośba, admini piszą, że nie mają takiej możliwości. Napisz po prostu posta jeszcze raz.
Timon

http://blmotors.blog.pl/
http://www.facebook.com/BLmotors
THIM
A6

Powrót do Forum ogólne