Ja cały czas będę powtarzał ze to wszystko to nadal brak doświadczenia. Mimo iż mnie tez już się to nie podoba to jednak nadal. Co gorsza to Camili nie ma wiele większego doświadczenia.
RK ten OS bardzo ładnie jechał. Widziałem onboard. Spokojnie bez ryzyka i nadmiernej szybkości. Zupełnie inaczej nie rok temu czy dwa. Własnie takie tempo na dobry wynik i metę. Ale lód go załatwił. Który to jego starto w Monte a który reszty?
Co do poprawiania wizerunku rajdów w PL. Ani kasa na takiego RK zresztą jak widzicie to nawet na Kajta kasa nie wiele daje bo lepiej Lotosowi w kopana dać kasę. W naszych rajdach nie ma widowiska. Większość zawodników tylko jedzie. Nie widać już tej walki i to od długiego czasu.
Po prostu jada. Chyba ze jest jakieś trudniejsze miejsce albo bardzo szybkie. Tak poza tym to nudy. Niestety taka jest prawda. Wiec kto to chce ogladac?
Niektórzy chyba zrobili licencje żeby dupy na dyskotece wyrywać bo ma rajdowke, albo sobie życie polepszyć bo z żona i dziećmi to jednak nie to.
Już na amatorkach jest większa walka i spina choć i tam jest coraz więcej "gwiazd" na zasadzie nie podchodź albo mów do reki

To nikogo nie przyciągnie do oglądania ani współpracy. Szczególnie jak dodamy do tego podejście PZMu gdzie nawet pan prezes potrafi pomylić nazwisko Mistrza Europy! Nosz ku.....
Wiec z czym do ludzi?....