Żule :)

Jak sama nazwa wskazuje, dyskusje na ogólne tematy.

Moderator: SebaSTI

Żule :)

Postprzez Maciek_PL » niedziela, 30 maja 2004, 15:31

Jak powszchenie wiadomo, nieodzownym elementem rajdów są żule. Pojęcie "żula" jest chyba powszechnie znane, jednak dla całtowitej jasnosci wyjasnię, że mam na mysli sponiewieranych "wisnią", ekstrawagancko ubranych miaszkanców wiosek i miasteczek przez, ktore miał okazje przechodzić rajd. Ci oto żule, pobudzeni niecodzienną odmianą monotonnego życia (czyt. rajdem) biorą w rękę sens swojej egzystencji i wyruszają na trasy odcinków, stając sie mimowolnie cennym urozmaiceniem naszych rajdowych kronik filmowo-fotograficznych.
Jeśli posiadacie jakieś fotki tej jakże interesujacej wartstwy spolecznej, wrzucajcie je tutaj. Najpierw cos ode mnie.

P.S. Od razu przepraszam za serwer WWW interii.pl i jego szybkość :(

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek
Ostatnio edytowano niedziela, 30 maja 2004, 17:40 przez Maciek_PL, łącznie edytowano 1 raz
Maciek_PL

Postprzez TommiCrazy » niedziela, 30 maja 2004, 17:20

popieram tresc tematu, wiele razy mialem do czynienia na rajdach z takimi matołami, w tym tez pijana wiejska młodzież ( to jeszcze nie żule)
niemam fotek tych excesow , ale jak cos zdobęde to wkleje :)

zdrowie
Obrazek
Mitsubishi Starion Turbo EX2000
TommiCrazy
A6

Postprzez psz » niedziela, 30 maja 2004, 17:46

No powiedzmy, ze jest to pewne dazenie do rozwiazania problemu chlania na oesach, chyba nikt nie chcialby tu znalezc swojego zdjecia, co? ;-)
"měl bych se smát ale mám úsměv Mikymauze"
psz
A5

Postprzez mototom » niedziela, 30 maja 2004, 18:02

Hehe mnie sie kiedys jeden taki miejscowy uczepił na oesie, nawet pół litra proponował zeby rozpracowac:D Miał w kieszeni połówke krakusa ale jakos sie nie skusiłem :)
mototom
A6

Postprzez munieck » niedziela, 30 maja 2004, 18:33

mototom napisał(a):Miał w kieszeni połówke krakusa ale jakos sie nie skusiłem :)

i to byl twoj blad hehe :D
Nie sztuka zabic muche na przedniej szybie. Na bocznej juz tak :-)
munieck
N3

Postprzez qbus » niedziela, 30 maja 2004, 19:11

Czy tylko mi fotki się nie ładują?
"Janusz żyje wśród nas. My kibice nigdy o Nim nie zapomnimy."
www.racingshop.pl
qbus
S1600

ŻULE C.D.

Postprzez ojciec » niedziela, 30 maja 2004, 19:19

Zgadzam się z Mackiem obraz żuli wydaje się być nieodłącznym smaczkiem w naszym rajdowym torcie. Żule sprowadzają nas na ziemię wskazują w jakiej rzeczywistości startują topowe rajdówki.
P.S. Ale szczerze mówiąc wolę ŻULI niż KUZIFANÓW !!!! :twisted:
Zgadzam się z Mackiem obraz żuli wydaje się być nieodłącznym smaczkiem w naszym rajdowym torcie. Żule sprowadzają nas na ziemię wskazują w jakiej rzeczywistości startują topowe rajdówki.
P.S. Ale szczerze mówiąc wolę ŻULI niż KUZIFANÓW !!!!
ojciec

Re: ŻULE C.D.

Postprzez tomi_kl » niedziela, 30 maja 2004, 19:49

ojciec napisał(a):

ojcie od KUZIFANÓW to sie odpier...
Ale zgotował mnie dres :evil:
tomi_kl
A6

Re: ŻULE C.D.

Postprzez Maciek_PL » niedziela, 30 maja 2004, 19:59

ojciec napisał(a):

Przecież w wiekszosci przypadkow to jedno i to samo :twisted:
Maciek_PL

Postprzez golden » niedziela, 30 maja 2004, 20:22

hehee

ja tam mam dobre doswiadczenia - na tatrach czesi po 40 ( nie zule a powazni z zonami i dziecmi malymi poczestowali mnie ...slivovica :D) nie jestem za zakazem alkoholu na oesach ale panowie jak widze polaka ktory napada na oes nastukanego - to pol biedy --- gozej jak sie zachowuje "po polsku" czyli krzyczy wyzywa jest chamski czy co najgorsze -- powiem jak policjant "utrudnia przeprowadzenie rajdu" :)) kloci sie z safeciarzmi, wchodzi na oes przed rajdowke czy staje tam gdzie nei trzeba - to sa prawdziwi zule a takich nie brakuje u nas :(
golden
A6

Postprzez PLayer » niedziela, 30 maja 2004, 20:23

Nie zaczynajcie i tu jakiegoś bzdurnego ataku na kibiców Leszka. Ktos kto zakłada konto tylko po to żeby coś pisać na kibiców Leszka jest zwykłym pionkiem i niech się lepiej nie odzywa. Nie jestem jakimś fanem tego kierowcy ale rozmawiałem z nim pare razy (podobnie jak z każdym innym) i nie mam nic do niego. Nie lubię kolesi, którzy bojąc się ujawnić prawdziwego nicka (jeżeli takiego posiadają wogóle) najeżdżają na innych. Kolego z Dolnego Sląska... może masz ochotę sie spotkać i wtedy mi wyjaśnisz o co ci dokładnie chodzi? Bo jak na razie nie pokazałes za wiele. Podejrzewam, że chciałeś sprowokować jakiąś sprzeczkę... dlatego apeluję do stałych bywalców tego forum aby nie odpisywali nic na zarzuty tych dwoje, że tak delikatnie powiem BUCÓW...
topic oczywiście spoko i spokojnie można go kontynuować ale nie dajcie się wciągnąć ich (lub jego) chore zarzuty.
Pozdrawiam
PLayer
N3

Postprzez mototom » niedziela, 30 maja 2004, 20:27

Hehe golden a pamietasz na barumie tego czeskiego menela co siedział na krawężniku przy Moskwie? Hehe gościu siedział nawalony jak szpadel przy wjeździe do park ferme i komentował wszystko naokoło. Szkoda, że sie go nie dało zrozumieć :D
mototom
A6

Postprzez +RAFAŁ+ » niedziela, 30 maja 2004, 20:34

Jak dla mnie najlepszym obrazem przedstawiajacym żula-kibica jest film z KKR pt "Zdjęcie kibica". Pewnie wszyscy juz to widzieli, ale gdyby sie ktos znalazl kto tego nie widzial to warto obejrzec :)

http://www.kkr.org.pl/modules.php?name= ... etit&lid=1
Odszedł wielki kierowca, jeden z największych, jacy kiedykolwiek pojawili się w polskich rajdach...

ryspol.net.pl
+RAFAŁ+
A6

Postprzez !ADI! » niedziela, 30 maja 2004, 23:46

ZOWA a zrobiłeś zdjęcie temu małemu? :lol: :lol: :lol: :lol:

Tak jak mówiłem, pod wiadro i przyłozyć kamieniem :D
!ADI!
S1600

Postprzez ZOWA » niedziela, 30 maja 2004, 23:56

wlasnie nie.ale teletubisie byly pozytywnie chmielone :lol:
ZOWA
A6