Filmy Motorecords.pl - VIP, MAX ATTACK, NA 110% - cena 25zł

Jak sama nazwa wskazuje, dyskusje na ogólne tematy.

Moderator: SebaSTI

Filmy Motorecords.pl - VIP, MAX ATTACK, NA 110% - cena 25zł

Postprzez MOTORECORDS.PL » poniedziałek, 30 kwi 2007, 00:38

Zespół Motorecords przygotował dla kibiców sportów samochodowych wyjątkowo atrakcyjny materiał filmowy. Z kilku dziesięciu tysięcy ujęć zarejestrowanych podczas Rajdowych Samochodowych Mistrzostw Polski, Pucharu Polskiego Związku Motorowego i Górskich Samochodowych Mistrzostw Polski (2006) wybrane zostały te najciekawsze i najefektowniejsze. Do wyboru macie Państwo cztery pozycje:

Obrazek

„VIP” Zbiór filmów rejestrujących dokonania największych osobistości sportów motorowych jakie pojawiły się w ciągu ostatnich dwóch lat w Polsce. Materiał zawiera głównie ujęcia z odcinków specjalnych, ale również z: badań kontrolnych, honorowych startów, serwisów, met rajdu.
1Rajd Getin Subaru - ROBERT KUBICA – Subaru Impreza,
63 Rajd Polski - KRIS MEEKE - Citroen C2 R2,
Subar Rally Poland - LESZEK KUZAJ - Subaru Impreza,
63 Rajd Polski - GIANDOMENICO BASSO – Fiat Punto Super 2000.

Nośnikami są plyty DVD czytane zarówno na komputerach typu pc jak również na czytnikach domowych.

Czas trwania: 1 godz. 3 min.
CENA BRUTTO: 25ZŁ
(cena zawiera koszt przesyłki i pobrania)

Obrazek

„MAX ATTACK”- Płyta zawiera klipy z najefektowniejszymi przejazdami całego sezonu, m. in.: Krzysztofa Hołowczyca Peugeotem 206 WRC podczas Rajdu Barbórki, Oscara Svedlund w Subaru Impreza podczas Rajdu Polski, Mariusza Steca, Jana Kościuszko w H - grupowych Mitsubishi Lancer oraz wielu innych zawodników z cyklu Rajdowych Samochodowych Mistrzostw Polski, Pucharu Polskiego Związku Motorowego i Górskich Samochodowych Mistrzostw Polski. Nośnikami są plyty DVD czytane zarówno na komputerach typu pc jak również na czytnikach domowych.
Czas trwania: 1 godz. 5 min.

Obrazek

„NA 110%” – Zbiór ujęć ukazujących, co dzieje się z samochodem sportowym kiedy zawodnik przekroczy granicę swoich możliwości, min.: Robert Kubica wpadający Subaru Impreza do rowu, dachowanie Sebastiana Frycza w Fiacie Punto S1600 i wiele innych przygód, których obejrzenie może dużo nauczyć kierowców i kibiców. Nośnikami są plyty DVD czytane zarówno na komputerach typu pc jak również na czytnikach domowych.

Czas trwania: 32 min.

Obrazek

„ZESTAW” – to pakiet trzech powyższych pozycji – VIP, MAX ATTACK, NA 110%, w promocyjnej cenie 50zł.!!!
ZAMAWIAJĄC DWIE PŁYTY TRZECIĄ DOSTAJESZ GRATIS!!!
Nośnikami są plyty DVD czytane zarówno na komputerach typu pc jak również na czytnikach domowych.

Czas trwania: 2 godz. 40 min.
CENA BRUTTO: 50 ZŁ

ZAMÓWIENIA
Zamówień można dokonywać wysyłając:
*sms-a ( koszt: standardowy wg stawki Twojego operatora) na nr.: 880 925 923
*e-maila na adres motorecords@wp.pl

W treści sms-a / e-maila prosimy wpisać:

1. nazwę produktu
2. imię i nazwisko zamawiającego
3. adres na który ma przyjść przesyłka
4. numer telefonu kontaktowego

np.:

ZESTAW
Andrzej Kowalski
ul. Sportowa 1m.2 Kraków 32-030
+48 500 111 222

Materiał jest sprzedawany wyłącznie wysyłkowo.
www.motorecords.pl
Ostatnio edytowano niedziela, 6 maja 2007, 19:25 przez MOTORECORDS.PL, łącznie edytowano 1 raz
MOTORECORDS.PL
A6

Postprzez Cogonieznajom » wtorek, 1 maja 2007, 16:40

podbijam.dobra akcja :wink: Nie widzialem jednak materiałów-może ktoś zrecenzuje?
Jeżeli szukasz pilota na KZK, KJS lub imprezę o podobnym charakterze z łódzkiego lub najbliższych okolic napisz PW, lub mail: aro1@o2.pl
Cogonieznajom
A6

Postprzez MOTORECORDS.PL » wtorek, 1 maja 2007, 16:59

oceny produktu pojawią sie za jakiś czas ponieważ pierwsze paczki są dopiero w drodze do klientów.
MOTORECORDS.PL
A6

Postprzez MOTORECORDS.PL » wtorek, 1 maja 2007, 17:04

na stronie jest problem ze zwiastunem NA 110% tak więc proponuje you tube

http://youtube.com/watch?v=l5reHbjoTKQ

Obrazek

www.motorecords.pl
MOTORECORDS.PL
A6

Postprzez ciapulek » wtorek, 1 maja 2007, 17:04

Mogę powiedzieć tyle, że na Warszawskim 2006 mieli kamery w tych miejscach, które i ja wybrałem, czyli w najbardziej widowiskowych.

