Janusz Kulig - wypadek

Jak sama nazwa wskazuje, dyskusje na ogólne tematy.

Moderator: SebaSTI

Postprzez Dobi » piątek, 13 lut 2004, 21:29

:(
Do mnie jeszcze nie dotarło, caly czas mam nadzieje ze to pomyłka - zbieznosc nazwisk czy coś... nie wiem co mam napisac - jest mi straszni eprzykro i jestem załamany
Dobi

Postprzez PawelRally » piątek, 13 lut 2004, 21:36

Kur** czemu taki wielki człowiek czemu akurat on nie wierze i nie chce wierzyć to nie możliwe :cry: To jakis sen :cry: CZEMU ON :!: :!: :!: :!: :!: :!: Nie wiem co pisać był WIELKIM człowiekiem :!: Kondolencje dla rodziny i bliskich :!: :!: :cry:

['] ['] ['] ['] ['] [']
Rajdy wporzO!
(BRT) - Banasik Rally Team ;)
PawelRally
A6

Postprzez *fly* » piątek, 13 lut 2004, 21:40

nieeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
caly dzien nie ogladalem tv ani w necie nie siedzialem! wkoncu wlaczam kompa patrze na gg a tu takie opisy! co jest?? normalnie nie moge uwierzyc!
:( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( [']
*fly*
A5

Postprzez drive_by » piątek, 13 lut 2004, 21:40

na go.com.pl jest pelna informacja o wypadku - od gliniarzy z Bochni

makabra
drive_by

Postprzez Akow » piątek, 13 lut 2004, 21:45

Dziś o godzinie 17.55 w wypadku samochodowym pod Bochnią zginął Janusz Kulig. Jadąc Fiatem Stilo wjechał pod pociąg i zginął na miejscu. Do tragedii doszło zaraz za stacją Rzewawa, na przejeździe strzeżonym, na który z niewyjaśnionych przyczyn nie został opuszczony szlaban. Kulig jechał sam. Zginął w wieku 35 lat...

Jak się dowiedzieliśmy w Komendzie Powiatowej Policji w Bochni, Fiat prowadzony przez Kuliga wpadł prosto pod pociąg relacji Kraków-Tarnów. Z samochodu, którym jechał zostały szczątki...

"Nie wiemy jeszcze, dlaczego szlaban na przejeździe nie został opuszczony. Prowadzimy w tej sprawie postępowanie wyjaśniające. Niestety miejsce to nie należy do bezpiecznych. Dojeżdżając do przejazdu praktycznie nie widać, czy z boku nie nadjeżdża pociąg - poinformował nas oficer dyżurny KPP w Bochni. - Trzeba wręcz wjechać na tory, żeby dojrzeć, czy zza rogu nic nie jedzie".

Pociąg nie jechał bardzo szybko, gdyż dopiero co opuścił stację Rzewawa. Jednak uderzenie w Stilo prowadzone przez Kuliga było na tyle silne, że samochód został odrzucony kawałek dalej.

"Strażacy przy pomocy specjalistycznego sprzętu wyciągnęli ciało kierowcy. Pogotowie stwierdziło zgon. Auto, w którym się znajdował było zakleszczone od uderzenia" - dodał oficer dyżurny policji w Bochni.

Janusz Kulig urodził się i mieszkał w Krakowie. Karierę rajdową rozpoczął w 1991 roku, siadając za kierownicą Fiata 126 P. Po raz pierwszy sięgnął po mistrzostwo Polski w 1995 roku. W roku 2000 i 2001 był mistrzem polski w klasyfikacji generalnej. Jego największym sukcesem było wicemistrzostwo Europy w 2002 r. W nadchodzącym sezonie miał być liderem wracającego do Polskich rajdów teamu Fiata...
(MZ)

po prostu nie mogę uwierzyć...Głupia bezsensowna śmierć przez jakiegoś......
Akow
N1

Postprzez stein911 » piątek, 13 lut 2004, 21:48

Do mnie to nadal nie dociera, brak mi słów. :x
stein911
A6

Postprzez WRC » piątek, 13 lut 2004, 21:50

jak winna osoba nie pójdzie siedzieć, to lepiej niech ucieka daleko, bo ktoś ja może dorwać... :evil: :evil: :evil: :evil: JAK TAK MOŻNA!!!! ????
WRC
N3

Postprzez simprez » piątek, 13 lut 2004, 21:50

Ta wiadomość ciągle do mnie nie dociera! Nie mogę w to uwierzyć!
Przedwcześnie odszedł Wielki Mistrz... mój Wielki Idol... Wielki Człowiek...
Panie Januszu, zawsze będę pamiętał o Panu, Pana osiągnięciach
i radości jaką sprawiał Pan każdemu z nas!
Żegnam Pana z bólem, jednocześnie dziękując Panu za wszystko...
Niech Pan spoczywa w pokoju...
"Jak jest prędkość to jest show!' (M. Majcher)
944s - frajda uzależnia! :-D
simprez

Postprzez SICK_PL » piątek, 13 lut 2004, 21:54

FRONTIER: FIRST ENCOUNTERS
www.frontier.klasyka.do.pl
SICK_PL

Postprzez maciekd » piątek, 13 lut 2004, 22:01

:cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
maciekd
A6

Postprzez żółtodziób » piątek, 13 lut 2004, 22:02

['] :(
żółtodziób
A8

Postprzez speed555 » piątek, 13 lut 2004, 22:03

Przed chwila rozmawiali z Kuzajem w radiu Zet, był bardzo wstrząśnięty, prawie płakał ( nie dziwie sie). Powiedzieli też ze policjanci zatrzymali dróżniczke i nie była nietrzeźwa.
http://www.rallyarena.pl
http://www.studioarte.com.pl
speed555
A5

Postprzez WAPNO » piątek, 13 lut 2004, 22:05

A kto by nie płakał? Ja do tej chwili nie moge przestać ;(
WAPNO
A6

Postprzez Rally_Fan_Tomek » piątek, 13 lut 2004, 22:14

nie moge w to uwierzyć...
Składam kondolencje całej rodzinie, bliskim i Jego fanom !
Tydzień przed rocznicą Św. Pamięci Mariana Bublewicza zabierają nam następnego mistrza. TAK NIE MOŻE BYĆ !!! Janusz! zawsze będziemy z Tobą !
..::KUZI:GO::..
Rally_Fan_Tomek

Postprzez ulka » piątek, 13 lut 2004, 22:15

nie mogę w to uwierzyć... to niemożliwe... Janek??? Ten, który tak pięknie pomykał Meganą, Focusem... i mam Go już nigdy więcej nie zobaczyć...??? szok... :cry:
"...byłeś najszybszy, teraz jesteś najwyżej i nikt już Cię nie pokona..."
ulka

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Forum ogólne