Janusz Kulig - wypadek

Jak sama nazwa wskazuje, dyskusje na ogólne tematy.

Moderator: SebaSTI

Postprzez Mroowa » sobota, 26 cze 2004, 20:03

enka napisał(a):Właśnie miała być cały sezona a tu nie ma. Nawet naklejek na rajdówkach nie mają, jedyny Fycz ma. Jednka prawdziwi kibice nigdy nie zapomną. Janusz będzie żył w naszych sercach wiecznie.

A Pelikan? też ma popatrzeć trzeba trochę więcej jest tych załóg.
Mroowa
S2000

Postprzez samurai » niedziela, 27 cze 2004, 11:27

Roxi napisał(a):
samurai napisał(a):Nie chcę sie z nikim sprzeczać, ale powiem jedno. Pierwszą Koszulkę zrobilem iwyłącznie dla siebie. Komuś sie tym pochwaliłem i on tez taka chciał. Stwierdziłem ze nie będe sęp i ogłosze sie, kto chce niech ma. A że koszulek zamówiłem kilka więc kosztu produkcji były relatywnie bardzo duże. Głupio sie czuje teraz czytając posty typu "zarabiam na tym niewiadomo ile" itp. Róbcie sobie koszulki, ale chyba oczywisty jest ze jeśli bedzie was wiecej każda kolejna koszulka bedzie tańsza. Ja mam dwie koszulki i nosze je zeby upamiętnić naszego NAJLEPSZEGO KIEROWCĘ. Pozdrawiam i żegnam

witam
czytam sobie ten topic i postanowilam napisac kilka slow nt tej koszulki
zamowilam sobie u samuraia ta koszulke ,jestem drobnej budowy ciala wiec poprosilam o S,samurai zaoferowal sie zdobyc S choc nie bylo takiego rozmiaru w "ofercie"
taki t-shirt chcialam,poniewaz chcialam miec cos na sobie podczas rajdow co pokazywaloby ,ze pamietam,ze ta Janusz byl dla mnie wielkim Człowiekiem ( nadal nie moge sie z tym co sie stalo pogodzic)
wiec koszulka przyszla i co sie okazalo - ze to zwykly kawalek szmaty ,bo t shirtem nie mozna tego nazwac - sorry samurai moze sprawie Ci przyrosc,ale taki tshirt bez nadruku to na bazarku mozna za 5 zl nabyc - to cos w ogole nie nadaje sie do noszenia i wstyd byloby mi chodzic w tym kawalku szmatki
poza tym podobo jest to S a w porownaniu z moimi S tshtrtami to duuuuuza roznica i w zasadzie moglabym ja jako sukienke zalozyc

jak to zobaczylam to bylam wsciekla ,bo nigdy tego nie zaloze ,a nawet nie chce myslec co sie z tym stanie po kilku praniach - wiec moj tshirt sobie lezy w szafie i ze wzgledu na szacunek do Janusza i tego nadruku nie wyrzucilam tego jeszcze ,chcetnie bym sie go pozbyla

ten "zakup"to tylko kasa wyrzucona w bloto i wciaz nie mam tego czego chcialam

mam nadzieje ,ze ten nowy projekt to nie bedze taki wałek jak ten powyzszy(choc juz po cenie widac ,ze nikt na tym nie chce zarobi malego co nieco) :? samurai moze nawet nie mam na mysli Ciebie - tylko tego "producenta" , bo byc moze zadna w tym Twoja wina
pozdrawiam

Szkoda tylko ze mi nie napislas na gg albo mejlem ze z koszulki jestes niezadowolona bo byćmoże dogadał bym sie z tym kolesiem co je robil zeby je zwrócić. Sam też jestem wściekły bo koleś można powiedzieć mnie oszukał. Napisał ze koszulki sa OK a tymczasem rzeczywiście materaił jest kiepskiej jakości. Ale w związku z tym ze nikt mi nie pisał ze nie podoba mu sie koszulka, wręcz odwrotnie- wiekszość ludzi mi dziekowała, nie myślałem o zwrocie. Juz drugi raz sie naciołem, bo kiedyś tez kupowałem koszulke subaru za 45 zł to z kolei nadruk jest tak kijowy, ze sam zchodzi... DLACZEGO NIE NAPISALAS ZE KOSZULKA CI NIE ODPOWIADA?? inni pisali ze rozmiar jest nie ten to im wymieniałem...
pozdrawiam
.::samurai::.

<*>Janusz Kulig - Galeria<*>
STWÓRZMY WŁASNY ALBUM NASZEGO MISTRZA
samurai
N3

Postprzez Kubus » niedziela, 27 cze 2004, 14:26

Witam.Napisze teraz jak wyglada sprawa.

Do kazdego kto zamówil koszulke/koszulki wysle maila z jego zamówiniem zeby zobczyl czy wszytko jest ok.Gdyby cos bylo nie tak to piszcie.
Słuchajcie poniewaz nie mam kasy zeby załozyc za te koszulki proponuje takie rozwiazanie.
Prosze aby kazdy z was przeslal przekazem pocztowym na mój adres odpowiednia kwote:
-15 zł CI którzy odbieraja koszulki w Krakowie
-21 zł CI którzy chca zeby je wyslac poczta( 6 zł nadanie paczki)

pomnożone przez ilosc koszulek

Mój adres:

Jakub Siarzewski
ul.Na Błonie 15/137
30-147 Kraków

Kom:503 33 44 74
Jesli bedziecie chcieli to mailem wam dam numer tel. do domu

Na przekazie koniecznie wpiszcie wasze Nazwiska zebym wiedzial kto zaplacil.

W momencie jak dostane pieniazki od wszytkich to kupuje koszulki i zawoze je do drukarni.Od tego momentu beda gotowe w ciagu max.2-3 dni.Takze prosba do was zebyscie w miare mozliwosci szybko zalatwili sprawe,bo im szybciej wszyscy wplaca tym szybciej beda koszulki.Po odbiorze z drukarni odrazu wysylam je do was.

W Krakowie Koszulki bedzie mozna odebrac albo u mnie w domu (tylko wczesniej zadzwońcie) albo w Kiosku-ul.Justowska 15a (Bronowice nowe-Zarzecze <<<osiedle domków jednorodzinnych przy gieldzie rtv)
www.facebook.pl/rajdomaniacy/
Kubus
A5

Postprzez samurai » niedziela, 27 cze 2004, 15:24

Kubus napisał(a):.
Prosze aby kazdy z was przeslal przekazem pocztowym na mój adres odpowiednia kwote:
-15 zł CI którzy odbieraja koszulki w Krakowie
-21 zł CI którzy chca zeby je wyslac poczta( 6 zł nadanie paczki)

pomnożone przez ilosc koszulek

Mam dwa pytani: jesli ktoś zamawia 3 koszulki to chyba nie musis mnożyć kwoty 21 zł razy trzy bo wyślesz to jedną paczką...

A po drugie radze ci zebys wysyłał koszulki listami poleconymi bo to taniej wychodzi (3,60zł + 1 zł priorytet a paczka 5zł + 1zł priorytet)

Ale to tylko takie małe sugestie :wink:

samurai
N3

Postprzez Kubus » niedziela, 27 cze 2004, 15:52

No wiadomo ze mnozyc trzeba liczbe koszulek czyli 15 zł a do tego doliczyc 6 zł za wysylke.Ja jednak wole paczka priorytetowa wysylac.Pozatym jak mam wyslac 5 koszulek to ciezkobyloby listem.

zle sie wyrazilem.

Czyli:
15 zł za koszulke, pomnozone przez ilosc koszulek i jesli ktos chce zeby wyslac ja to do calosci dodaje jeszcze 6 zł
Kubus
A5

Postprzez samurai » niedziela, 27 cze 2004, 17:01

Dobra, spoko ja tylko radziłem bo jak sie pytałem na poczcie czym taniej to powiedziel "paczka 5 zł" a dopiero jak sie spytałem ile by to bylo listem to babka "3,60 polecony"

pozdrawiam

samurai
N3

Postprzez Banan » niedziela, 27 cze 2004, 17:18

Dzisiaj widzialem Marcinikika na poboczu na OS9... tez mial naklejke Janusza.
http://www.bielawadrift.pl Bielawa Drift TEAM "...jedna pasja, jeden team"
Banan
A8

Postprzez Mars » poniedziałek, 28 cze 2004, 10:49

Zawodnicy zespołu PUMAR maja zawsze czarne paski na swiatlach, wiec widac tez ze pamietaja...
3xFSO + 1xFSM + na jesieni jakieś E36 :D
Mars
A6

Postprzez **FanKuzaja** » poniedziałek, 28 cze 2004, 15:30

Nawet na Wyścigach Górskich pamietają o Januszu.

Obrazek
Janusz Kulig 1969-2004
Michael Park 1966-2005
Na zawsze w sercach kibiców

Leszeeek Ogień na Tłoki !!
**FanKuzaja**
A6

Postprzez Grzesiek_RSA » poniedziałek, 28 cze 2004, 18:47

Czy to nie jest zdjęcie z ostatniej eliminacji GSMP w Załużu ??

Bo jeśli tak to właśnie na tym aucie widziałem naklejkę :)

P.S.
Czy ma ktoś jpg tej naklejki ?? bo chciałbym zrobić z jpg naklejkę i przykleić na swoje autko.
Jeśli ktoś ma to nich wyśle mi na maila podanego w profilu
z góry dzięki
Grzesiek_RSA

Postprzez Roxi » poniedziałek, 28 cze 2004, 20:38

samurai napisał(a):
Roxi napisał(a):
samurai napisał(a):Nie chcę sie z nikim sprzeczać, ale powiem jedno. Pierwszą Koszulkę zrobilem iwyłącznie dla siebie. Komuś sie tym pochwaliłem i on tez taka chciał. Stwierdziłem ze nie będe sęp i ogłosze sie, kto chce niech ma. A że koszulek zamówiłem kilka więc kosztu produkcji były relatywnie bardzo duże. Głupio sie czuje teraz czytając posty typu "zarabiam na tym niewiadomo ile" itp. Róbcie sobie koszulki, ale chyba oczywisty jest ze jeśli bedzie was wiecej każda kolejna koszulka bedzie tańsza. Ja mam dwie koszulki i nosze je zeby upamiętnić naszego NAJLEPSZEGO KIEROWCĘ. Pozdrawiam i żegnam

witam
czytam sobie ten topic i postanowilam napisac kilka slow nt tej koszulki
zamowilam sobie u samuraia ta koszulke ,jestem drobnej budowy ciala wiec poprosilam o S,samurai zaoferowal sie zdobyc S choc nie bylo takiego rozmiaru w "ofercie"
taki t-shirt chcialam,poniewaz chcialam miec cos na sobie podczas rajdow co pokazywaloby ,ze pamietam,ze ta Janusz byl dla mnie wielkim Człowiekiem ( nadal nie moge sie z tym co sie stalo pogodzic)
wiec koszulka przyszla i co sie okazalo - ze to zwykly kawalek szmaty ,bo t shirtem nie mozna tego nazwac - sorry samurai moze sprawie Ci przyrosc,ale taki tshirt bez nadruku to na bazarku mozna za 5 zl nabyc - to cos w ogole nie nadaje sie do noszenia i wstyd byloby mi chodzic w tym kawalku szmatki
poza tym podobo jest to S a w porownaniu z moimi S tshtrtami to duuuuuza roznica i w zasadzie moglabym ja jako sukienke zalozyc

jak to zobaczylam to bylam wsciekla ,bo nigdy tego nie zaloze ,a nawet nie chce myslec co sie z tym stanie po kilku praniach - wiec moj tshirt sobie lezy w szafie i ze wzgledu na szacunek do Janusza i tego nadruku nie wyrzucilam tego jeszcze ,chcetnie bym sie go pozbyla

ten "zakup"to tylko kasa wyrzucona w bloto i wciaz nie mam tego czego chcialam

mam nadzieje ,ze ten nowy projekt to nie bedze taki wałek jak ten powyzszy(choc juz po cenie widac ,ze nikt na tym nie chce zarobi malego co nieco) :? samurai moze nawet nie mam na mysli Ciebie - tylko tego "producenta" , bo byc moze zadna w tym Twoja wina
pozdrawiam

Szkoda tylko ze mi nie napislas na gg albo mejlem ze z koszulki jestes niezadowolona bo byćmoże dogadał bym sie z tym kolesiem co je robil zeby je zwrócić. Sam też jestem wściekły bo koleś można powiedzieć mnie oszukał. Napisał ze koszulki sa OK a tymczasem rzeczywiście materaił jest kiepskiej jakości. Ale w związku z tym ze nikt mi nie pisał ze nie podoba mu sie koszulka, wręcz odwrotnie- wiekszość ludzi mi dziekowała, nie myślałem o zwrocie. Juz drugi raz sie naciołem, bo kiedyś tez kupowałem koszulke subaru za 45 zł to z kolei nadruk jest tak kijowy, ze sam zchodzi... DLACZEGO NIE NAPISALAS ZE KOSZULKA CI NIE ODPOWIADA?? inni pisali ze rozmiar jest nie ten to im wymieniałem...
pozdrawiam

szczerze??? jak zobaczylam to - to bylam tak wsciekla ,ze nawet mi sie z Toba nie chcialo gadac :? powaznie
jesli jeszcze masz mozliwosc cos z tym zrobic to ja ja chetnie zwroce
"Wiem jedno - gdyby szybkie podróżowanie samochodem należało do łatwych zajęć nie trzeba by się tego uczyć, a ja uczę się wciąż i będę jeździł dopóty, póki ściganie będzie dla mnie trudną, lecz pasjonującą zagadką".
Roxi
N2

Postprzez eSWu » wtorek, 29 cze 2004, 09:56

Grzesiek RSA: Miło mi że zauważyliście naszą nalepkę. Używamy tego auta wspólnie na wyścigach długodystansowych oraz sam Piotr na górach. Na nalepke niema żadnego "oficjalnego" wzoru, jest to całkowicie mój projekcik zrobiony zgodnie z zasadą że proste rzeczy są najlepsze. Jeśli dobrze pamiętam kwadrat ma bok 10 cm.
Pozdrawiam
Moje fotki lotnicze.

http://www.airliners.net/search/photo.search?pid=34090 moje airliners.net
http://www.jetphotos.net/showphotos.php?userid=20927 moje jetphotos.net
eSWu
N3

Postprzez Grzesiek_RSA » wtorek, 29 cze 2004, 13:54

W takim razie będę musiał sobie zrobić własny wzór naklejki ( wzorójąc się trochę na eSWu ) :D

Pozatym jak patrzę na twoje zdjęcie w avatarze to mam wrażenie że zostało zrobione właśnie podczas GSMP Załuż - ale mogę się mylić :lol:

pozdrawiam i mam nadzieję że zobaczę was na jesiennej eliminacji GSMP organizowanej przez automobilklub krośnieński :wink:
Grzesiek_RSA

Postprzez Kubus » wtorek, 29 cze 2004, 14:08

Witam.Sluchajcie nasza akcje prawodpodobnie wesprze portal rallyonline!!:)

Ale nic sie nie martwcie koszulki zamówione przez rallyonline pojda w drugiej turze.Narazie zajmuje sie 40 koszulkami zamówionymi przez Was.Natomiast jesli ktos nie zamówil koszulki to informuje ze bedzie taka mozliwosc stymze na ta koszulke bedzie musial poczekac dluzej.

Wazna informacja.!! W najblizszym czasie podam numer konta na który bedzie mzona wplacac pieniazki co uprosci sprawe.Prosze jeszcze o chwilke cierpliwoasci gdyz zalatwiam formalnosci z Bankiem a to chwilke trwa.
Kubus
A5

Postprzez eSWu » wtorek, 29 cze 2004, 14:27

Grzesiek: zdjęcie w avatarze jest z Kielc
Moje fotki lotnicze.

http://www.airliners.net/search/photo.search?pid=34090 moje airliners.net
http://www.jetphotos.net/showphotos.php?userid=20927 moje jetphotos.net
eSWu
N3

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Forum ogólne