Moderator: SebaSTI
marcind89 napisał(a):Kubica chyba mocno się zdenerwował stratą na pierwszym dzisiejszym odcinku, bo na drugim wygrywa z 27,9 s przewagi)
tomlodz napisał(a):marcind89 napisał(a):Kubica chyba mocno się zdenerwował stratą na pierwszym dzisiejszym odcinku, bo na drugim wygrywa z 27,9 s przewagi)
A mi się wydaję że chciał sprawdzić czy uda mu się utrzymać tempo na najdłuższym 30km odcinku w rajdzie.
SebaSTI napisał(a):tomlodz napisał(a):marcind89 napisał(a):Kubica chyba mocno się zdenerwował stratą na pierwszym dzisiejszym odcinku, bo na drugim wygrywa z 27,9 s przewagi)
A mi się wydaję że chciał sprawdzić czy uda mu się utrzymać tempo na najdłuższym 30km odcinku w rajdzie.
na tym odcinku sie obrócil;d i stracil 10 s:D , ale inni też mieli przygody, a przewaga i tak duza
Seba jesteś na rajdzie czy wygrzebałeś takie info gdzieś w necie
kremer napisał(a):Na Du Var będzie dobra ekipa, ale myślałem ze będzie lepsza. Na pewno Loix w 307 to faworyt. Sarazin chyba nie wystartuje. Maurin i Roche spokojnie w zasięgu Kubicy. Nie jadą Snobek, Brunson czy Couq. Na walkę z nimi najbardziej liczyłem.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości