Moderator: SebaSTI
M.Stoklosa napisał(a):gabrally nie chciałem abyś mnie źle zrozumiał. Śledzę twoje projekty i przez ten czas kiedy Cie znam stworzyłeś juz kilka portali i w sumie nie było zbytnio rewelacji. Jestem jak najbardziej za tym aby strony o rajdach i tematyce rajdowej oraz motoryzacyjnej powstawały ale jak coś robić to od początku i do końca jak nie masz siły? to oddaj komuś portal - tak będzie łatwiej. Bo ludzie sie przyzywczają do portalu a zaraz jest bummm i nie działa albo nie jest aktualizowany.
Ja tylko proponuję jak mogę pomóc to ok - jak nie chcesz to trudno.
padre-mk3 napisał(a):planujesz rozszerzenie bazy danych kierowcow?
M.Stoklosa napisał(a):gabrally nie wiem dlaczego ale piszesz do mnie jak do wroga....
A do rzeczy.
Ok, może ja tak patrze na wszystko bo sie napatrzyłem na RadioStacjeInternetowe które dzieciaki zakładają dla zabawy. Kilka portali też było i nie raz fajnych ale no nie ważne.
Kolego życzę ci jak najlepiej. Aby ci ta strona "wypaliła" w 100%. Porponuję wgranie forum na twój serwer by nie było u kogoś "fora.pl" ponieważ jak im coś padnie to Tobie też. A oni gwarancji na dane nie dają wiec lepiej bedzie dla Ciebie. - ale to taka moja uwaga mała.
Bardzo mnie to cieszy, że masz plan, że go realizujesz i życzę ci sukcesu bo szczerze ci powiem brakowało tego w polsce. Powstaje powoli taka oficjalna globalna wioska dla rajdów. Jest wyscigigorskie.pl dla GSMP, teraz dla Pucharu PZM bedzie twoja strona. Jeszcze ktoś wymyśli coś dla RSMP i będzie komplet. A ja zostane przy czeskim rajdowaniu i przy polskiej "amatorce". Wszyscy sie hmmm dopełniamy. Ponieważ zawodnik śledzi (przykład) najpierw mój portal jak zaczyna potem twój i o gsmp a potem o gsmp i o rsmp. To jest dobre. Bo jakby to wszystko było na jednym to wiadomo śmietnik nie z tej ziemi.
Udanego projektu - i szczerze ci powiem, że jak będziesz potrzebował hmm filmów? zdjęć? to z miłą chęcia ci podeślę.
M.Stoklosa napisał(a): (...)Ja zrobiłem www.rallykjs.pl i cieszy sie powodzeniem. (...)
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości