Moderator: SebaSTI
nie jestem fanem motocykli ale motocykl potrafi skopac mocne auto sportowe to tylko zalezy od trasy
bandit napisał(a):Gardemaister. Chyba udowodnil w Fordzie, ze jest zawodnikiem z pierwszej polki. dlatego pisalem ze skoda to nie subaru ja ci dam moj przyklad mialem mozliwosc jazdy oplem kadetem z 89r i daewo nexia chyba z 97-98 i powiem szczerze wolal bym kadeta
Nawet na TVN turbo był jakies 2 tygodnie temu odcinek 5gear i był właśnie wyscig F1 z GP oraz motorówką dla wyrównania szans czas mierzony był motorówce po jej rozpędzeniu sie a F1 i GP oczywiscie z miejsca kto wygrał?? oczywiście F1 2 GP2stein911 napisał(a):nie jestem fanem motocykli ale motocykl potrafi skopac mocne auto sportowe to tylko zalezy od trasy
To dowiedz się jakie czasy na torach F1 wykręca bolid F1, moto GP, auta klas GT1 i GT2.
bandit napisał(a):chodzilo mi o porownanie np;honda cbr 1100 porsche 911 o ile na zakrecie motocykl straci to po wyjsciu zostawi porsche w dymie
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość