DonCorrado napisał(a):Wiem Posejdon, dlatego dopisałem wirtualna posada.
Viper, napisałem dośc dlugi wpis komentujacy Twój, ale w ostatecznosci go wycofalem, bo wiem jak to sie skonczy tak czy siak, juz nie raz to przerabialem, uznalem ze lepiej bedzie to skomentowac jednym zdaniem, a mianowicie, gdybys byl takim ekspertem, znawca i przewidywaczem za jakiego sie podajesz, nie siedzial bys na tym forum, tak samo jak wszyscy Ci eksperci, doradcy i specjalisci sprzedazy lub bankierzy wypowiadajacy sie w gazetach, reklamach lub studio TV nie kłapali by jęzorem przed kamerą tylko gdzies z tylu odcinali kupony.
A widzisz bo najtrudniej przyznac komus racje, ale oczywiscie krytykować za nim sie historia potoczyła to wiele pomyj na mnie wylano jak mowilem ' ze nie tedy droga ". Dzisiaj sam Kubica to stwierdził, ale to nadal mało zeby w tej kwestii powiedziec " viper cos w tym było co mówiłeś " Komus kto jako jedyny miał inne zdanie, a suma sumarum okazało sie ze miał racje, ale nic sie nie mart ja sie obrazam, bo takie sa fora. Co do twojego stwierdzenia nie do konca tak jest. Wiele młodych talentów w roznych dziedzinach siedzi w domu a nawet nie powącha nigdy startu w zwykłym rajdzie, bo takie jest zycie. Nie to zebym był "talentem" jakims w tej dziedzinie, ale to tylko przykład ze zycie jest inne niz czesto chcielibyśmy zeby było. Nawet eksperci sie myła jak to mowisz bo to nie wstyd, ale na pewno maja wieksza wiedze w swoje branży niz przeciętny Kowalski.