Ze zwiastunów ich filmików wynika, że nagrali znacznie ciekawszy materiał, niż ten, który sprzedawał kiedyś Raven.
ciapulek
N2

Postprzez MOTORECORDS.PL » wtorek, 1 maja 2007, 17:07

tak - przed każdą impreza przejeżdżamy całą trasę i staramy się wybrać najciekawsze miejsca
MOTORECORDS.PL
A6

Postprzez Raven » środa, 2 maja 2007, 09:15

No jezeli jestes jednym z tych (a widze, ze jestes), co licza na dzwony to mozna tak powiedziec...
Faktem jest takze, ze jest ich kilku... wiec materialu maja wiecej.
http://www.rallymadness.prv.pl - i wszystko jasne!
Raven
A6

Postprzez bounder » środa, 2 maja 2007, 18:52

a ja będę bronił ravena. jeśli chodzi o klipy to na razie nie widziałem ani jednego, który byłby chociaż namiastką tego co robi raven. ale bardzo podobały mi się relacje bez podkładu muzycznego, które raven rozsyłał jakiś czas temu
bounder
N3

Postprzez Gucio » środa, 2 maja 2007, 19:08

Jak Raven zrobi klipa to nie ma ch**a we wsi :mrgreen:
EOS 7D,400D/50 1.8/17-50 2.8/70-200 F4 L/580EX II :mrgreen:
http://www.image-sport.net moja stronka :)
Leszek!!
Gucio
S2000

Postprzez ciapulek » czwartek, 3 maja 2007, 00:57

Raven napisał(a):No jezeli jestes jednym z tych (a widze, ze jestes), co licza na dzwony to mozna tak powiedziec...
Faktem jest takze, ze jest ich kilku... wiec materialu maja wiecej.

Ty Raven jesteś już chyba za stary na takie gadanie od rzeczy.

Porównanie zwiastunów ich filmów z twoimi płytkami z sezonu 2005 wypada na ich korzyść, bo mają ujęcia z miejsc, gdzie kierowcy udowadniają, kto ma jaja, a kto nie. Zanim wyrzuciłem płytki z twoją produkcją, to obejrzałem je ze trzy do pięciu razy i pamiętam, co tam było.

A wypadków nie lubię oglądać, bo jestem normalny. Widziałem wypadek Oleksowicza na Warszawskim 2005, stojąc jakieś pięć do siedmiu metrów od rolującego Subaru i nie biłem brawa, nie śliniłem się, nie miałem uśmiechu od ucha do ucha.

Ty po prostu masz trudności z radzeniem sobie z krytycznymi opiniami na temat twoich produkcji. Wiele razy już to udowodniłeś. Pewnie się już nie zmienisz w tym temacie.
ciapulek
N2

Postprzez Albert(Zambrów) » czwartek, 3 maja 2007, 13:36

Juz kłotnia :!: moderatorzy, propinuje zamknąc temat, ogłoszenie jest ogłoszeniem, po co je komentowąc.

Dla zainteresowanych tematem info sa na stronie przeciez, a istnieje rowniez prywatna wiadomosc.

Łukasz, zadziałaj :)
...każdy ponad każdym, wszyscy najmądrzejsi...

Rajdy wporzO!

Banasik Rally Team OGIEŃ :!:
Albert(Zambrów)
A6

Postprzez ciapulek » czwartek, 3 maja 2007, 14:26

Ja proponuję tematu nie zamykać, bo jak ktoś kupi to może opisze swoje wrażenia. Proponuję dać ostrzeżenie Raven'owi za gadanie głupot i prowokowanie innych. :D
ciapulek
N2

Postprzez Karol » czwartek, 3 maja 2007, 14:45

Chyba chciałeś powiedzieć: dać mi ostrzeżenie za prowokowanie innych. Masz taki a nie inny styl wypowiedzi, ok. Szanujmy się, peace etc zostawcie już ten temat.
https://www.facebook.com/10tonsband?fref=ts
Karol
A6

Postprzez ciapulek » czwartek, 3 maja 2007, 14:49

Przecież zaczęło się od tego, ze Raven napisał, że liczę na dzwony. Więc nie rozśmieszaj mnie, że ja prowokuję. Najpierw zorientuj się w sytuacji, później wydawaj sądy.
ciapulek
N2

Postprzez chodek » czwartek, 3 maja 2007, 14:57

Ciapciulek, zrób przysługę innym i przestań się produkować.
C20XE
chodek
A6

Następna strona

Powrót do Forum ogólne