przez jazbata18 » poniedziałek, 30 lip 2012, 22:36
mogl by mi ktos wrzucic rysunek czysty fiata 126p tylko nie taki jak w necie zeby bym taki jak te fokusy tylko czysty do malowania bo te w necie jakos maja niepotrzebne rzeczy narysowane
mogl by mi ktos dac troche instrukcji na PW jak to malowac jak narazie malowalem tylko zdjecia tego jakos nie potrafie chyba ze komus sie chce i zrobi prosty projekt malucha kolor bialy felgi pomaranczowe i reszta kolorow tez malowania terz pomarancz
luxxx napisał(a):To oklejenie dla Daniela Kamieńskiego ?
Nie, jest to oklejenie "testowe" robione na szybko tylko i wyłącznie do zabawy i sprawdzenia swoich możliwości pracy w ograniczonym czasie. Jeżeli jednak ktoś miałby startować w takich barwach, takim autem to chętnie odsprzedam projekcik. pozdrawiam.
Z racji ogłoszonego konkursu na http://www.facebook.com/WawrzyczekRallyTeam w którym to chciałbym wziąć udział mam do Was pytanie - jest ktoś w posiadaniu siatki tego samochodu (honda civic vti) ?? Szukałem na necie ale nic nie trafiłem nie wiem czy to już za stare auto i nikt tym się nie bawi czy też może źle szukam.
Prawdziwy mężczyzna nie je miodu tylko żuje pszczoły